Yhdistystiedote 9/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 9/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

AYY:n toiminta-avustusten haku on käynnissä vielä ensi viikon.  Haun aikana kaikki ensimmäiseen rekisteriin kuuluvat yhdistykset voivat hakea AYY:lta avustusta osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus/. Toisen rekisterin yhdistysten tulee täyttää samaan lomakkeeseen muut tietonsa lukuun ottamatta avustuksen haku osuutta.

  1. AYY:n toiminta-avustukset 2012
  2. Onhan yhdistyksesi ayy.fi -profiili ajan tasalla?
  3. Hullu Jussi tulee! Lähde rastinpitäjäksi!
  4. Otaniemen Roolipeliclubin lautapeli-ilta sunnuntaina 25.3.
  5. Polijazzin huippusuosittu Zouk-paritanssin tiiviskurssi
  6. Opiskelija – nyt voit osallistua noppa-palvelun kehittämiseen

1. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUKSET 2012

AYY:n toiminta-avustusten haku sekä yhdistysilmoitusten tekeminen on käynnistynyt. Hakuaika on 1. maaliskuuta – 1. huhtikuuta, eli avustuksia voi hakea vielä ensi viikon ajan.  Toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n ensimmäiseen rekisteriin hyväksytyt yhdistykset. Toiseen rekisteriin kuuluvat yhdistykset täyttävät ainoastaan yhdistysilmoituksen, eli täyttävät saman lomakkeen muilta osin, lukuun ottamatta itse avustuksenhakua.

Hakulomake löytyy osoitteesta https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus/. Lisätietoja hausta antavat ylioppilaskunnan järjestösektorin toimijat sähköpostitse osoitteessa jarjestoasiat@ayy.fi. Vastauksia voi katsella myös osoitteesta /yhdistyksille/apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy tiiviisti tietoa toiminta-avustuksesta, sekä pisteytysmalli jota käytetään avustusten jakamisessa.

2. ONHAN YHDISTYKSESI AYY.FI -PROFIILI AJAN TASALLA?

Yhtenä ehtona vuoden 2012 toiminta-avustuksen saamiselle on ajantasainen yhdistysprofiili ayy.fi:ssä. Onkin parasta käydä tarkistamassa saman tien, mikä on oman profiilinne tilanne. Mikäli profiilia ei ole olemassa lainkaan, se tulee tilata ennen toiminta-avustusten haun päättymistä 1. huhtikuuta 2012. Profiilin tekemiseen tarvittavat ayy.fi -tunnukset voi tilata itselleen osoitteesta joonas.jylha@ayy.fi. Laita tilaukseen omat yhteystietosi sekä yhdistyksen nimi. Koska yhdistysten toimijat vaihtuvat usein vuosittain, on suositeltavaa että tilatut tunnukset toimitetaan yhdistyksen yleiseen sähköpostiosoitteeseen (esim: info@yhdistys.fi), jotta ne siirtyvät eteenpäin aina uusille toimijoille.

3. HULLU JUSSI TULEE! LÄHDE RASTINPITÄJÄKSI!

Wappu on pian täällä ja sen myötä lähestyy myös wappukansan odottama perinteinen Hullu Jussi. Hullu Jussi -tapahtumassa 4-10 hengen joukkueet kiertävät ympäri Otaniemeä suorittaen erinäisiä rasteja, kilpaillen ”hulluimman teekkariporukan” tittelistä. Kysymys kuuluukin: haluaisiko teidän yhdistyksenne pitää rastia, kun selvitetään ”hulluinta teekkariporukkaa”?

Mitä, missä, milloin?

  • Aika: 29.4.2011 klo n. 22.00-1.00, yöjäynän alkupamauksen jälkeen
  • Paikka: Ympäri Otaniemeä
  • Konsepti: Kaveriporukat kiertävät rasteja Otaniemessä taistellen ”hulluimman teekkariporukan” tittelistä. Voittaja julkaistaan Wappuriehan julistuksessa.

Mikäli kiinnostuitte ja haluatte järjestää rastin Otaniemen yössä sekä pitää samalla hulvattoman hauskaa, ilmoittautukaa osoitteeseen matias.korkka@ayy.fi viimeistään 22.4. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Hullu Jussi Rastinpitäjä 2012” ja kerro viestissä yhdistyksen nimi, yhteyshenkilön tiedot, rastipaikkatoive sekä suunnittelemanne rastin sisältö. Jos yhdistyksellänne ei ole kerhotilaa ja haluatte pitää rastin sisätiloissa voimme järjestää teille tilan. Bonuksena parhaan rastin pitäneelle yhdistykselle tarjoamme kesäksi tai ensi syksyksi Otarannan kattosaunan yhden käyttökerran ilmaiseksi! Lisätietoa voit kysyä osoitteesta matias.korkka@ayy.fi. Ilmoittautuneille on luvassa lisäinfoa myöhemmin.

4. OTANIEMEN ROOLIPELICLUBIN LAUTAPELI-ILTA SUNNUNTAINA 25.3.

Otaniemen Roolipeliclubi(ORC) järjestää sunnuntaina 25.3.2012 klo 12-21 Smökissä lautapelipäivän. Paikalla on mahdollista pelata ORC:n pelikirjaston vanhoja klassikoita sekä monia uusimmista lautapelimenestyksistä. Opastusta pelien peluuseen, pelaajia, ja pientä purtavaa omakustannehintaan myös tarjolla. Tilaisuus on ilmainen ja kaikille avoin.

5. POLIJAZZIN HUIPPUSUOSITTU ZOUK-PARITANSSIN TIIVISKURSSI

Polijazz ry järjestää huippusuositun ZOUK-paritanssin tiiviskurssin. Neljän kerran kurssi järjestetään la 24.3, la 31.3., ma 2.4. ja ma 9.4. Viimeinen kurssikerta on zoukin vapaatreeni, jossa pääset tutustumaan myös moniin muihin tähän lajiin hurahtaneisiin. Kurssille et tarvitse omaa paria. Tapahtuma myös facebookissa: https://www.facebook.com/events/171384902979346/

Zouk on 1980-luvulla Brasiliassa alkunsa saanut paritanssi, joka on kovaa vauhtia leviämässä ympäri maailmaa. Nyt on hieno tilaisuus päästä opettelemaan zoukia ammattiopettajan, Soile Vedenpään, ohjauksessa.

Kurssi on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille. Kurssimaksu on 20 euroa / henkilö, et tarvitse kurssille omaa paria. Ilmoittaudu sähköpostitse Polijazz ry:n sihteerille niina.raisanen@hotmail.com nyt, kun vielä mahtuu!

Lisätietoja osoitteessa: /blog/events/huippusuos%e2%80%8bitun-zouk-parit%e2%80%8banssin-tiiviskurs%e2%80%8bsi-intensive-course-on-couple-dance-zouk/

6. OPISKELIJA – NYT VOIT OSALLISTUA NOPPA-PALVELUN KEHITTÄMISEEN

Olemme kehittämässä Noppa-palvelua ja opiskelijakyselyn avulla pyrimme kartoittamaan opiskelijoiden mielipiteitä Nopan tärkeimmistä palveluista oman opiskelun kannalta. Kyselyssä esitetään myös kysymyksiä Nopan palveluiden mobilisoinnin kehittämistyön tueksi. Kyselyn tuloksia käytetään Nopan kehityssuuntien sekä yksittäisten kehityskohteiden suunnittelussa. Tuloksia työstetään myös haastatteluin. Voit ilmaista kyselyn lopussa halukkuutesi osallistua haastatteluihin ja testauksiin.

Toivottavasti ehdit käyttää noin viisitoista minuuttia kyselyyn vastaamiseen. Vastaukset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti. Kysely on avoinna 12.3.-25.3.2012. Vastaajien kesken arvomme viisitoista elokuvalippua.

Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/607A022FB0F61C19.par. Opettajille ja henkilökunnalle tehdään myöhemmin oma kysely, jossa kartoitetaan Nopan palveluita henkilökunnan näkökulmasta.

Lisätietoja kyselystä: Piia Leppänen, sovellussuunnittelija, opinto- ja opiskelijapalvelut, piia.leppanen@aalto.fi.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).