Ideoi kilpailussa uudenlaista opiskelija-asumista – voittajajoukkueelle 3 000 euroa!

Opiskelija, osallistu Opiskelija-asumisen uudet muodot -ideakilpailuun ja tule mukaan ideoimaan asumiselle uusia tuulia! Kilpailussa haetaan käyttäjälähtöisesti visioita tulevaisuuden opiskelija-asumisesta, joka on yhteisöllistä, monimuotoista, ympäristöystävällistä ja viihtyisää.

Ideakilpailussa eri alojen opiskelijat muodostavat kilpailujoukkueita ja hyödyntävät poikkitieteellistä osaamistaan esimerkiksi uusimpien teknologioiden, ekologisten näkökulmien, arkkitehtuurin ja käyttäytymistieteiden saralta. Kilpailussa haetaan uusien konseptien lisäksi ratkaisuja rakennuksen käyttötarkoituksen muuntamiseen opiskelija-asunnoksi. Kilpailussa on kaksi konkreettista kohdetta kilpailutöille: Uudiskohde Aalto Village Espoossa ja Metropolia Ammattikorkeakoulun käytössä oleva rakennus Helsingissä. Kilpailutyöt arvioi raati, jossa on edustusta sekä opiskelijajärjestöistä että eri asiantuntijatasoilta. Kolme parasta joukkuetta palkitaan!

World Student Capital -hankkeen internetsivuilla otetaan vastaan joukkueiden ilmoittautumisia avajaispäivästä 23.3. lähtien aina 30.4. saakka. Kilpailutöiden jättö alkaa 1.5. ja päättyy 13.8. Kilpailun voittajat julkistetaan Night at the Campus -opiskelijatapahtumassa 10.9.2012.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki designpääkaupunkivuoden kaupungeissa sijaitsevien korkeakoulujen perus- ja jatkotutkinto-opiskelijat.

Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan: http://worldstudentcapital.fi/kaupunki-koti/

Tule keskustelemaan kilpailusta, esitä kysymyksiä raadille ja löydä oma joukkue: https://www.facebook.com/groups/275832619161141/edit/

World Student Capital 2012 on opiskelijoiden oma designpääkaupunkivuoden hanke, jonka tekevät yhdessä metropolialueen korkeakoulujen ylioppilas- ja opiskelijakunnat, Helsingin yliopisto ja pääkaupunkiseudun kuntien Opiskelijametropoli-hanke. World Student Capital on osa Helsingin yliopiston World Design Capital Helsinki 2012 -vuoden kokonaisuutta. http://worldstudentcapital.fi