Sisäilmakysely Arabian kampuksen opiskelijoille

Aalto-yliopiston tilapalvelut, työsuojelu, Aalto-yliopistokiinteistöt (AYK) sekä työterveyshuolto ovat perustaneet Aalto-yliopistolle sisäilmaryhmän, joka koordinoi koko Aalto-yliopiston sisäilmaan liittyviä asioita.  Sisäilmaryhmä on päättänyt toteuttaa sisäilmakyselyn Arabian kampuksen opiskelijoille selvittääkseen sisäilmanlaatua ja mahdollisista sisäilmaongelmista kärsivien opiskelijoiden määrää.

Kysely tulee suoraan lukuvuodeksi 2011–2012 läsnä olevaksi ilmoittautuneille 2007–2011 välisenä aikana opintonsa aloittaneille taiteen kandidaatti-, maisteri-, ja tohtoriopiskelijoille, jotka ovat antaneet tietojenluovutusluvan. Kysely lähetetään opiskelijoille viikolla 15. Mikäli et saa kyselyä sähköpostitse, mutta haluat kuitenkin vastata siihen, saat kyselyn pyytämällä osoitteesta helena.harkonen@aalto.fi.

On ensiarvoisen tärkeää, että kaikki vastaisivat kyselyyn. Vain saamalla yhteismitallista tietoa myös opiskelijoiden tuntemuksista, voidaan tehdä kokonaisvaltaisia johtopäätöksiä sekä suunnitella korjaustoimenpiteitä Arabian kampuksella.