Yhdistystiedote 11/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 11/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

AYY:n toiminta-avustusten haku päättyi kaksi viikkoa sitten ja AYY:n järjestösektori on käynyt nyt kaikki hakemukset läpi. AYY:n hallitus tekee järjestösektorin esitysten pohjalta päätökset avustuksista ensi viikon aikana.

  1. AYY:n toiminta-avustukset 2012
  2. Kertavuokrattavien tilojen hinnat vuodelle 2012
  3. Ylioppilaskunnan jäsen: vastaa AYY:n tunnettuuskyselyyn ja voita Tiketin lahjakortti
  4. Ideoi kilpailussa uudenlaista opiskelija-asumista – voittajajoukkueelle 3000 euroa!
  5. Tule järjestämään syksyn kahta suurinta opiskelijatapahtumaa!

1. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUKSET 2012

AYY:n toiminta-avustusten haku sekä yhdistysilmoitusten tekeminen on päättynyt. Järjestösektori on viimeisen kahden viikon aikana läpikäynyt kaikki hakemukset. Järjestösektorin esitysten pohjalta hallitus tekee avustuksista päätökset ensi viikon aikana. Tämän jälkeen yhdistyksille ilmoitetaan avustushaun tuloksista.

Jos teillä on vielä hausta jotain kysyttävää tai epäselvää, olkaa yhteydessä järjestösektoriin sähköpostitse osoitteella jarjestoasiat@ayy.fi.

2. KERTAVUOKRATTAVIEN TILOJEN HINNAT VUODELLE 2012

Hallitus on kokouksessaan 12/2012 tarkistanut AYY:n kertavuokrattavien tilojen hinnaston. Ajantasaiset hinnat löytyvät AYY:n nettisivuilta. Hinnat pysyvät muuten ennallaan, mutta Servin Mökin vuokra yhdistyksille nousi 60 euroon. Samalla luovuttiin eri hinnoittelusta jäsenten ja yhdistysten välillä. Servin Mökin keittiön vuokrahinnaksi päätettiin 60 euroa. Muutokset tulivat voimaan 1. huhtikuuta 2012 alkaen. Lisätietoja aiheesta voi kysyä järjestösektorilta osoitteesta jarjestoasiat@ayy.fi.

3. YLIOPPILASKUNNAN JÄSEN: VASTAA AYY:N TUNNETTUUSKYSELYYN JA VOITA TIKETIN LAHJAKORTTI

Rakas ylioppilaskunnan jäsen: AYY haluaa kartoittaa millaisia käsityksiä ja mielikuvia Aalto-yliopiston opiskelijoilla on ylioppilaskunnasta, sen toiminnasta ja tapahtumista sekä roolista yliopistoyhteisössä. Kyselyn vastauksissa on kyse jokaisen vastaajan henkilökohtaisista mielikuvista, joten oikeita vastauksia kysymyksiin ei ole. Vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti niin, ettei yksittäisen vastaajan vastauksia ole mahdollista yksilöidä. Vastausten perusteella suunnitellaan AYY:lle viestintästrategia, joten vastauksesi on erittäin arvokas!

Kysely on auki 2.4. – 2.5. ja vastaamiseen kuluu aikaa muutamia minuutteja. Palkintona kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi 200 euron ja kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia Tikettiin. Arvontaan osallistuminen edellyttää yhteystietojen ilmoittamista kyselylomakkeen lopuksi. Lisätietoja kyselystä antaa AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi).

Kysely löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/viestinta/tunnettuuskysely/

4. IDEOI KILPAILUSSA UUDENLAISTA OPISKELIJA-ASUMISTA – VOITTAJAJOUKKUEELLE 3 000 EUROA!

Opiskelija, osallistu Opiskelija-asumisen uudet muodot -ideakilpailuun ja tule mukaan ideoimaan asumiselle uusia tuulia! Kilpailussa haetaan käyttäjälähtöisesti visioita tulevaisuuden opiskelija-asumisesta, joka on yhteisöllistä, monimuotoista, ympäristöystävällistä ja viihtyisää.

Ideakilpailussa eri alojen opiskelijat muodostavat kilpailujoukkueita ja hyödyntävät poikkitieteellistä osaamistaan esimerkiksi uusimpien teknologioiden, ekologisten näkökulmien, arkkitehtuurin ja käyttäytymistieteiden saralta. Kilpailussa haetaan uusien konseptien lisäksi ratkaisuja rakennuksen käyttötarkoituksen muuntamiseen opiskelija-asunnoksi. Kilpailussa on kaksi konkreettista kohdetta kilpailutöille: Uudiskohde Aalto Village Espoossa ja Metropolia Ammattikorkeakoulun käytössä oleva rakennus Helsingissä. Kilpailutyöt arvioi raati, jossa on edustusta sekä opiskelijajärjestöistä että eri asiantuntijatasoilta. Kolme parasta joukkuetta palkitaan!

World Student Capital -hankkeen internetsivuilla otetaan vastaan joukkueiden ilmoittautumisia avajaispäivästä 23.3. lähtien aina 30.4. saakka. Kilpailutöiden jättö alkaa 1.5. ja päättyy 13.8. Kilpailun voittajat julkistetaan Night at the Campus -opiskelijatapahtumassa 10.9.2012.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki designpääkaupunkivuoden kaupungeissa sijaitsevien korkeakoulujen perus- ja jatkotutkinto-opiskelijat.

Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan: http://worldstudentcapital.fi/kaupunki-koti/

Tule keskustelemaan kilpailusta, esitä kysymyksiä raadille ja löydä oma joukkue: https://www.facebook.com/groups/275832619161141/edit/

World Student Capital 2012 on opiskelijoiden oma designpääkaupunkivuoden hanke, jonka tekevät yhdessä metropolialueen korkeakoulujen ylioppilas- ja opiskelijakunnat, Helsingin yliopisto ja pääkaupunkiseudun kuntien Opiskelijametropoli-hanke. World Student Capital on osa Helsingin yliopiston World Design Capital Helsinki 2012 -vuoden kokonaisuutta. http://worldstudentcapital.fi

5. TULE JÄRJESTÄMÄÄN SYKSYN KAHTA SUURINTA OPISKELIJATAPAHTUMAA!

World Student Capital -vuosi huipentuu syksyllä järjestettäviin Senaatintorin Night at the Campus -kaupunkifestivaaleihin ja Kaapelitehtaan Student Partyyn. Night at the Campus kokoaa 10.9. pääkaupunkiseudun opiskelijat ja järjestöt Senaatintorille monipuolisen ohjelman pariin, ja Helsinki Region Welcome Weeksin päättävä Student Party hemmottelee syyskuun lopussa tuhansia opiskelijoilla hyvällä livemusiikilla ja mahtavalla meiningillä.

Nyt sinulla on tilaisuus päästä osaksi vuoden isoimpia tapahtumia. Tule siis World Student Capitalin vapaaehtoisiltaan ma 23.4. Alina-saliin klo 16-18 (Mannerheimintie 5 A, 3. krs) ja innostu!

Lisätietoja

World Student Capital -projektikoordinaattori Aura Kostiainen, aura.kostiainen(at)hyy.fi, 050 595 0329 tai ttudent Party -koordinaattori Vivian Maar, vivian.maar@gmail.com, 040 414 6594

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).