Yhdistystiedote 13/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 13/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

  1. AYY:n toiminta-avustukset vuodelle 2012
  2. Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2012-2013
  3. Vuorimieskillan Legendaarinen Kaljaviesti
  4. OtaKopin pesäpallokauden avajaiset 3.5.2012

1. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUKSET VUODELLE 2012

AYY:n hallitus on kokouksessaan 17/2012 päättänyt vuoden 2012 toiminta-avustukset ja korotetut toiminta-avustukset. Avustuspäätös löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta /yhdistyksille/apurahat-yhdistyksille/jaetut-toiminta-avustukset-201/

Avustusta hakeneille ilmoitetaan myös yhdistyskohtaisesti. Tiedustelut ja lisäkysymykset järjestösektorille (jarjestosektori@ayy.fi)

2. ILMOITA TAPAHTUMASI AYY:N LUKUVUOSIKALENTERIIN 2012-2013

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollista ilmoittaa tärkeitä tapahtumapäivämääriään ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitettyn google docs –tiedoston kautta sunnuntaihin 27.5.2012 saakka. Lisätkää tapahtumanne oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoittakaa teksti, jonka haluatte kalenteriin, ”Tapahtuman nimi/Teksti” –sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioikaa ystävällisesti, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 27.5.2012 asti, johon saakka voitte käydä tekemässä tapahtumiinne muutoksia. Täyttäkää sarakkeet huolellisesti, ja tarkistakaa ja tuplatarkistakaa, että tiedot ovat oikein. Muistakaa täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArnDlXGvbkaXdDhCZm9Wdkw1N3hwNDg3YUhjTUM2aHc

Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi tai 050 5209440).

3.     VUORIMIESKILLAN LEGENDAARINEN KALJAVIESTI

Vuorimieskillan Legendaarinen Kaljaviesti tulee jälleen!

Taas on aika kerätä keskuudestanne maksaton joukkue juoksemaan Wapunaattona Materiaalitekniikan laitosta ympäri. Sillä jälleen on edessä Vuorimieskillan perinteinen Kaljaviesti! Kaljaviesti starttaa laitoksen sisäpihalta maanantaiaamuna 30.4.2011 klo 9.00!

Joukkueeseen tulee kuulua kolme (3) juoksijaa ja yksi (1) ankkuri = yhteensä neljä (4) henkilöä. Osallistumisen hinta on 10 euroa, ja maksutiedot toimitetaan ilmoittautuneiden joukkueiden vastuuhenkilöille sähköpostitse.

Kaljaviestin ilmoittautuminen aukeaa Ilmomasiinassa torstaina 19.4.2011 klo 12.00 osoitteessa: http://vk.ayy.fi/ilmomasiina/ Ilmoittautumisessa on mahdollisuus ilmoittautua joko yleiseen tai naisten sarjaan. Mukaan mahtuu 35 ensimmäistä joukkuetta! Varasijoillekin kannattaa ilmoittautua, sillä mukaan voi päästä, mikäli jokin joukkue päättää perua osallistumisensa.

Kaljaviestin säännöt ensikertalaisille:

Ankkuri alkaa tykin pamahtaessa juoda Kun ankkuri on juonut pullonsa tyhjäksi, lähtee ensimmäinen juoksija matkaan. Puolessa välissä matkaa on juottopiste, jossa juoksijan tulee juoda yksi pullo olutta – virallisen valvojan tarkkaillessa. Tämän jälkeen juoksija jatkaa matkaa maaliin saakka, jossa ankkuri aloittaa homman alusta.

Kierroksia toistetaan, kunnes ankkuri on tuhonnut viimeisenkin juomansa (ja haastanut maksansa). Joukkue voidaan kuitenkin hylätä tuomarin määrittämän virheellisen suorituksen vuoksi. Tällöin suoritus päättyy kyseisen virheen huomaamiseen.

Janoisin joukkue voittakoon!

4. OTAKOPIN PESÄPALLOKAUDEN AVAJAISET 3.5.2012

OtaKoppi avaa kautensa torstaina 3.5. klo 17.00-19.00 Tuuliniityn kentällä Tapiolassa (otakoppi.fi/pelaamaan). Kaikki pesäpallosta kiinnostuneet tervetuloa! Myöhässäkin saa saapua!

Ohjelmassa on rentoa pelailua eikä aiempaa kokemusta tarvita. Paikalta löytyvät pelivälineet niitä tarvitseville sekä lyönti/heittotutka. Ota kaveri mukaan ja tule pelaamaan!

P.S. Ei hätää vaikka et ehtisikään kauden avajaisiin! Pelailut jatkuvat kauden avajaisten jälkeen koko kesän keskiviikkoisin klo 18.30-20.30.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).