Yhdistystiedote 16/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 16/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Kesällä AYY:n järjestösektorin toimijat ovat osittain lomalla myös samanaikaisesti, mutta meidät tavoittaa parhaiten osoitteesta jarjestoasiat@ayy.fi. Lämmintä ja rentouttavaa kesää kaikille!

  1. AYY:n kertavuokrattavia tiloja ja pakua voi pian ennakkovarata
  2. Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2012-2013
  3. AFYE tarjoaa rahoitusta tapahtumien järjestämiseksi
  4. Tilaa haalarimerkkejä panimo- ja virvoitusjuomateollisuudenliitolta

1. AYY:N KERTAVUOKRATTAVIA TILOJA JA PAKUA VOI PIAN ENNAKKOVARATA

AYY:n kertavuokrattavia tiloja ja pakua voi pian ennakkovarata (ns. tilakähmyt) ajalle 20.8.2012-13.1.2013. Lisätietoa varattavista tiloista löytyy osoitteesta /jasenille/tilojen-vuokraaminen/.

AYY:n omat varaukset tulevat näkyviin 14.5., minkä jälkeen alkaa erityisaseman yhdistysten varauskierros. EA-yhdistysten tilakähmytilaisuus järjestetään 21.5., minkä jälkeen aukeaa kaikkien yhdistysten tilavarauskierros päättyen 27.5. Lopullinen tilakähmytilaisuus pidetään 28.5.

Kaikesta tulee vielä lisätietoa ja lisäohjeita, mutta laittakaa päivämäärät ylös jo nyt. Jos ette ole vielä suunnitelleet yhdistyksenne syksyn aikatauluja, tehkää se mahdollisimman pian.

2. ILMOITA TAPAHTUMASI AYY:N LUKUVUOSIKALENTERIIN 2012-2013

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollista ilmoittaa tärkeitä tapahtumapäivämääriään ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitettyn google docs –tiedoston kautta tiistaihin 29.5.2012 saakka (DL:a myöhäistetty parilla päivällä tilakähmyjen vuoksi). Lisätkää tapahtumanne oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoittakaa teksti, jonka haluatte kalenteriin, ”Tapahtuman nimi/Teksti” –sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioikaa ystävällisesti, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 29.5.2012 asti, johon saakka voitte käydä tekemässä tapahtumiinne muutoksia. Täyttäkää sarakkeet huolellisesti, ja tarkistakaa ja tuplatarkistakaa, että tiedot ovat oikein. Muistakaa täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

Ilmoita tapahtumasi tästä: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArnDlXGvbkaXdDhCZm9Wdkw1N3hwNDg3YUhjTUM2aHc#gid=0. Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi tai 050 5209440).

3. AFYE TARJOAA RAHOITUSTA TAPAHTUMIEN JÄRJESTÄMISEKSI

Aalto First Year Experience (AFYE) on Aalto-yliopiston tarjoama kokonaisuus, jonka tavoitteena on toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi yliopistoon, ja avata ikkuna erilaisiin Aallon tarjoamiin mahdollisuuksiin tieteenalarajoihin takertumatta. AFYE tarkoittaa kaikkea sitä, mikä liittyy uuden opiskelijan vastaanottamiseen osaksi Aalto-yhteisöä ensimmäisen opiskeluvuotensa aikana. Koulujen orientaatiot ja tutortoiminta ovat osa AFYE:n konseptia. Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia sekä tiedotamme sivuillamme erilaisista uutta opiskelijaa koskevista mahdollisuuksista.

AFYE kutsuu opiskelijajärjestöt, killat ja yhdistykset mukaan luomaan uusille opiskelijoille huikea ensimmäinen vuosi ja näyttämään, mitä kaikkea Aalto pitää sisällään. AFYE tarjoaa rahoitusta Aallon uusille opiskelijoille kohdistettujen tapahtumien järjestämiseksi tulevan lukuvuoden aikana. Katso lisätietoa AFYE:n Into-sivuilta: https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=6316093.

4. TILAA HAALARIMERKKEJÄ PANIMO- JA VIRVOITUSJUOMATEOLLISUUDENLIITOLTA

Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto tarjoaa kevään kurssitarjottimelle kaikille sopivia perusopintoja, joissa ei ole läsnäolovelvoitetta – esseistä puhumattakaan. Mikäli hyväksytte ”opinnot” ”opetussuunnitelmaanne”, lähetämme teille maksutta jaettavaksi tyylikkäitä haalarimerkkejä.

Tilaa merkit maksutta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@panimoliitto.fi. Merkkejä voi tilata kerrallaan enintään 50 kpl/järjestö. Mainitsethan tilauksen yhteydessä opiskelijajärjestösi, nimesi ja puhelinnumerosi, johon haluat haalarimerkit toimitettavan. Muistathan, ettei merkkejä ole tarkoitettu kaupalliseen käyttöön.

Kohtuullisin terveisin, Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto & kohtuullisesti.fi

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).