Aalto-kymppi lauantaina 22.9.2012

Aalto-kymppi on Aalto-yliopiston lukuvuoden alkamiseen liittyvä henkilökunnalle, opiskelijoille, alumneille ja senioreille tarkoitettu yhteisöllinen tapahtuma lauantaina 22.9. Tapahtumassa, joka alkaa klo 15, on tarkoitus edetä Kymppi vapaamuotoisella tavalla, kävellen, sauvakävellen, hölkäten, juosten, etu- tai takaperin tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla ja vaikkapa välillä pysähtyen nauttimaan todella kauniin reitin maisemista.

Reitti kiertää Espoon Rantaraittia Keilaniemestä Otsolahteen ja sieltä Kehä I:n ali takaisin Otaniemeen Rantaraitille. Tapahtumakeskus on Otahallissa ja lähtö- ja päätepiste ovat Otaniemen urheilukentällä. Ennen tapahtumaa on yhteinen alkuverryttely ja vuoden Aalto-urheilijan palkitseminen. Kaikki osanottajat saavat muistoksi teknisen juoksupaidan Aalto-yliopiston ja Rantamaratonin logopainatuksilla

Aaltokymppi on Rantakympin yhteydessä ja se on osa Espoo Rantamaraton -tapahtumaa.

Jos olet lähdössä Kympille työ- tai opiskelijaporukalla, keksikää itsellenne ”Seuranimi”, jonka kaikki ryhmän jäsenet laittavat myös ilmoituslomakkeelle. Aalto-kympillä on myös mahdollisuus ajanottoon. Aalto-kympin osallistumismaksun maksaa yliopisto.

Ilmoittautuminen Aalto-kympille täältä.

Kympille ilman ajanottoa voi ilmoittautua vielä vaikka juoksupäivän aamuna lauantaina 22.9. Ajanoton haluavien ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 14.9.

Espoo Rantamaraton

Aalto-yliopiston edustajien hinnat ovat maraton 40€ ja 1/2-maraton 35€. Näistä ei anneta enää Juoksija-kortti-alennusta. Ilmoittautuminen maratoneille tiistai 4.9. mennessä täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *