Yhdistystiedote 17/2012

Tässä tulee syksyn ensimmäinen yhdistystiedote! Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tällä viikolla yhdistystiedotteessa asiaa muun muassa AYY:n tulevasta yhdistyskoulutuksesta, kampuskarkeloista sekä World Student Capital –hankkeen tempauksesta Senaatintorilla.

  1. Vastaa AYY:n yhdistyskoulutuskyselyyn
  2. Tule tempaisemaan Senaatintorille – Ilmoittaudu viimeistään ti 4.9.
  3. Tule mukaan kampuskarkeloihin
  4. Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi
  5. Hertziltä uusi jäsenetu AYY:läisille
  6. Tervetuloa partioon – partiotoiminnan esittelyilta 25.9.

1. VASTAA AYY:N YHDISTYSKOULUTUSKYSELYYN

AYY:n järjestösektori järjestää jälleen syys-talvella koulutusta vanhoille ja uusille yhdistystoimijoille. Nyt meitä kiinnostaa teidän mielipiteenne siitä, millaista koulutusta uskoisitte tarvitsevanne. Lyhyeen kyselylomakkeeseen voi vastata täällä. Voit lähettää palautetta ja toiveita myös sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi

2. TULE TEMPAISEMAAN SENAATINTORILLE – ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN TI 4.9.

Onko jotain, mitä olet aina halunnut tehdä Senaatintorilla? Tule tekemään se järjestösi kanssa! Maanantaina 10.9. klo 17-22.30 järjestämme World Student Capital -hankkeen tiimoilta Night at the Campus -tapahtuman, jossa opiskelijat valtaavat Senaatintorin. Paikalla tulee olemaan esiintyjiä, telttoja, ruokakojuja ja kaikenlaista muuta ohjelmaa!

Haluamme antaa myös järjestöille ja opiskelijajoukoille mahdollisuuden tulla tekemään illasta ikimuistoisen. Torille tulee järjestöjen käyttöön telttakatoksia sekä erillinen ns. torilava erilaisille teatteriryhmille ja muille esiintyville. Suurella lavalla nähdään mm. Flow-festareilla nähty MIAU sekä keskusteluja opiskelijoihin liittyvistä asioista. Voitte siis järjestää vaikka pikkusitsit, pop up -teatterin, keskusteluja, kilpailuja, köydenvetoa tai laulukirjan läpilaulantaa. Siis jotain mikä kuvastaa hyvin järjestöänne tai missä muuten vain olette hyviä. Melkein kaikki on siis mahdollista!

Ilmoittautukaa mukaan viimeistään 4.9 klo 10 mennessä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/36357/lomake.html .

Lisätietoja voi kysyä Matti Lehdolta (matti.lehto@hyy.fi, 050 325 8041). Löydät tapahtuman myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/401079883271094/

PS. Kalenteri täynnä eikä mitenkään ehdi? Merkatkaa Night at the Campus 10.9. järjestönne tapahtumakalenteriin ja tuokaa fuksinne ja muutkin jäsenenne tähän syksyn suurimpaan opiskelijoiden kaupunkifestariin! Tehkää tapahtumasta omanne ja tulkaa kaikki yhdessä pitämään hauskaa!

World Student Capital on pääkaupunkiseudun ylioppilas- ja opiskelijakuntien, kaupunkien ja Helsingin yliopiston yhteinen designpääkaupunkihanke, jonka tekevät opiskelijat opiskelijoille.

3. TULE MUKAAN KAMPUSKARKELOIHIN

AYY:n kampuskarkelot järjestetään tänä vuonna ma 17.9 Töölössä ja ti 18.9.-ke 19.9. Otaniemessä. Arabianrannan kampuskarkeloita vietettiin jo uusien opiskelijoiden orientaatioiden yhteydessä.

Kampuskarkeloissa voitte esitellä yhdistyksenne toimintaa uusille opiskelijoille, myydä haalarimerkkejä ja tehdä uusia tuttavuuksia. Tämän vuoden erikoisuutena maanantaina Töölössä ja ensimmäisenä Otaniemi-päivänä järjestetään myös iltatapahtuma, jonka ideana on, että voitte kutsua uusia jäseniä tutustumaan toimintaanne kerho- ja saunatiloihin. Yhdistyksenne voi osallistua yhteen tai useampaan päivään.

Päivällä ständit ovat todennäköisesti pystyssä klo 10-14. Ständillenne saatte käyttöön pöydän ja tuolin, muut materiaalit yhdistykset tuovat itse paikalle. Ilmoittautuminen on auki täällä. Lisätietoja antaa kampuskarkeloiden järjestäjä Maiju Tompuri maiju.tompuri@ayy.fi.

Karkeloiden aikataulu:

Ma 17.9 Karkeloiden 1. pvä: päivällä Töölössä

Ti 18.9 Karkeloiden 2. pvä: päivällä Otaniemessä vanhalla päärakennuksella Illalla mahdollisuus varata muutamia kerhotiloja, joissa tehdä jotain kaikille avointa yhdistyskivaa, jota promota päivällä

Ke 19.9 Karkeloiden 3. pvä: päivällä Otaniemessä vanhalla päärakennuksella Illalla  Kv-jaoston järjestämä Maailma kampuksella-tapahtuma.

4. HAE HALLINNON OPISKELIJAEDUSTAJAKSI

AYY hakee opiskelijaedustajia insinööritieteiden ja sähkötekniikan korkeakoulujen sekä kauppakorkeakoulun toimielimiin.

Hakukuulutukset:

Lisäksi AYY hakee halloped-vastaavaa sähkötekniikan korkeakoulusta.

Lisätietoja: /blog/2012/08/17/ayy-hakee-halloped-vastaavaa-sahkotekniikan-korkeakoulusta/

Hae mukaan vaikuttamaan!

5. HERTZILTÄ UUSI JÄSENETU AYY:N JÄSENILLE

Hertz tarjoaa AYY:n jäsenille 10% alennuksen kaikista vuokrauksista, sekä ilmaisen Hertz #1 Club Gold –jäsenyyden! Katso tarkemmat tiedot osoitteesta http://www.ayy.fi/edut.

6. TERVETULOA PARTIOON – PARTIOTOIMINNAN ESITTELYILTA 25.9.

Partioon voi liittyä minkä ikäisenä tahansa, ja kannattaakin, sillä partio on antoisaa vapaaehtoistyötä. Se on seikkailuja ja elämyksiä, jotka kasvattavat luottamusta omiin kykyihin. Partiossa opit organisointitaitoja, yhteistyötaitoja ja johtamista sekä voit kokeilla uusia ideoita turvallisessa ympäristössä. Partiolaisia on maailmassa 38 miljoonaa, lähes kaikissa maailman maissa. Partio on poliittisesti sitoutumatonta ja kaikille avointa toimintaa, joka tapahtuu partion paikallisyhdistyksissä, lippukunnissa.

Partio on Pääkaupunkiseudulla kovassa nosteessa ja aikuisia vapaaehtoistyöntekijöitä tarvitaan. Tule siis messiin tutustumaan! Esittelemme partiotoimintaa 25.9. kello 18-20 Partioasemalla eväiden kera osoitteessa Töölönkatu 55. Kutsu kaverisikin mukaan! Voit katsoa lisätietoja myös osoitteesta www.pääkaupunkiseudunpartiolaiset.fi tai soittamalla toimistolle Annalle: 09 88651216 tai meilitse anna.kolehmainen@partio.fi.

Löydät tapahtuman myös Facebookista: http://www.facebook.com/events/337475083011564/

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *