Liikuntatiedote 2/2012

Ajankohtaista tällä viikolla:

1. SYKSYN KURSSIT TÖÖLÖN UNISPORTISSA
2. LIIKU NIIN VOIT
3. MAKSUTTOMIA YLEISÖLUISTELUVUOROJA HELSINKILÄISILLE
4. MAKSUTTOMIA YLEISÖLUISTELUVUOROJA ESPOOLAISILLE
5. FC NAMU HAKEE LISÄÄ PELAAJIA NAISTEN JALKAPALLOJOUKKUEESEENSA
6. AALTO-KYMPPI LAUANTAINA 22.9
7. HUIPPU-URHEILIJOIDEN TAI SINNE PYRKIVIEN URHEILIJOIDEN TAPAAMINEN TORSTAINA 27.9
8.TAISTELU OTANIEMEN HERRUUDESTA 4.10

Ajankohtaista Unisport

1. SYKSYN KURSSIT TÖÖLÖN UNISPORTISSA

UniSportin Töölön toimipisteessä starttaa syksyllä monipuolinen kurssivalikoima aina aikuisbaletista kundaliinijoogaan. Käy tutustumassa kurssivalikoimaan alla olevasta linkistä ja löydä itsellesi uusi harrastus pimeneviin syysiltoihin.

Syksyn 2012 kurssit Töölö

2. LIIKU NIIN VOIT

Koska viimeksi olet harrastanut liikuntaa? Jos edellisestä liikuntakerrasta on vierähtänyt liian kauan aikaa ja tunnet itsesi vähän liikkuvaksi, on tämä viesti juuri sinulle. Voit myös suositella palveluita vastaavassa tilanteessa olevalle ystävällesi.

UniSport haluaa auttaa yliopistolaisia pysymään paremmassa opiskelu- ja työkunnossa. Liiku niin voit-palveluiden avulla tavoitteena on aktivoida heitä, jotka eivät vielä liiku, mutta jotka suhtautuvat liikuntaan positiivisesti ja ovat harkinneet liikunnan aloittamista.

UniSportin terveysliikunnan nettisivuilta liikuniinvoit löytyy lisää tietoa liikunnan aloittamisesta, liikunnan hyödyistä, matalan kynnyksen liikuntatarjonnasta sekä henkilökohtaisista tapaamisista ohjaajan kanssa.Yksi mahdollisuus liikunnan aloittamiseen on ajan varaaminen henkilökohtaisen tapaamiseen liikunnanohjaajan kanssa liikuniinvoit-nettisivujen kautta. Liikunnan aloittaminen ohjaajan kannustaessa ja tukiessa on helpompaa. Ensimmäisellä tapaamisella ohjaajan kanssa kartoitetaan lähtötilannetta ja jatkotapaamisilla myös liikutaan yhdessä sekä osallistujalle luodaan liikkumissuunnitelma.

Liiku niin voit -palveluihin kuuluu myös matalan kynnyksen ryhmäliikuntaa, jota järjestetään syksyllä 2012 UniSportin tiloissa Otaniemen liikuntakeskuksessa (Otaranta 6, Espoo) sekä Helsingin yliopiston keskustakampuksen hallintorakennuksessa (Fabianinkatu 20 C, Helsinki). Näille maksuttomille tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Liiku niin voit -palvelut on tarkoitettu terveytensä kannalta liian vähän liikkuville Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Ajankohtaista Helsingin kaupunki

3. MAKSUTTOMIA YLEISÖLUISTELUVUOROJA HELSINKILÄISILLE

Helsingin jäähalleissa järjestetään maksuttomia yleisöluisteluvuoroja kuntalaisille. Tarjolla on vuoroja sekä ilman mailoja että mailojen kanssa luisteleville. Malmin ja Paloheinän jäähalleissa on mahdollisuus luistinten teroitukseen. Katso tarkat ajankohdat täältä.

Ajankohtaista Espoon kaupunki

4. MAKSUTTOMIA YLEISÖLUISTELUVUOROJA ESPOOLAISILLE

Espoon kaupunki järjestää maksuttomia yleisöluisteluvuoroja seuraavissa jäähalleissa: Espoonlahden, Matinkylän ja Laaksolahden jäähalleissa sekä Barona Areenalla ja Reebok Areenalla. Katso tarkat ajankohdat täältä.

Tulevia tapahtumia, kursseja ja sarjoja

5. FC NAMU HAKEE LISÄÄ PELAAJIA NAISTEN JALKAPALLOJOUKKUEESEENSA

Vipattaako pallojalka, mutta pelikaverit puuttuvat? LIITY FC NAMUIHIN! FC Namut on SIBA:n ja HY:n opiskelijoiden/valmistuneiden jalkapallojoukkue, johon ovat taidoista riippumatta tervetulleita kaikki pelaajat kaikista ylioppilaskunnista! FC NAMUille on yhteistä hyvä meininki, innostus ja halu oppia uutta.

FC NAMUt harjoittelevat Kumpulan liikuntakeskuksessa keskiviikkoisin klo 20-21. Mukaan tarvitset vain sisäpelikengät. Joukkue osallistuu lisäksi talvisin futsal-sarjaan ja kesäisin pelataan ulkona mahdollisuuksien mukaan.

Kumpulan harjoitukset maksavat opiskelijoille 30-40€/lukukausi ja muille 50-70€/lukukausi. Tule kokeilemaan! Lisätiedot ja ilmoittautuminen: svaltone@siba.fi tai 040-7073700.

6. AALTO-KYMPPI LAUANTAINA 22.9

Aalto-kymppi on Aalto-yliopiston lukuvuoden alkamiseen liittyvä henkilökunnalle, opiskelijoille, alumneille ja senioreille tarkoitettu yhteisöllinen tapahtuma lauantaina 22.9. Tapahtumassa, joka alkaa klo 15, on tarkoitus edetä Kymppi vapaamuotoisella tavalla, kävellen, sauvakävellen, hölkäten, juosten, etu- tai takaperin tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla ja vaikkapa välillä pysähtyen nauttimaan todella kauniin reitin maisemista.

Reitti kiertää Espoon Rantaraittia Keilaniemestä Otsolahteen ja sieltä Kehä I:n ali takaisin Otaniemeen Rantaraitille. Tapahtumakeskus on Otahallissa ja lähtö- ja päätepiste ovat Otaniemen urheilukentällä. Ennen tapahtumaa on yhteinen alkuverryttely ja vuoden Aalto-urheilijan palkitseminen. Kaikki osanottajat saavat muistoksi teknisen juoksupaidan Aalto-yliopiston ja Rantamaratonin logopainatuksilla

Aaltokymppi on Rantakympin yhteydessä ja se on osa Espoo Rantamaraton -tapahtumaa.

Jos olet lähdössä Kympille työ- tai opiskelijaporukalla, keksikää itsellenne ”Seuranimi”, jonka kaikki ryhmän jäsenet laittavat myös ilmoituslomakkeelle. Aalto-kympillä on myös mahdollisuus ajanottoon. Aalto-kympin osallistumismaksun maksaa yliopisto.

Ilmoittautuminen Aalto-kympille täältä.

Kympille ilman ajanottoa voi ilmoittautua vielä vaikka juoksupäivän aamuna lauantaina 22.9. Ajanoton haluavien ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 14.9.

7. HUIPPU-URHEILIJOIDEN TAI SINNE PYRKIVIEN URHEILIJOIDEN TAPAAMINEN TORSTAINA 27.9

Oletko huipulla urheileva tai sinne pyrkivä Aalto-yliopiston opiskelija? Tule tapaamaan muita Aalto-yliopistossa opiskelevia huippu-urheilijoita tai sinne pyrkiviä urheilijoita, ja vaihtamaan kuulumisia sekä kokemuksia urheilun ja opiskelun yhdistämisestä. Kiinnostuneilla on mahdollisuus saada lisätietoja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia URHEA:n toiminnasta. Tapahtuman ohjelma on vapaamuotoinen. Tapaaminen järjestetään torstaina 27.9  klo 14-16 Otaniemessä osoitteessa Jämeräntaival 3 A sijaitsevassa Takkakabinetissa. Tilaisuudessa tarjoillaan pientä purtavaa. Ilmoittautumiset maanantai 24.9 mennessä liikunta@ayy.fi.

8. TAISTELU OTANIEMEN HERRUUDESTA 4.10

Aalto-Liike järjestää Otaniemessä 4.10.2012 Taistelun Otaniemen Herruudesta. Otaniemen kärjessä taistellaan Megazonesta tutulla Lasertaistelukonseptilla 16 joukkueen turnaus 10 hengen joukkueilla. Pelimuoto on toistaiseksi avoin, mutta todennäköisimmin pelataan Capture the Flag -pelimuodolla joillakin modifikaatioilla.

Aseet käyttävät toimiakseen infrapunalaseria, jolta suojautumisesta ei tarvitse huolehtia. Aseita on käytössämme 40kpl, joista 20 on jatkuvasti käytössä. Tapahtuman kesto on noin 8 tuntia, jossa yksittäinen ottelu kestää noin puoli tuntia. Jokainen ottelu on karsintaottelu.

Hintaa osallistumiselle kertyy 100€/joukkue tai 10€ per osallistuja. Maksuohjeet seuraavat joskus myöhemmin otteluohjelman ynnä muun tarpeellisen, mutta välttämättömän sälän kera. Ilmoittautumiset otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova, ja se tehdään sähköpostilla osoitteeseen oliver.heinonen@ayy.fi. Laita viestiin yhteyshenkilön yhteystiedot. Tapahtumatiedot löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *