Yhdistystiedote 18/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 18/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tällä viikolla yhdistystiedotteessa asiaa muun muassa AYY:n tulevasta yhdistyskoulutuksesta, kampuskarkeloista sekä World Student Capital –hankkeen tempauksesta Senaatintorilla.

  1. Kampuskarkelot 17.9. – 19.9. Ilmoittaudu nyt!
  2. Vastaa AYY:n yhdistyskoulutuskyselyyn
  3. Kutsu: Dialogi-hankkeen Kickoff 12.9. Aallon yhdistysten edustajille
  4. Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi
  5. Tervetuloa partioon – partiotoiminnan esittelyilta 25.9.

1. KAMPUSKARKELOT 17.9.-19.9. ILMOITTAUDU NYT!

Kampuskarkelot järjestetään tänä vuonna ma 17.9 Töölössä ja ti 18.9.-ke 19.9. Otaniemessä. Kampuskarkeloissa voitte esitellä yhdistyksenne toimintaa uusille opiskelijoille, myydä haalarimerkkejä ja tehdä uusia tuttavuuksia. Yhdistyksenne voi osallistua yhteen tai useampaan päivään.

Ilmoittaudu ma 10.9.  mennessä:  https://lomake.ayy.fi/aava/kampuskarkelot/

Maanantaina karkeloiden ensimmäinen päivä järjestetään Töölössä klo 10-14 kauppiksen päärakennuksen aulassa. Maanantai-iltana on mahdollisuus päästä myös KY:n kerhotiloihin  järjestämään kaikille avointa yhdistyskivaa, jota voi mainostaa karkeloständillä.

Tänä vuonna Otaniemen karkelot järjestetään remontin takia poikkeuksellisesti M-salin aulan ympäristössä. Tilat ovat hieman pienemmät ja haastavammat, ja pisteet tulevat olemaan tiiviimmin toisissaan kiinni, mutta toivomme, että ymmärrätte tilanteen. Pöytiä ja tuoleja ei myöskään riitä kaikille halukkaille, joten kehotamme teitä tuomaan omat ständikalusteenne.

Ensimmäisenä Otaniemi-päivänä järjestetään myös iltatapahtuma, jonka ideana on, että voitte kutsua uusia jäseniä tutustumaan toimintaanne ilmoittautumisen yhteydessä varattaviin saunatiloihin tai, mikäli mahdollista, omiin kerhotiloihinne. Ideana ei ole pitää tiloissa Otasuunniksen tyylisiä “rasteja”, vaan enemmän sellaisia tapahtumia/toimintaa, jota yhdistyksenne yleensä tekee, ja johon kiinnostuneiden ihmisten olisi helppo tutustua. Kertokaa ilmoittautumislomakkeessa mahdollinen tapahtumaideanne, ja kerromme tilajaon 11.9. mennessä. Voitte myös kertoa, mikäli pidätte iltatapahtuman omassa kerhotilassanne, niin lisäämme sen aikatauluun.

Aikataulu:

  • Ma 17.9. Kampuskarkelot Töölössä
    Klo 10-14 Kauppiksen päärakennuksen aula
    ~18-19 alkaen, iltatapahtumat KY-talon kerhotiloissa
  • Ti 18.9. Kampuskarkelot Otaniemessä, 1. pvä
    Klo 10-14 Otaniemi, vanha päärakennus M-salin aula ja sen ympäristö
    ~18-19 alkaen iltatapahtumat saunatiloissa ja kerhojen omissa tiloissa
  • Ke 19.9 Kampuskarkelot Otaniemessä, 2. pvä
    Klo 10-14 Otaniemi, vanha päärakennus M-salin aula ja sen ympäristö
    Illalla  Kv-jaoston järjestämä Maailma kampuksella-tapahtuma.

2. VASTAA AYY:N YHDISTYSKOULUTUSKYSELYYN

AYY:n järjestösektori järjestää jälleen syys-talvella koulutusta vanhoille ja uusille yhdistystoimijoille. Nyt meitä kiinnostaa teidän mielipiteenne siitä, millaista koulutusta uskoisitte tarvitsevanne. Lyhyeen kyselylomakkeeseen voi vastata täällä. Voit lähettää palautetta ja toiveita myös sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi

3. KUTSU: DIALOGI-HANKKEEN KICKOFF 12.9. AALLON YHDISTYSTEN EDUSTAJILLE

Tule kuulemaan mistä oikein on kyse taas syksyllä starttaavassa Dialogi-hankkeessa! Dialogi-hankkeen tavoitteena on tehdä työelämästä parempaa tutkimalla Aalto-yliopiston opiskelijoiden ja  yritysten näkemyksiä työstä, työtavoista ja työelämästä ja edistää osapuolten vuorovaikutusta.

Viestintätoimisto Ellun Kanat järjestää Dialogin Kickoff-tilaisuuden keskiviikkona 12.9.2012 klo 16.00–17.00.  Luvassa on tietoisku siitä, mitä Dialogi on, miksi se on Aallon opiskelijoille tärkeä ja miten järjestöt voivat osallistua Dialogiin. Tilaisuudessa viinitarjoilu + pientä suolaista!

Ilmoittautumiset 10.9.2012 mennessä dialogi@ellunkanat.fi. Kerrothan viestissä yhdistyksen, jota edustat. Hienoa, mikäli saisimme jokaisesta yhdistyksestä innokkaan edustajan paikalle! Lämpimästi tervetuloa toivottaa Dialogi-tiimi

Mikä Dialogi?

Dialogin missiona on parempi työelämä. Dialogi on maailmanhistorian ensimmäinen työtaistelu, jota työntekijät ja työnantajat käyvät samalla puolella ja saman pöydän ääressä, paremman työelämän puolesta. Vuoden 2012 Dialogi pureutuu liikkuvaan työhön. Kysymys kuuluu: Haluavatko opiskelijat vaikuttaa siihen työelämään, johon valmistutaan? Dialogi haluaa antaa äänen tulevaisuuden työntekijöille, opiskelijoille. Konkreettinen vuorovaikutus tapahtuu yritysten ja opiskelijoiden yhteisissä työpajoissa.

Lisätietoa http://www.uusityöontäällä.fi/

4. HAE HALLINNON OPISKELIJAEDUSTAJAKSI

AYY hakee opiskelijaedustajia insinööritieteiden ja sähkötekniikan korkeakoulujen sekä kauppakorkeakoulun toimielimiin.

Hakukuulutukset:

Lisäksi AYY hakee halloped-vastaavaa sähkötekniikan korkeakoulusta.

Lisätietoja: /blog/2012/08/17/ayy-hakee-halloped-vastaavaa-sahkotekniikan-korkeakoulusta/

Hae mukaan vaikuttamaan!

5. TERVETULOA PARTIOON – PARTIOTOIMINNAN ESITTELYILTA 25.9.

Partioon voi liittyä minkä ikäisenä tahansa, ja kannattaakin, sillä partio on antoisaa vapaaehtoistyötä. Se on seikkailuja ja elämyksiä, jotka kasvattavat luottamusta omiin kykyihin. Partiossa opit organisointitaitoja, yhteistyötaitoja ja johtamista sekä voit kokeilla uusia ideoita turvallisessa ympäristössä. Partiolaisia on maailmassa 38 miljoonaa, lähes kaikissa maailman maissa. Partio on poliittisesti sitoutumatonta ja kaikille avointa toimintaa, joka tapahtuu partion paikallisyhdistyksissä, lippukunnissa.

Partio on Pääkaupunkiseudulla kovassa nosteessa ja aikuisia vapaaehtoistyöntekijöitä tarvitaan. Tule siis messiin tutustumaan! Esittelemme partiotoimintaa 25.9. kello 18-20 Partioasemalla eväiden kera osoitteessa Töölönkatu 55. Kutsu kaverisikin mukaan! Voit katsoa lisätietoja myös osoitteesta www.pääkaupunkiseudunpartiolaiset.fi tai soittamalla toimistolle

Annalle: 09 88651216 tai meilitse anna.kolehmainen@partio.fi.

Löydät tapahtuman myös Facebookista:

http://www.facebook.com/events/337475083011564/

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *