Liikuntatiedote 3/2012

Ajankohtaista tällä viikolla:

1. LATE NIGHT WITH UNISPORT 5.10 KUMPULASSA
2. LIIKUNTAINFOT HELSINKILÄISILLE
3. HUIPPU-URHEILIJOIDEN TAI SINNE PYRKIVIEN URHEILIJOIDEN TAPAAMISEN PÄIVÄMÄÄRÄ MUUTETTU
4. AALTO-KYMPPI LAUANTAINA 22.9
5. TAISTELU OTANIEMEN HERRUUDESTA 4.10

Ajankohtaista Unisport

1. LATE NIGHT WITH UNISPORT 5.10 KUMPULASSA

Late Night With UniSport-tapahtuma järjestetään Kumpulan UniSportin toimipisteessä perjantaina 5.10 klo 19–24. Tarkemmat aikataulut ja lajit ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. Merkitse kuitenkin päivämäärä kalenteriisi jo nyt. Tapahtumaan voi osallistua joka kausikortilla tai kertamaksulla. Late Night With UniSport facebookissa.

Ajankohtaista Helsingin kaupunki

2. LIIKUNTAINFOT HELSINKILÄISILLE

Helsingin kaupunki järjestää liikuntainfoja kuntalaisilleen. Liikuntainfot ovat tarkoitettu henkilöille, jotka haluaisivat liikkua, mutta eivät tiedä mistä aloittaa. Liikuntainfoissa on mahdollisuus keskustella asiantuntijan kanssa liikuntasuosituksista ja kysellä vinkkejä oman harrastuksen aloittamiseen. Infot ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Lisätietoa infojen ajankohdista ja paikoista täältä.

Tulevia tapahtumia, kursseja ja sarjoja

3. HUIPPU-URHEILIJOIDEN TAI SINNE PYRKIVIEN URHEILIJOIDEN TAPAAMISEN PÄIVÄMÄÄRÄ MUUTETTU

Viime liikuntatiedotteessa ilmoitetun huippu-urheilijoiden tai sinne pyrkivien urheilijoiden tapaamisen päivämäärä on muuttunut. Uusi päivämäärä on torstai 4.10. Kellon aika pysyy samana eli klo 14-16. Alla lisätietoa tapaamisesta.

Oletko huipulla urheileva tai sinne pyrkivä Aalto-yliopiston opiskelija? Tule tapaamaan muita Aalto-yliopistossa opiskelevia huippu-urheilijoita tai sinne pyrkiviä urheilijoita, ja vaihtamaan kuulumisia sekä kokemuksia urheilun ja opiskelun yhdistämisestä. Kiinnostuneilla on mahdollisuus saada lisätietoja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia URHEA:n toiminnasta. Illan ohjelma on vapaamuotoinen. Tapaaminen järjestetään torstaina 4.10 klo 14–16 osoitteessa Jämeräntaival 3 A sijaitsevassa Takkakabinetissa. Tilaisuudessa tarjoillaan pientä purtavaa. Ilmoittautumiset tiistai 2.10 mennessä liikunta@ayy.fi.

4. AALTO-KYMPPI LAUANTAINA 22.9

Ilmoittautuminen Aalto-kymppiin ajanoton kanssa päättyy tämän viikon perjantaina 14.9. Muistakaahan ilmoittautua. Alla lisätietoa tapahtumasta.

Aalto-kymppi on Aalto-yliopiston lukuvuoden alkamiseen liittyvä henkilökunnalle, opiskelijoille, alumneille ja senioreille tarkoitettu yhteisöllinen tapahtuma lauantaina 22.9. Tapahtumassa, joka alkaa klo 15, on tarkoitus edetä Kymppi vapaamuotoisella tavalla, kävellen, sauvakävellen, hölkäten, juosten, etu- tai takaperin tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla ja vaikkapa välillä pysähtyen nauttimaan todella kauniin reitin maisemista.

Reitti kiertää Espoon Rantaraittia Keilaniemestä Otsolahteen ja sieltä Kehä I:n ali takaisin Otaniemeen Rantaraitille. Tapahtumakeskus on Otahallissa ja lähtö- ja päätepiste ovat Otaniemen urheilukentällä. Ennen tapahtumaa on yhteinen alkuverryttely ja vuoden Aalto-urheilijan palkitseminen. Kaikki osanottajat saavat muistoksi teknisen juoksupaidan Aalto-yliopiston ja Rantamaratonin logopainatuksilla

Aaltokymppi on Rantakympin yhteydessä ja se on osa Espoo Rantamaraton -tapahtumaa.

Jos olet lähdössä Kympille työ- tai opiskelijaporukalla, keksikää itsellenne ”Seuranimi”, jonka kaikki ryhmän jäsenet laittavat myös ilmoituslomakkeelle. Aalto-kympillä on myös mahdollisuus ajanottoon. Aalto-kympin osallistumismaksun maksaa yliopisto.

Ilmoittautuminen Aalto-kympille täältä.

Kympille ilman ajanottoa voi ilmoittautua vielä vaikka juoksupäivän aamuna lauantaina 22.9. Ajanoton haluavien ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 14.9.

5. TAISTELU OTANIEMEN HERRUUDESTA 4.10

Aalto-Liike järjestää Otaniemessä 4.10.2012 Taistelun Otaniemen Herruudesta. Otaniemen kärjessä taistellaan Megazonesta tutulla Lasertaistelukonseptilla 16 joukkueen turnaus 10 hengen joukkueilla. Pelimuoto on toistaiseksi avoin, mutta todennäköisimmin pelataan Capture the Flag -pelimuodolla joillakin modifikaatioilla.

Aseet käyttävät toimiakseen infrapunalaseria, jolta suojautumisesta ei tarvitse huolehtia. Aseita on käytössämme 40kpl, joista 20 on jatkuvasti käytössä. Tapahtuman kesto on noin 8 tuntia, jossa yksittäinen ottelu kestää noin puoli tuntia. Jokainen ottelu on karsintaottelu.

Hintaa osallistumiselle kertyy 100€/joukkue tai 10€ per osallistuja. Maksuohjeet seuraavat joskus myöhemmin otteluohjelman ynnä muun tarpeellisen, mutta välttämättömän sälän kera. Ilmoittautumiset otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan on vielä muutama joukkuepaikka jäljellä. Ilmoittautuminen on sitova, ja se tehdään sähköpostilla osoitteeseen oliver.heinonen@ayy.fi. Laita viestiin yhteyshenkilön yhteystiedot. Tapahtumatiedot löydät täältä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *