Liikuntatiedote 4/2012

Ajankohtaista tällä viikolla:

1. INBODY-KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSET UNISPORTIN KAMPUKSILLA
2. KIVIKON LIIKUNTAPUISTON HIIHTOHALLI AUKEAA 8.10
3. KANSAINVÄLINEN TAITOLUISTELUTAPAHTUMA BARONA AREENALLA 5.-7.10.2012
4. SALIBANDYVUORO NAISILLE
5. POLIJAZZIN PARISALSAN TIIVISKURSSIT ALKAVAT
6. VOI HYVIN AALLOSSA VIIKKO 1.-5.10.2012
7. SLU:N OLOSUHDESEMINAARI 9.10.2012
8. KAIPAAVATKO OPISKELIJAYHTEISTÖNNE SÄHLYPELIT PIRISTYSTÄ- TUTUSTU TAULUKKOSÄHLYYN

Muistattehan että Aalto-kymppiin voi ilmoittautua vielä paikan päällä lauantaina 22.9 klo 10.00 alkaen. Ennakkotiedoista poiketen ajanottosiruja on vielä jäljellä ja ne jaetaan lauantaina ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin niitä riittää. Aalto-kympin yhteydessä palkitaan myös vuoden Aalto-urheilija.

Kiinnostaisiko sinua hakea Opiskelijoiden Liikuntaliiton hallitukseen vuodeksi 2013? Hallitushaku on nyt käynnissä. Kysy lisätietoa liikunta@ayy.fi.

Ajankohtaista Unisport

1. INBODY-KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSIA UNISPORTIN KAMPUKSILLA

UniSport järjestää inbody-kehonkoostumusmittauksia kampuksilla. Kehonkoostumusmittaukset tarjoavat tietoa mm. lihastasopainosta, raajojen puolieroista, segmentaalisesta lihasjakaumasta, viskeraalisen rasvan määrästä, perusaineenvaihdunnasta ja lihasmassasta. Mittaukset tekee UniSportin yhteistyökumppani ja mittauksen hinta palautteineen on 20 euroa. Mittaukset tehdään seuraavilla kampuksilla:

Meilahti 27.9
Kumpula 28.9
Keskusta 1.10
Viikki 3.10

Mittaukset ovat todella suosittuja, joten varaa heti aikasi numerosta (09) 191 22151. Lisätietoja täältä.

Ajankohtaista Helsingin kaupunki

2. KIVIKON LIIKUNTAPUISTON HIIHTOHALLI AUKEAA 8.10

Tekeekö mielesi vetäistä monot jalkaan ja lähteä sivakoimaan, vaikkei luntakaan ole vielä maassa? Kivikon liikuntapuiston hiihtohalli (entinen Ylläs-halli) avaa ovensa uudelleen 8.10. Tarkat tiedot hiihtohallista ja sen aukioloajoista ilmestyvät liikuntaviraston verkkosivuille viikolla 39. Valmistaudu hiihtokauden avaukseen ajoissa. Lisätietoa täältä.

Ajankohtaista Espoon kaupunki

3. KANSAINVÄLINEN TAITOLUISTELUTAPAHTUMA BARONA AREENALLA 5.-7.10.2012

Espoon Barona Areenalla järjestetään Finlandia Trophy Espoo- taitoluistelukilpailu 5.-7.10.2012. Kilpailuun osallistuu lähes 150 luistelijaa 15 eri maasta. Luvassa on kovatasoista luistelua ja hyvää tunnelmaa. Lähde nauttimaan ammattimaisesta taitoluistelusta. Lue lisää tapahtumasta ja lippujen hinnoista täältä.

Tulevia tapahtumia, kursseja ja sarjoja

4. SALIBANDYVUORO NAISILLE

Unisport ja salibandyseura FLOB tarjoavat kaikille AYY:n ja HY:n naisopiskelijoille ilmaisen salibandyvuoron sunnuntaisin klo 17-19 Otahallissa. Vuoro on tarkoitettu rentoon pelailuun ja vuorolle ovat tervetulleet kaikki naiset osaamistasosta riippumatta. Vuorolle pyritään järjestämään muutamia lainamailoja sellaisille, joilla ei ole omaa mailaa, mutta oma maila kannattaa ottaa mukaan jos se on mahdollista. Lisätietoja vuorosta löytyy osoitteesta täältä.

5. POLIJAZZIN PARISALSAN TIIVISKURSSIT ALKAVAT

Polijazz järjestää odotetut parisalsan tiiviskurssit suosittujen opettajien Anna ja Mikko Pyhäjärven kanssa! Tervetuloa opettelemaan tätä hauskaa lajia, joka on yksi maailman suosituimmista paritansseista! Kursseista on tarjolla alkeistaso ja jatkotaso jolla keskitytään erityisesti musiikintulkintaan. Et tarvitse omaa paria, mutta kurssille on ilmoittauduttava etukäteen.

CROSSBODY-SALSAN ALKEET
perjantaisin 21.9.- 26.10. klo 18.00-19.30

Hinta 35 euroa

CROSSBODY-SALSAN MUSIIKINTULKINTA
perjantaisin 16.11.- 30.11. klo 18.00-19.30

Hinta 25 euroa

Kurssit pidetään Jämeräntaival 3a:n monitoimitilassa Otaniemessä ja ne on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille.  LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN: AYY:n tapahtumakalenterin kautta tai Facebook-tapahtumasta.

6. VOI HYVIN  AALLOSSA VIIKKO 1.-5.10.2012

Aalto-yliopisto, AYY ja KY ry järjestävät yhteistyössä ”voi hyvin Aallossa” viikon 1.-5.10.2012. Tapahtumia löytyy kaikilta Aallon kampuksilta koko viikon ajan. Opiskelijoille luvassa mm. mahdollisuuksia erilaisiin lajikokeiluihin, mahdollisuus tutustua Aallon yhteistyökumppaneiden palveluihin ja saada erilaisia kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä vinkkejä. Käy tutustumassa viikon ohjelmaan täällä.

7. SLU:N OLOSUHDESEMINAARI 9.10.2012

SLU:n olosuhdeseminaari järjestetään 9.10.2012 klo 9.00-12.00 Helsingin messukeskuksessa tilassa 206.Liikuntapaikkojen käyttöpolitiikka – vuorojen jakoperusteet ja käytöstä perittävät kustannukset – ohjaavat kunnan resursseja ja vaikuttavat kuntalaisten liikuntakäyttäytymiseen. Aamupäiväseminaarissa kuullaan aluehallinnon, kuntien ja lajiliittojen näkökulmia liikuntapaikkojen käyttöpolitiikan tavoitteista, vaikutuksista ja haasteista. Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan SLU:n sivuilla.

Seminaari järjestetään Arena 2012 -liikuntapaikkarakentamisen ammattitapahtuman yhteydessä. Messujen ohessa järjestetään myös SUH:in Uimahallifoorumi 2012: Uimahallirakentamisen ja uimahallipalvelujen laatu, SLA:n Olosuhdepäivät ja FYSI Yrittäjäpäivät.

Lisätietoja: Karoliina Ketola, karoliina.ketola@slu.fi.

8. KAIPAAVATKO OPISKELIJAYHTEISTÖNNE SÄHLYPELIT PIRISTYSTÄ- TUTUSTU TAULUKKOSÄHLYYN

Kaipaako opiskelijayhteisönne sählypelit piristystä? Onko kävijöitä vähän tai taantuvatko pelit kävelyksi vartin jälkeen? Taulukkosähly tuo taatusti piristystä pienten (6-16 pelaajaa) peliryhmien peleihin!

Pelimuodossa jokainen osallistuva pelaaja kerää henkilökohtaisia pisteitä, joita kerätäkseen hän tarvitsee kuitenkin kulloisenkin joukkuetoverinsa apua. Taulukkosählyssä pelataan erillisiä minipelejä ja joukkueet vaihtuvat jokaisen minipelin jälkeen. Toisin sanoen voittaja ei välttämättä ole se absoluuttisesti taitavin pelaaja, vaan voittajaksi voi lähestulkoon yhtä hyvin selviytyä vaihtopenkin tupin pureksija. Pelimuoto soveltuu hyvin nais-, mies- tai sekaryhmille.

Suomen Salibandyliitto tarjoaa kaikille opiskelijoiden sählyporukoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutusta Taulukkosählyyn ammattitaitoisen ohjauksen avulla. Opiskelijayhteisönne tehtäväksi jää vain paikan ja pelaajien hankkiminen. Ohjaajat tulevat 50 km Salibandyliiton toimistolta (Myllypuro, Helsinki) ilmaiseksi ja yli 50 km päähän matkakorvauksella (0,39 €/km).

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää: s-posti: janne.bruun@salibandy.net ,  Puh: 0400 529 036

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *