Muista pitää yhteystiedot kunnossa Campus-järjestelmässä!

AYY käyttää asuntotarjousten tekemiseen ja asukkaille viestimiseen asuntohakujärjestelmä Campukseen syötettyjä yhteystietoja. Pidä siis huolta, että tietosi ovat aina ajan tasalla Campuksessa! Esimerkiksi asuntotarjoukset lähetetään aina Campus-järjestelmään syötettyyn sähköpostiosoitteeseen. Jos yhteystiedot eivät ole ajan tasalla, saattaa hakijalta mennä kokonaan joku mieluinen asuntarjous ohitse.

Jos hakija ei reagoi asuntotarjoukseen ja tarjous vanhenee, asunto tarjotaan aina seuraavalle hakijalle jonosta normaalien sääntöjen mukaisesti. Tämän takia ilmoita Campuksessa myös siitä, jos et jostain syystä pysty tiettynä aikavälinä seuraamaan sähköpostiasi. AYY ottaa Campukseen syötetyt tilanteet huomioon asuntotarjouksia tehdessä.

Yhteystietojen ylläpitäminen ja sähköpostikatveiden ilmoittaminen on hakijan vastuulla. Jos asunto keritään tarjota seuraavalle hakijalle asuntotarjouksen vanhenemisen vuoksi, asialle ei ole AYY:n puolesta enää tehtävissä mitään, eikä korvaavaa asuntoa välttämättä pystytä järjestämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *