Liikuntatiedote 5/2012

Ajankohtaista tällä viikolla:

1. VIELÄ EHTII ILMOITTAUTUA SYKSYN FUTSAL-, SALIBANDY JA LENTOPALLOSARJOIHIN
2. TUTUSTU FILLARIKALENTERIIN
3. LYSTIÄ LIIKUNTAA! ULKOILUPÄIVÄ OITTAAN ULKOILUKESKUKSESSA
4. VOI HYVIN AALLOSSA VIIKON LAJIKOKEILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN
5. VUODEN AALTO-URHEILIJA PALKITTIIN AALTO-KYMPIN YHTEYDESSÄ

Ajankohtaista Unisport

1. VIELÄ EHTII ILMOITTAUTUA SYKSYN FUTSAL-, SALIBANDY JA LENTOPALLOSARJOIHIN

UniSport järjestää syksyn aikana sarjatoimintaa yhteensä viidessä eri lajissa. Osaan sarjoista ilmoittautuminen on jo päättynyt, mutta vielä ehdit ilmoittautua Kumpulassa pelattavaan salibandysarjaan, Otahallissa pelattavaan lentopallosarjaan sekä Kumpulassa pelattavaan futsalsarjaan. Salibandysarjan ilmoittautuminen päättyy huomenna, joten jos vielä mielit kentällä niin ole nopea! Tarkemmat tiedot sarjoista ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Ajankohtaista Helsingin kaupunki

2. TUTUSTU FILLARIKALENTERIIN

Pidätkö pyöräilystä, mutta kaipaat seuraa tai muita vinkkejä pyöräilyyn liittyen? Tutustu pyöräilykalenteriin. Pyöräilykalenteri on pyöräilijöiden yhteisöllinen kalenteripalvelu, josta löydät mm. kuntopyöräilytapahtumia, yksityishenkilöiden ilmoittamia pyöräilylenkkejä- ja retkiä, pyöräilyseurojen avoimia yhteislenkkejä sekä tietoa pyöräilyseurojen harjoituksista. Käy tutustumassa palveluun täällä.

Ajankohtaista Espoon kaupunki

3. LYSTIÄ LIIKUNTAA! ULKOILUPÄIVÄ OITTAAN ULKOILUKESKUKSESSA

Espoon liikuntapalvelut, Suomen Latu, Espoon Pesis, Unicef, MainioVire ja Esittävän taiteenkoulu järjestävät yhteistyössä maksuttoman ulkoliikuntatapahtuman Oittaan ulkoilukeskuksessa  perjantaina 19.10 klo 10.30-14. Tapahtuma on suunnattu kaiken ikäisille. Ohjelmassa on mm. zumbaa, mölkkyä, pesistä, frisbeegolfia ja sisäcurlingia. Lisäksi maksuton sauna on lämpimänä klo 12-14. Käy tutustumassa koko päivän ohjelmaan täällä.

Tulevia tapahtumia, kursseja ja sarjoja

4. VOI HYVIN AALLOSSA VIIKON LAJIKOKEILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Kesän juhlimisen jälkeen on loistava aika etsiä uusi liikuntaharrastus ja mikä olisikaan tähän parempi tilaisuus kuin 1.-5.10. järjestettävä hyvinvointiviikko. Tänäkin vuonna AYY ja KY ry tarjoavat sinulle tilaisuuden kokeilla uusia lajeja opiskelijaystävällisin hinnoin. Tänä syksynä laatu korvaa määrän, joten tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen päästä kokeilemaan entistäkin mielenkiintoisempia lajeja. Mikään lajeista ei vaadi aikaisempaa kokemusta, joten rohkeasti kokeilemaan! Tarjolla oavt seuraavat lajit: savate, kiipeily, lajisukellus, tankotanssi, pistooliammunta ja ratsastus. Lisäinfoa lajikokeiluista ja ilmoittautumisen löydät täältä.

5. VUODEN AALTO-URHEILIJA PALKITTIIN AALTO-KYMPIN YHTEYDESSÄ

Aalto-yliopiston lukuvuoden alkamiseen liittyvä yhteisöllinen tapahtuma Aalto-kymppi juostiin viime lauantaina. Tapahtuman yhteydessä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta palkitsi vuoden urheilijan. Tänä vuonna vuoden Aalto-urheilijan tittelin sai Joonas Heikkinen. Lisää Joonaksen saavutuksista ja Aalto-kympistä löydät ensi viikon liikuntatiedotteesta. Onnittelut Joonakselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *