Yhdistystiedote 20/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 20/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Vielä ensi viikon ajan ehdit vaikuttaa siihen, millainen on sisällöltään tämän vuoden yhdistyskoulutus. Lisäksi yhdistystiedotteessa on tällä viikolla kertavuokrattavien tilojen pelisääntöjen kertausharjoitus.

  1. Vielä ehdit vastata AYY:n yhdistyskoulutuskyselyyn
  2. Pelisääntökertaus kertavuokrattavista tiloista
  3. Ilmoittautuminen Teekkarius 140-juhlaan aukeaa 3.10.
  4. Tule tekemään Teekkarius 140-juhlista ikimuistoiset!

1. VIELÄ EHDIT VASTATA AYY:N YHDISTYSKOULUTUSKYSELYYN

AYY:n järjestösektori järjestää jälleen loppuvuodesta 2012 koulutusta vanhoille ja uusille yhdistystoimijoille. Nyt meitä kiinnostaa yhdistyksissä toimivien mielipide siitä, millaista koulutusta meidän tulisi järjestää. Lyhyeen kyselylomakkeeseen voi vastata vielä ensi viikon ajan osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/toiveita-ayyn-yhdistyskoulutukseen/. Voit lähettää palautetta ja toiveita luonnollisesti myös sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi

2. PELISÄÄNTÖKERTAUS KERTAVUOKRATTAVISTA TILOISTA

Syksy on vasta aluillaan mutta AYY:n kulttuurisektori on havainnut pientä lipsumista tilankäytön periaatteista. Muistutuksena siis kaikille tilan käyttäjille seuraavat periaatteet:

  1. Jokaisesta tilanvuokrauksesta saa tarkastuslistan, joka pitää täyttää ja palauttaa.
  2. Juhlia saa, mutta siihen sisältyy myös velvollisuus siivota jälkensä juhlien jälkeen. Siivoa siis jälkesi: vie roskat ROSKIKSEEN, pyyhi lattiat ja pöydät, siivoa lasinsirut, tölkit ja kaikenlainen irtoroska pois, järjestä tila uudestaan jos olet siirtänyt pöytiä tms. ja hoida omat tavarasi mahdollisimman nopeasti pois tilasta.

Näin toimien kaikilla on mukavaa, homma hoitaa itse itsensä ja kenenkään työaikaa ei mene hukkaan erilaisten selvittelyjen muodossa. Jos näin ei toimita, AYY:n kulttuurisektori alkaa jakamaan määräaikaisia tilojen käyttökieltoja ja/tai laskuttamaan jälkikäteen tehdystä siivoustyöstä.  Homma on vain niin, että kukaan ei halua aloittaa bileiden järkkäämistä siivoamalla edellisiä sotkuja. Lisäksi palvelu- ja keskustoimistolla on kädet täynnä hommaa ilman ylimääräisiä siivousnakkeja.

Muistakaa vielä, että Smökin yökäyttö on sallittu vain ja ainoastaan erillisellä luvalla. Yökäyttö ilman yökäyttölupaa on kielletty ja siitä jää sataprosenttisen varmasti kiinni. Kulttuurituottajamme Tuomas Saloniemi asuu nimittäin ihan siinä vieressä. 😉

3. ILMOITTAUTUMINEN TEEKKARIUS 140-JUHLAAN AUKEAA 3.10.

Teekkarius 140-juhlaa juhlitaan Helsingissä Kaapelitehtaalla 10.11.2012! Ilmoittautuminen tähän vuosikymmenen komeimpaan teekkarijuhlaan aukeaa 3.10.2012 klo 12 osoitteessa lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/teekkarius-140-paajuhla.

Lisätietoja juhlavuodesta ja juhlista löytyy osoitteesta www.teekkarius140.fi. Löydä tapahtuma myös facebookista: www.facebook.com/events/507092782654133/.

4. TULE TEKEMÄÄN TEEKKARIUS 140-JUHLISTA IKIMUISTOISET!

Teekkarius 140-juhlaviikkoa juhlitaan 3.- 11.11.2012. ja järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Juhlien onnistumiseksi tarvitaan kuitenkin vielä lukuisa määrä reippaita apukäsiä. Luvassa on koristelua, tekniikkaa, roudausta, tarjoilua, ruuanlaittoa sekä muita tehtäviä.

Ilmiannan itsesi osoitteessa lomake.ayy.fi/teekkarijaosto.

Juhlatyöntekijöille ei makseta rahallista korvausta, mutta luvassa on ikimuistoisia kokemuksia, ilmainen sillis sekä kutsu kaatoon, jossa on hyvä jälkikäteen fiilistellä huikeita juhlia.

Lisätietoja juhlaviikosta löytyy osoitteesta www.teekkarius140.fi

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *