Viikkotiedote 40/2012

Tämä on AYY:n viikkotiedote 40/2012

Osallistu syksyn vauhdikkaimpaan päivään Otaniemessä maanantaina 1.10. Päivällä Alvarin aukion valtaavat Otatarhan Ajot ja NättiJussi.140  ja illalla Dipolin räjäyttää Lakinlaskijaiset. Näitä tapahtumia et halua missata!

AYY:n edustajisto kokoustaa puolestaan tiistaina 2.10. Pöydällä muun muassa toimeentulolinjapaperin päivittäminen. Katso lisää täältä.

  1. Tällä viikolla tapahtuu
  2. Haku AYY:n vaihtostipendeille 1.10.-31.10.
  3. Aava presents: Back to the 20th century
  4. TTER-kisa: Pitchaa projekti-idea ja voita videokamera!
  5. Hae teekkaritoiminnan edistämisrahaston johtokuntaan
  6. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan
  7. Ilmoittautuminen Teekkarius 140-juhlaan aukeaa 3.10.
  8. Tule tekemään Teekkarius 140-juhlia!
  9. Meditaatiota & mystiikkaa
  10. Fysikalen 2012:Nobel
  11. Polin Appro
  12. APPLY FOR AIESEC GLOBE PROGRAM – VOLUNTEER ABROAD THIS WINTER IN ASIA AND BRAZIL!
  13. Asia exchangen hakuilmoitus työharjoittelusta Aasiassa
  14. Suuri väittelyilta – Kaupungin kuumin keskustelutapahtuma 3.10.
  15. Ura- ja rekrytointipalvelut tiedottaa
  16. Kunnon työ, kunnon huvit eli: Decent Work -klubi 5.10.2012
  17. Voi hyvin Aallossa – viikko 1.- 5.10.2012
  18. Anna palautetta Aalto-yliopiston tiloista ja voita Jopo tai Ipad
  19. Arkkitehtuurikilpailun työt esillä näyttelyssä
  20. Avaruusrekka Otaniemessä 3.10., Kumpulassa 4.10. ja Narinkkatorilla 5.10.
  21. Tule mukaan Dialogiin
  22. Salibandyvuoro naisille

1. Tällä viikolla tapahtuu

2. Haku AYY:n vaihtostipendeille 1.10.-31.10.

AYY jakaa jäsenillensä stipendejä ylioppilaskunnan stipendiohjesäännön ja hallinnoimiensa stipendirahastojen sääntöjen mukaisesti. Stipendien tavoitteena on tukea vähävaraisten opiskelijoiden kansainvälistymistä, tukea aktiivista yhteisötoimintaa ja kannustaa opintojen ja opiskelijaelämän hyvästä yhteensovittamisesta.

Stipendien jakamisesta ja hakemusten pisteytysperusteista määrätään stipendiohjesäännössä ja yhteisötoiminnan pisteytyksen ohjeistossa. Stipendien koko määräytyy rahastojen tuottojen perusteella. AYY:lla on kolme omaa stipendiä ja niiden suuruudet vuonna 2012 ovat seuraavat: vaihtostipendi max. 800 €, yhteisöstipendi n. 500 € ja opintostipendi n. 500 €

Syksyn 2012 hakuaika on 1.10.2012 kello 8.00 – 31.10.2012 kello 23.59. Syksyn hakukierroksella jaetaan vain vaihtostipendejä.

Stipendihakulomake löytyy täältä.

Lisätietoja: hallituksen jäsen Eetu Pursiainen (eetu.pursiainen(at)ayy.fi)

3. Aava presents: Back to the 20th century

Koe vuosisadan bileet 1900-luvun alusta loppuun tiistaina 16.10. Kaapelitehtaan Puristamossa! Illan aikana ollaan mukana Titanicin viimeisillä hetkillä, lavalla nähdään rockin Kuningas ja fiilistellään Ultra Bran viimeistä keikkaa. Kieltolain iskiessä kannattaa pitää silmät auki hedelmäkauppiaiden ja muiden hiippareiden varalta. Loppuillasta levyjä pyörittää DJ EAS ja MPH.

Juhlat alkavat 19:00 ja takaisin nykyhetkeen palataan viimeistään 3:00 mennessä. 18 euron sisäänpääsymaksuun sisältyy koko illan juomat sekä pientä naposteltavaa.

Let’s party like it’s 1999..and 1952..and 1921..and..1980..and …!

Pähkinänkuoressa:

  • Mitä? Back to the 20th century
  • Missä? Kaapelitehtaan Puristamo (Tallberginkatu 1)
  • Milloin? Tiistaina 16.10. klo 19 – 03
  • Kuinka paljon? 18€, Open Bar

Tapahtuman järjestää AYY:n Aaltoyhteisöjaosto Aava. K-18.

Ilmoittautuminen osoitteessa https://lomake.ayy.fi/aava/vuosisadan_bileet/

4. TTER-kisa: Pitchaa projekti-idea ja voita videokamera!

Kuumotteleeko taskussasi päräyttävä projekti-idea? Selitä aivoituksesi max. 90 sekuntia kestävälle videopätkälle, lataa se TTER-rahaston tuoreille facebook-sivuille ja kerro kavereille. Eniten liketyksiä saanut idea voittaa HD-videokameran. Myös likettäneitä palkitaan! Kisa on auki 1.-14.10.2012. Tsekkaa tarkemmat osallistumisohjeet Facebookissa.

Tiesithän, että voit myös hakea raha-avustusta projektisi toteutukseen: max 1000 euron avustuksia voi hakea jatkuvassa haussa ja sitä suurempia avustuksia hakukierroksilla – seuraava hakukierros päättyy 3.2.2013!

5. Hae teekkaritoiminnan edistämisrahaston johtokuntaan

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan piirissä ja taloudessa toimii Teekkaritoiminnan edistämisrahasto. Rahaston tarkoituksena on apurahoja jakamalla tukea AYY:n ja sen jäsenten ja sen yhteydessä toimivien yhteisöjen pyrkimyksiä, herättää ja ylläpitää harrastusta teknillisiin, tieteellisiin, taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin sekä kulttuurin harjoittamiseen.

Rahaston johtokunta koostuu neljästä AYY:n ja kolmesta Pyöreän Tornin Kilta ry:n valitsemasta henkilöstä. Johtokunnan jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja johtokunnan puheenjohtaja valitaan AYY:n johtokuntaan valitsemista henkilöistä. Johtokunnan nimittää ylioppilaskunnan edustajisto. Rahaston johtokunta on vastuussa rahaston apurahojen jakamisesta hakemusten perusteella, kun taas rahaston varojen hoitaminen on AYY:n hallituksen tehtävä. Johtokunta tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen näköalapaikan opiskelijatoimintaan, sillä rahaston mahdollisuus jakaa avustuksia on AYY:n mittakaavassa erittäin merkittävä.

Rahaston johtokunnasta vapautuu erovuoroisuuspykälän perusteella kuluvan vuoden lopussa kaksi paikkaa, joihin etsitään fiksuja ja monipuolisia henkilöitä. Täytä hakulomake 23.10.2012 klo 16 mennessä ja kerro miksi juuri sinut pitäisi valita johtokuntaan. Pääsihteeri kuittaa hakemukset vastaanotetuiksi varmistettuaan liitteiden luettavuuden. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo sekä enintään yhden sivun mittainen henkilökohtainen näkemys siitä, miten rahasto voisi parhaalla tavalla toteuttaa tehtäväänsä. Jos sopisit mielestäsi myös johtokunnan puheenjohtajaksi, kerro asiasta hakemuksessasi. Johtokunnan jäsenet valitaan suoraan hakemusten perusteella

6. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan

Pyöreän Tornin Kilta on Aalto-yliopiston läheisyydessä toimiva kunnia- ja seniorijärjestö. Killan arwoisiksi kutsutaan vuosittain 15-20 henkilöä huomionosoituksena aktiivisesta toiminnasta teekkariyhteisössä ja Aalto-yliopiston ylioppilasyhteisössä. PTK:n konklaawi valitsee uudet arwoisat teekkari- ja Aalto-yliopiston ylioppilasyhteisön ehdotusten perusteella joka syksy.

Tämän vuoden ehdotuksia voi tehdä 10.10.2011 klo 10:11 saakka. Ehdotuksessa pitää olla ehdotettavan henkilön nimi, kuva ja perustelut mahdolliselle arwoisaksi valitsemiselle sekä ehdotuksen tekijä(t).

Ehdotukset tulee lähettää osoitteeseen ehdota-arwoisia@list.ayy.fi.

Arwoisaksi voidaan kutsua opintojensa loppuvaiheessa olevia tai vastavalmistuneita henkilöitä, jotka ovat osoittaneet jatkuvaa, elävää harrastusta ja mielenkiintoa teekkarikulttuuria ja muuta Aalto-yliopiston ylioppilastoimintaa kohtaan sekä vieneet kehitystä eteenpäin ylioppilaskunnassa tai sen piirissä toimivissa yhdistyksissä.

Ehdotuksen voi tehdä yksittäinen henkilö, kilta tai yhdistys, tai useampi henkilö, kilta tai yhdistys yhdessä.

Lisätietoja PTK:sta ja sen arwoisista: www.ptk.ayy.fi.

7. Ilmoittautuminen Teekkarius 140-juhlaan aukeaa 3.10.

Teekkarius 140-juhlia juhlitaan Helsingissä Kaapelitehtaalla 10.11.2012!

Ilmoittautuminen näihin vuoden komeimpiin teekkarijuhliin aukeaa 3.10.2012 klo 12 osoitteessa lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/teekkarius-140-paajuhla .

Lisätietoja juhlavuodesta ja juhlista löytyy osoitteesta www.teekkarius140.fi. Löydä tapahtuma myös facebookista.

8. Tule tekemään Teekkarius 140-juhlia!

Teekkarius 140-juhlaviikkoa juhlitaan 3.- 11.11.2012. ja järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Juhlien onnistumiseksi tarvitaan kuitenkin vielä lukuisa määrä reippaita apukäsiä. Luvassa on koristelua, tekniikkaa, roudausta, tarjoilua, ruuanlaittoa sekä muita tehtäviä.

Ilmiannan itsesi osoitteessa lomake.ayy.fi/teekkarijaosto.

Juhlatyöntekijöille ei makseta rahallista korvausta, mutta luvassa on ikimuistoisia kokemuksia, ilmainen sillis sekä kutsu kaatoon, jossa on hyvä jälkikäteen fiilistellä huikeita juhlia.

www.teekkarius140.fi

9. Meditaatiota & mystiikkaa

Johdatus kristilliseen mietiskelyyn

24.10. klo 10-15 Tuomiokirkon kappeli. Kiinnostaisiko tutustua kristillisen rukouksen ja meditaation monipuoliseen maailmaan? Tällä kurssilla tutustutaan kristilliseen mietiskelyyn teoriassa ja käytännössä. Sopii aloittelijoille ja enemmänkin harrastaneille.

Kristillisen mystiikan ryhmä

Tuomiokirkon kappeli. >4.10. >8.11. >13.12. Mitä on kristillinen mystiikka? Kuinka syvennän hengellistä elämääni? Meditaatiohetki ja syventymistä kristillisen mystiikan teemoihin kerran kuukaudessa.

Kiireisen opiskelijan retriitti

4.-11.11.2012. Oletko liian kiireinen lähteäksesi retriittiin? Kiireisen opiskelijan retriitti on juuri sinua varten! Kiireisen opiskelijan retriitti on ilmainen, kestää viikon (su-su) ja tapahtuu muun arkielämän keskellä. Retriitti on tarkoitettu opiskelijoille, muuta kokemusta tai taustaa ei tarvita. Hieman tilaa hengähtää.

Hiljainen aamu

4.10. ja 15.11. Marjaniemen seurakuntakoti. Entä jos aloittaisit päiväsi hiljaisuudessa? Aloitamme yhteisellä aamiaisella, jonka jälkeen laskeudutaan hiljaisuuteen. Tämä pieni retriitti päättyy lounasaikaan.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: Yliopistopappi Henri Järvinen, henri.jarvinen@evl.fi, 09 2340 2543

www.kirkkojakampus.fi

10. Fysikalen 2012:Nobel

Fysikalen on Kunglika Tekniska Högskolanin fyysikoiden toteuttama speksi, joka tänä vuonna johdattaa meidät Alfred Nobelin aikaan ja dynamiitin alkulähteille. Seuraa hänen kamppailuaan Englannin sijaishallitsijan ja Preussin edustajien kanssa rahoituksen varmistamiseksi!

Tästä räjähtävästä näytelmästä pääset nauttimaan Fysikalenin Suomen näytöksessä Kannusalissa Espoon keskuksessa lauantaina 6.10. klo 14 alkaen (osoite: Kannusillankatu 4, 02770 Espoo).

Näytöksen lippujen hinnat ovat opiskelijoille ja lapsille (alle 16-vuotiaat) 6 euroa ja aikuisille 10 euroa. Lipun speksiin saa ostettua speksin nettisivuilta (www.fyysikkokilta.fi/fysikalen) sekä entisen TKK:n päärakennuksen M-salin aulasta arkisin klo 10-14 (viikot 39-40). Lisäksi lippuja myydään viikolla 40 Helsingin yliopiston Kumpulan Kampuksella Physicumin aulassa ma, ti, ke ja pe klo 12-14. Jos lippuja jää myymättä niitä voi ostaa myös teatterin ovelta.

Esimakua näytöksestä antaa speksin traileri.

Näytöksen jälkeen klo 18 alkavat Nachspex-sitsit Otaniemessä myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Sitsien lippu maksaa 15e ja senkin saa tietysti Fysikalenin lipunmyynnistä.

Lisätietoja nettisivuilta ja Facebookista.

11. Polin Appro

Teekkarius140-juhlaviikon tiistaina 6.11. itäisessä rantakaupungissa räjähtää, kun Isännistön ja Emännistön takuuvarmaa bilelaatua takaa ensimmäinen teekkarivetoinen appro. Tarkoituksena on kiertää Helsingissä, Vanhan Polin ympäristössä, merkittyjä baareja historiallisen teekkarihengen jalanjäljissä. Osallistujan tavoitteena on kerätä juomaleimoja illan aikana kierretyistä baareista. Lopullinen suoritustaso määräytyy kerättyjen leimojen summasta. Suoritustasoja approssa on yhteensä kolme; Snapsi, Tuoppi ja Tynnyri.

Lähtö tapahtuu lippuun merkittynä aikana LeBonkista (Yrjönkatu 24, Helsinki). Jatkot ovat klo 21 alkaen Fredan Tivolissa (Fredrikinkatu 51, Helsinki), jossa puolenyön show’ssa mukana mm. ManMan.

Lippupakettien ennakkomyynti yhdistyksille tapahtuu 16.10 -17.10. lomakkeella lomake.ayy.fi/teekkarijaosto

**Liput**

8 € ennakkoon

5 € ovelta, Huom! Oikeuttaa vain pääsyn Fredan Tivoliin!

Liput eivät sisällä narikkaa

Lipunmyynti tapahtuu 22.10 alkaen Alvarin aulassa

22.–26.10. ja 29.10. – 2.11. ja 5.- 6.11. klo 10–14

www.teekkarius140.fi

Tapahtuma on avoin kaikille teekkaribileistä kiinnostuneille, K18.

12. APPLY FOR AIESEC GLOBE PROGRAM – VOLUNTEER ABROAD THIS WINTER IN ASIA AND BRAZIL!

AIESEC Aalto is offering two Globe Volunteer Programs for this winter: Experience Asia and Discover Brazil! You can have opportunities to do various meaningful social projects and at the same time experience the most exotic cultures of Taiwan, Malaysia and Thailand. And in South America we give you the opportunity to see the Latin American culture in Brazil while educating local youth about social issues.

The application is now open until October 14. If you are interested in world issues, personal development, cultural discovery and making positive impacts to society, we believe this program will be of great value to you! More details can be found here. If you have any questions, please feel free to contact Dung Vu, AIESEC Aalto Exchange Coordinator, at dung.vu@aiesec.net or 046 525 1211.

13. Asia exchangen hakuilmoitus työharjoittelusta Aasiassa

Opiskelijavaihtojen lisäksi Asia Exchange (AE) tarjoaa mielenkiintoisia ulkomaan työharjoittelupaikkoja Aasiasta. Satoja paikkoja on tarjolla lukuisilta aloilta muun muassa Kiinassa, Indonesiassa ja Thaimaassa. Kiinnostaisiko sinua kaupallisen alan harjoittelu Shanghaissa, matkailualan tehtävät Indonesiassa tai lastenkodissa työskentely Thaimaassa? Harjoittelupaikkoja on tarjolla myös kansainvälisistä suhteista, kehityskysymyksistä ja kulttuurista kiinnostuneille opiskelijoille.

Lue lisää harjoittelumahdollisuuksista sekä täytä hakemus osoitteessa www.asiaexchange.fi

14. Suuri väittelyilta – Kaupungin kuumin keskustelutapahtuma 3.10.

Suuri väittelyilta – Kaupungin kuumin keskustelutapahtuma Apollo Live Clubilla (Mannerheimintie 16) keskiviikkona 3.10. klo 19. Ovet aukeavat klo 18.

Väittelemässä:

  • Samuli Putro–Jone Nikula: Paraneeko ihminen vanhetessaan?
  • Anni Sinnemäki–Wille Rydman: Onko ihminen oman onnensa seppä?
  • Matti Vanhanen–Eero Heinäluoma: Verotuksen kannustavuus Vs. oikeudenmukaisuus

Kommentaattorina on toimittaja Ruben Stiller. Väittelyt käydään suomeksi.

DJ Mikko Mattlar.

Liput 5/6 euroa. Ennakkoliput Tiketistä.

15. Ura- ja rekrytointipalvelut tiedottaa

Events for international students:

Career Day @ Design Factory, Tue October 16th, 14:00-18:00.

Aalto University Career Services is organizing a career event for Aalto international degree students.

As an international student you may face some challenges in entering the Finnish job market. Aalto University Career Services is organizing an event to help you better understand how the job hunting process, and Finnish labor market work. We will present some peculiarities of the Finnish culture and channels to look for a job. We also give you some practical hints on how to apply for a job and help you in writing a good CV.

More information and registration in Aalto CareerWeb.

Education for international students:

Interview Workshop (CHEM, ELEC, ENG, SCI)

Tuesday October 16th, 16:00-17:30, Aalto Design Factory

In this workshop, you will hear general guidelines and tips on how to prepare yourself for an interview and on what the recruiters normally wish to find out about you. You will also have an opportunity to practice your skills in an interview situation, both in the role of interviewee and interviewer.

More information and registration in Aalto CareerWeb.

16. Kunnon työ, kunnon huvit eli: Decent Work -klubi 5.10.2012

Suomalainen ay-liike juhlii kansainvälistä Kunnon työn päivää perjantaina 5.10.2012. Ammattiliittojen keskusjärjestöt STTK, SAK ja Akava sekä Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ry. Kutsuvat sinut kunnon työn klubille Kokomo-ravintolaan (Uudenmaankatu 16-20, Helsinki) perjantaina 5.10. klo 18.00 alkaen. Illan pääesiintyjänä on Pariisin kevät.

Illan ohjelma:

  • 18:00 Decent Work -klubi avautuu, Huom! Kokomossa on mainio keittiö, klubi-ilta kannattaa aloittaa täyttämällä vatsa.
  • 19:40 Ay-oikeudet ovat ihmisoikeuksia: miksi?
  • 20:00 Komea Seppo ja Rytmiorkesteri
  • 21:00-22.30 Pariisin Kevät
  • 22.30-03:30 DJ

Tapahtumaan mahtuu mukaan 250 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen täällä.

Mistä kunnon työn päivässä on kysymys?

Nuoret ovat tulevaisuuden tekijöitä. He arvostavat vastuuntuntoa, rehellisyyttä, tasa-arvoa ja luottamusta. He arvostavat työtä. Miten varmistetaan, että nuorille riittää kunnon työtä oikeudenmukaisin työehdoin? Suomalaiset ay-keskusjärjestöt ovat valinneet nuorten työllisyyden ja työehdot teemaksi 5.10. järjestettävänä kansainvälisenä Kunnon työn päivänä. Kunnon työn päivän tapahtumat ovat osa kansainvälisen teemapäivän World Day for Decent Work viettoa. Kunnon työn puolesta kampanjoidaan lokakuussa yli sadassa maassa.

17. Voi hyvin Aallossa – viikko 1.- 5.10.2012

Lokakuun ensimmäisellä viikolla Aallossa vietetään Voi hyvin Aallossa -hyvinvointiviikkoa. Viikon tavoitteena on esitellä Aallon terveyden ja hyvinvoinnin toimijoita sekä muistuttaa kaikkia liikunnan, terveellisen ravinnon ja levon sekä virkistyksen tärkeydestä!

Hyvinvointiviikon kohderyhmänä sekä Aallon koko henkilöstö että opiskelijat.

Viikon aikana järjestetään kampuskohtaista ohjelmaa alla olevasti:

• Otaniemessä mm. koko viikon taukojumppaa ja työterveyshoitajat tavattavissa eri kouluilla seuraavasti:

Taukojumpat Otaniemessä

  • ma 1.10. klo 12.30, Vuorimiehentie 2, Juhla-aula
  • ma 1.10. klo 13.00, Otakaari 5, aula 2krs
  • ke 3.10. klo 12.00, Konemiehentie 2, ala-aula
  • ke 3.10 klo 12.30, Kirjasto, Otakaari 1, aula
  • to 4.10 klo 12.00, Betonimiehenkuja 5 C
  • to 4.10. klo 12.30, Otaniementie 17, ala-aula

Työterveyshoitajat tavattavissa Otaniemessä

  • ma 1.10. klo 10.00 – 12, Otakaari 5, huone I407
  • ti 2.10. klo 10.00 – 12 Otakaari 4, nh 203b, 2. kerros
  • ke 3.10. klo 10-12, Otaniementie 17, tuas 1167
  • to 4.10. klo 10.00 – 12, Vuorimiehentie 2
  • pe 5.10. klo 10.00– 12, Kirjasto, Otakaari 1, huone 214

ELECin teemapäivä 1.1.

Tiistain 2.10. ohjelma eri kampuksilla

Arabian teemapäivä keskiviikkona 3.10. ja lisäksi ohjelmaa muinakin päivinä

Töölön perinteinen ständipäivä torstaina 4.10.

Perjantain ohjelma 5.10. eri kampuksia

Huomaattehan, että osa ohjelmatarjonnasta edellyttää ilmoittautumisen!

Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet inside.aalto.fi

18. Anna palautetta Aalto-yliopiston tiloista ja voita Jopo tai Ipad

Anna äänesi kuulua ja kerro meille mielipiteesi Aalto-yliopiston tiloista ja kampus-alueesta!

Parhaimmassa tapauksessa hyödyt itsekin – kaikkien vastanneiden kesken arvotaan JOPO-polkupyörä (arvo 399€) ja iPad (arvo 598€). Arvontapäivä on 17.10.2012

Kysely löytyy osoitteesta: www.tutkimus.net/aalto2012

Kyselyyn voi vastata 16.10.2012 saakka.

Tutkimuksen toteuttaa tutkimusyritys Qualitems Oy, johon vastaukset suoraan palautuvat. Tulokset käsitellään luottamuksellisesti eikä vastanneiden yhteystietoja tulla missään vaiheessa yhdistämään vastauksiin.

Lisätietoja tutkimuksesta: hanna.lehtisalo(AT)qualitems.fi

19. Arkkitehtuurikilpailun työt esillä näyttelyssä

Campus 2015 –arkkitehtuurikilpailun ensimmäinen vaihe päättyi elokuussa. Kilpailuun saapuneet 189 työtä ovat esillä näyttelyssä Otaniemessä. Näyttely on avoin kaikille ja avoinna 1.-12.10. klo 10-16.30 välisenä aikana.

Avoimen ja kansainvälisen arkkitehtuurikilpailun ensimmäisen vaiheen tarkoituksena oli suunnitella Otaniemen kampusalueelle vetovoimainen ja elävä toiminnallinen keskus.

Palkintolautakunta valitsee esillä olevista töistä kuusi ehdotusta jatkamaan kilpailun toiseen vaiheeseen. Kilpailutyöt ovat nähtävillä ja kommentoitavissa myös verkkosivustolla campus2015.aalto.fi lokakuun aikana.

Aika: 1.10.-12.10.2012 klo 10-16.30

Paikka: Futuro Business Park, os. Tekniikantie 4, 3. krs, Espoo.

campus2015.aalto.fi

20. Avaruusrekka Otaniemessä 3.10., Kumpulassa 4.10. ja Narinkkatorilla 5.10.

Mitä avaruudessa tapahtuu vuonna 2012? Avaruusnäyttely rekassa kiertää Suomea lokakuussa mukanaan satelliittimalleja, tietoa, ideoita, Aalto-1-satelliitin rakentamista ja henkeäsalpaavia kosmisia maisemia. Kierros alkaa Otaniemen kampukselta, jolla rekka pysähtyy keskiviikkona 3.10. kello 10–16 Otaniemen päärakennuksen (Otakaari 1) ja T-talon (Konemiehentie 2) välisellä parkkipaikalla. Torstaina 4.10. rekkanäyttely on avoinna Helsingin yliopiston Kumpulan kampuksella ja perjantaina 5.10. Kampin Narinkkatorilla. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn! Vapaa pääsy. Lisätietoa: www.avaruusrekka.fi

21. Tule mukaan Dialogiin

Aallon opiskelija, kuusi yritystä haluaa kanssasi Dialogiin kehittämään tulevaisuuden työelämää! Voita 800€ matkalahjakortti ja parempi työelämä!

Klikkaa www.uusityoontaalla.fi ja vastaa kyselyyn!

Sillä on väliä millaiseen työelämään valmistutaan. Sillä on väliä, että myös tulevaisuuden työntekijöillä on sanomista siihen kuinka työtä tulevaisuudessa tehdään. Sillä on väliä, että vaikutamme siihen juuri nyt. Dialogissa opiskelijat ja yritykset yhdessä kehittävät tulevaisuuden työtä. Opiskelijoiden kanssa Dialogiin haluavat Accenture, Elisa, LähiTapiola, UPM, Wärtsilä ja YLE. Kyselyyn vastanneista 60 Aallon opiskelijaa pääsee Dialogi-yritysjoukkueisiin keskustelemaan johtoryhmäläisten kanssa marras-joulukuussa 2012.

Dialogi 2012:n teemana on liikkuva työ. Onko tulevaisuuden työ siis joustavaa, riippumatonta ja liikkuvaa? Kuinka tärkeää sinulle on ottaa itsellesi kontrolli siitä, missä, miten ja kenen kanssa työtä tehdään?

Tule mukaan ja vastaa kyselyyn 5.10. mennessä nettisivuilla www.uusityoontaalla.fi. Vastaajien kesken arvotaan myös 800 euron arvoinen matkalahjakortti.

Mukana menossa myös SEFE, TEK, AYY, Talouselämä, työ- ja elinkeinoministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

www.facebook.com/dialogi

22. Salibandyvuoro naisille

Unisport ja salibandyseura FLOB tarjoavat kaikille AYY:n ja HY:n naisopiskelijoille ilmaisen salibandyvuoron sunnuntaisin klo 17-19 Otahallissa. Vuoro on tarkoitettu rentoon pelailuun ja vuorolle ovat tervetulleet kaikki naiset osaamistasosta riippumatta. Vuorolle pyritään järjestämään muutamia lainamailoja sellaisille, joilla ei ole omaa mailaa, mutta oma maila kannattaa ottaa mukaan jos se on mahdollista. Lisätietoja vuorosta löytyy osoitteesta http://flob.ayy.fi/unisport/.

 

/blog/events/aegee-helsinki-info-evening/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *