Liikuntatiedote 6/2012

Ajankohtaista tällä viikolla:

Kiinnostaisiko sinua hakea Opiskelijoiden Liikuntaliiton hallitukseen vuodeksi 2013? Hallitushaku on nyt käynnissä. Kysy lisätietoa liikunta@ayy.fi.

1. LOKAKUUSSA ALKAVAT KURSSIT OTANIEMEN UNISPORTISSA
2. UNISPORT ON ALOITTANUT YHTEISTYÖN ESPOON BLUESIN KANSSA
3. KIINNOSTAVATKO RAVINTOASIAT?
4. RUOTSINKIELINEN LIIKUNTATOIMINTA
5. KÄY TUTUSTUMASSA ”MUOTOILE ITSESI”-HANKKEEN AIKAANSAANNOKSIIN TÖÖLÖNLAHDELLA
6. KAUKOLÄMMÖN UINTIPÄIVÄ 14.10
7. HAETAAN PELAAJIA UUTEEN NAISTEN KORIPALLOJOUKKUEESEEN
8. KAIKKI FUTIKSESTA INNOSTUNEET NAISPUOLEISET OPISKELIJAT!

Ajankohtaista Unisport

1. LOKAKUUSSA ALKAVAT KURSSIT OTANIEMEN UNISPORTISSA

UniSportin Otaniemen toimipisteessä alkaa lokakuussa kuusi uutta eri lajien kurssia. Valikoimissa mm. kahvakuulastartti, showtanssin alkeet, flow-jooga ja Cross Training. Tarkemmat aikataulut ja ilmoittautumisohjeet kursseille löydät täältä.

2. UNISPORT ON ALOITTANUT YHTEISTYÖN ESPOON BLUESIN KANSSA

UniSport on solminut yhteistyösopimuksen Espoon Bluesin kanssa kaudeksi 2012–2013. UniSportin opiskelijajäsenet voivat ostaa viiden lipun opiskelijapaketin Espoon Bluesin kotiotteluihin hintaan 50€ (normaali 75€). Lisäksi jatkuvana opiskelijaetuna, opiskelijat voivat ostaa lippunsa Bluesin kotipeleihin 35 % alennuksella pelipäivinä Barona Areenalta klo 12.00 alkaen. Lue lisää yhteistyösopimuksesta ja lippujen ostamisesta täältä.

3. KIINNOSTAVATKO RAVINTOASIAT?

Studia Generalia järjestää kaikille avoimia ja maksuttomia luentoja ravitsemukseen liittyen syksyn aikana. Luennot pidetään torstaisin 11.10 alkaen Porthaniassa. Käy tutustumassa aiheisiin ja löydä luento joka kiinnostaa juuri sinua. Lisätietoja täältä.

Ajankohtaista Helsingin kaupunki

4. RUOTSINKIELINEN LIIKUNTATOIMINTA

Helsingin kaupunki järjestää ruotsinkielistä ohjattua liikuntaa Yrjönkadun uimahallissa ja Kampin liikuntakeskuksessa. Lisätietoja täältä.

5. KÄY TUTUSTUMASSA ”MUOTOILE ITSESI”-HANKKEEN AIKAANSAANNOKSIIN TÖÖLÖNLAHDELLA

Helsingin kaupungin liikuntavirasto on World Design Capital 2012-yhteistyökumppaneineen lanseerannut ”muotoile itsesi”- hankkeen, jonka tarkoituksena on suunnitella ja toteuttaa neljän liikuntarastin kuntoiluvälinekokonaisuus Töölönlahden alueelle. Hankkeen prototyypit on asetettu Töölönlahtea kiertävälle reitille. Käy tutustumassa niihin ja kokeile helppoa heräteliikuntaa. Lisää hankkeesta löydät täältä.

Ajankohtaista Espoon kaupunki

6. KAUKOLÄMMÖN UINTIPÄIVÄ 14.10

Moni uimahalli lämpiää kaukolämmöllä. Fortum tarjoaa ilmaiset uinnit ja Fortum vesikoulun neljässä Espoon uimahallissa sunnuntaina 14.10. Espoonlahden, Keski-Espoon ja Leppävaaran uimahalleissa saa uida ilmaiseksi klo 11–17 välisenä aikana ja Tapiolan uimahallissa klo 12–17 välillä. Uimahallien osoitteet ja vesikoulujen aikataulut löydät täältä.

Tulevia tapahtumia, kursseja ja sarjoja

7. HAETAAN PELAAJIA UUTEEN NAISTEN KORIPALLOJOUKKUEESEEN

Oletko nainen? Innostutko koriksen pelaamisesta? Jos vastauksesi ovat ”kyllä” niin tässä sinulle mahdollisuus! Tänä syksynä muodostamme joukkueen Aallossa ja Helsingin Yliopistossa opiskelevista innokkaista pelaajista. Liittymisen kaksi edellytystä ovat, että olet aiemmin pelannut kolmannessa tai korkeammassa divisioonassa, ja haluat olla mukana rakentamassa menestyvää joukkuetta!

Enemmän tietoa saat ja kiinnostuksesi voit ilmoittaa ottamalla yhteyttä Alexandra Niemeen, alexandra.niemi@aalto.fi

8. KAIKKI FUTIKSESTA INNOSTUNEET NAISPUOLISET OPISKELIJAT!

Aallon naisten futisjengi, FC Kissat, siirtyy treenaamaan sisätiloihin tällä viikolla! Treenit ovat torstaisin klo 20 Kauppiksen salissa. Mikäli sinua kiinnostaa futiksen pelaaminen hyvässä seurassa, olet tervetullut mukaan toimintaamme. Lisätietoja treeneistä ja joukkueen toiminnasta löytyy joukkueen nettisivuilta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *