Yhdistystiedote 21/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 21/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Kiitos kaikille yhdistyskoulutuksesta tulleesta palautteesta! Tiedotamme koulutuksen aikataulusta ja sisällöstä muutaman viikon sisällä. Yhdistystiedotteessa on tällä viikolla asiaa muun muassa Polin Approsta, kertavuokrattavien tilojen pelisäännöistä ja Teekkarius140-juhlasta.

  1. Polin Appro
  2. Pelisääntökertaus kertavuokrattavista tiloista
  3. Ilmoittautuminen Teekkarius 140-juhlaan aukeaa 3.10.
  4. Tule tekemään Teekkarius 140-juhlista ikimuistoiset!
  5. Mosaicin Café Linguat alkavat taas!
  6. Lähde mukaan FC Kissojen futisjoukkueeseen

1. POLIN APPRO

Teekkarius140-juhlaviikon tiistaina 6.11. itäisessä rantakaupungissa räjähtää, kun Isännistön ja Emännistön takuuvarmaa bilelaatua takaa ensimmäinen teekkarivetoinen appro. Tarkoituksena on kiertää Helsingissä, Vanhan Polin ympäristössä, merkittyjä baareja historiallisen teekkarihengen jalanjäljissä. Osallistujan tavoitteena on kerätä juomaleimoja illan aikana kierretyistä baareista. Lopullinen suoritustaso määräytyy kerättyjen leimojen summasta. Suoritustasoja approssa on yhteensä kolme; Snapsi, Tuoppi ja Tynnyri.

Lähtö tapahtuu lippuun merkittynä aikana LeBonkista (Yrjönkatu 24, Helsinki). Jatkot ovat klo 21 alkaen Fredan Tivolissa (Fredrikinkatu 51, Helsinki), jossa puolenyön show’ssa mukana mm. ManMan.

Lippupakettien ennakkomyynti yhdistyksille tapahtuu 16.10 -17.10. lomakkeella https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/polin-appron-ennakkolipunmyynti/

  • Liput
  • 8 € ennakkoon
  • 5 € ovelta, Huom! Oikeuttaa vain pääsyn Fredan Tivoliin!
  • Liput eivät sisällä narikkaa

Lipunmyynti tapahtuu 22.10 alkaen Alvarin aulassa

22.–26.10. ja 29.10. – 2.11. ja 5.- 6.11. klo 10–14

www.teekkarius140.fi

Tapahtuma on avoin kaikille teekkaribileistä kiinnostuneille, K18.

2. PELISÄÄNTÖKERTAUS KERTAVUOKRATTAVISTA TILOISTA

Syksy on vasta aluillaan mutta AYY:n kulttuurisektori on havainnut pientä lipsumista tilankäytön periaatteista. Muistutuksena siis kaikille tilan käyttäjille seuraavat periaatteet:

1. Jokaisesta tilanvuokrauksesta saa tarkastuslistan, joka pitää täyttää ja palauttaa.

2. Juhlia saa, mutta siihen sisältyy myös velvollisuus siivota jälkensä juhlien jälkeen. Siivoa siis jälkesi: vie roskat ROSKIKSEEN, pyyhi lattiat ja pöydät, siivoa lasinsirut, tölkit ja kaikenlainen irtoroska pois, järjestä tila uudestaan jos olet siirtänyt pöytiä tms. ja hoida omat tavarasi mahdollisimman nopeasti pois tilasta.

Näin toimien kaikilla on mukavaa, homma hoitaa itse itsensä ja kenenkään työaikaa ei mene hukkaan erilaisten selvittelyjen muodossa. Jos näin ei toimita, AYY:n kulttuurisektori alkaa jakamaan määräaikaisia tilojen käyttökieltoja ja/tai laskuttamaan jälkikäteen tehdystä siivoustyöstä.  Homma on vain niin, että kukaan ei halua aloittaa bileiden järkkäämistä siivoamalla edellisiä sotkuja. Lisäksi palvelu- ja keskustoimistolla on kädet täynnä hommaa ilman ylimääräisiä siivousnakkeja.

Muistakaa vielä, että Smökin yökäyttö on sallittu vain ja ainoastaan erillisellä luvalla. Yökäyttö ilman yökäyttölupaa on kielletty ja siitä jää sataprosenttisen varmasti kiinni. Kulttuurituottajamme Tuomas Saloniemi asuu nimittäin ihan siinä vieressä. 😉

3. ILMOITTAUTUMINEN TEEKKARIUS 140-JUHLAAN AUKEAA 3.10.

Teekkarius 140-juhlaa juhlitaan Helsingissä Kaapelitehtaalla 10.11.2012! Ilmoittautuminen tähän vuosikymmenen komeimpaan teekkarijuhlaan aukeaa 3.10.2012 klo 12 osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/teekkarius-140-paajuhla.

Lisätietoja juhlavuodesta ja juhlista löytyy osoitteesta www.teekkarius140.fi. Löydä tapahtuma myös facebookista: www.facebook.com/events/507092782654133/.

4. TULE TEKEMÄÄN TEEKKARIUS 140-JUHLISTA IKIMUISTOISET!

Teekkarius 140-juhlaviikkoa juhlitaan 3.- 11.11.2012. ja järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Juhlien onnistumiseksi tarvitaan kuitenkin vielä lukuisa määrä reippaita apukäsiä. Luvassa on koristelua, tekniikkaa, roudausta, tarjoilua, ruuanlaittoa sekä muita tehtäviä.

Ilmianna itsesi osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/tyontekijaksi-teekkarius-140-juhlaan/.

Juhlatyöntekijöille ei makseta rahallista korvausta, mutta luvassa on ikimuistoisia kokemuksia, ilmainen sillis sekä kutsu kaatoon, jossa on hyvä jälkikäteen fiilistellä huikeita juhlia.

Lisätietoja juhlaviikosta löytyy osoitteesta www.teekkarius140.fi

5. MOSAICIN CAFÉ LINGUAT ALKAVAT TAAS!

Café Lingua on kaikille avoin kielikylpy, jossa tietystä kielestä kiinnostuneet kerääntyvät saman pöydän ääreen kyseistä kieltä äidinkielenään puhuvien kanssa. Kun saavut paikan päälle, etsi itseäsi kiinnostava pöytäryhmä, tai luo sellainen.

Tapahtuma on hyvin vapaamuotoinen, ja tarkoitus on harjoitella kieliä pienissä ryhmissä, tavata ihmisiä, oppia kulttuureista, ja nauttia kuppi kahvia tai muuta virvoketta! Tapahtuma on ilmainen, mutta pyydämme että ostat jotain tiskiltä.

Kaikki kielet ja taitotasot ovat tervetulleita Café Linguaan!

Tule paikalle ja takaamme että kulttuurituntemuksesi syvenee! Lisätietoja Mosaicin facebook-sivulta.

Syksyn Café Linguat:

  • Tiistai 9.10.2012 17:00 Keltsu (Cantina), Otaniemi (facebook event)
  • Tiistai 30.10.2012 17:00 Keltsu (Cantina), Otaniemi
  • Tiistai 13.11.2012 16:00 ADD Café, Sähkömiehentie 4G, Otaniemi
  • Tiistai 27.11.2012 17:00 Keltsu (Cantina), Otaniemi
  • Tiistai 11.12.2012 17:00 ADD Café, Sähkömiehentie 4G, Otaniemi

6. LÄHDE MUKAAN FC KISSOJEN FUTISJOUKKUEESEEN

Hei kaikki futiksesta innostuneet naispuoliset opiskelijat! Aallon naisten futisjengi, FC Kissat, siirtyy treenaamaan sisätiloihin tällä viikolla! Treenit ovat torstaisin klo 20 Kauppiksen salissa. Mikäli sinua kiinnostaa futiksen pelaaminen hyvässä seurassa, olet tervetullut mukaan toimintaamme. Lisätietoja treeneistä ja joukkueen toiminnasta löytyy joukkueen nettisivuilta: www.fckissat.fi.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *