Yhdistystiedote 22/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 22/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Yhdistyskoulutukset järjestetään Design Factorylla tiistaina 4.12. klo 17.00 alkaen. Ilmoittautuminen aukeaa piakkoin, laita päivämäärä ylös kalenteriin jo nyt! Yhdistystiedotteessa tällä viikolla asiaa muun muassa Polin Appron ennakkolipunmyynnistä, kandiskumpista ja kansainvälisyysviikosta.

  1. Polin Appron ennakkolipunmyynti
  2. AYY:n Kansainvälisyysviikko 12.-17.11.2012
  3. Aalto Cocktailin Infoilta
  4. Kandiskumpat ravintola kämpissä 25.10.

1. POLIN APPRON ENNAKKOLIPUNMYYNTI

Teekkarius140-juhlaviikon tiistaina 6.11. itäisessä rantakaupungissa räjähtää, kun Isännistön ja Emännistön takuuvarmaa bilelaatua takaa ensimmäinen teekkarivetoinen appro. Tarkoituksena on kiertää Helsingissä, Vanhan Polin ympäristössä, merkittyjä baareja historiallisen teekkarihengen jalanjäljissä. Osallistujan tavoitteena on kerätä juomaleimoja illan aikana kierretyistä baareista. Lopullinen suoritustaso määräytyy kerättyjen leimojen summasta. Suoritustasoja approssa on yhteensä kolme; Snapsi, Tuoppi ja Tynnyri.

Lähtö tapahtuu lippuun merkittynä aikana LeBonkista (Yrjönkatu 24, Helsinki). Jatkot ovat klo 21 alkaen Fredan Tivolissa (Fredrikinkatu 51, Helsinki), jossa puolenyön show’ssa mukana mm. ManMan.

Lippupakettien ennakkomyynti yhdistyksille tapahtuu 16.10 -17.10. lomakkeella https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/polin-appron-ennakkolipunmyynti/

  • Liput
  • 8 € ennakkoon
  • 5 € ovelta, Huom! Oikeuttaa vain pääsyn Fredan Tivoliin!
  • Liput eivät sisällä narikkaa

Lipunmyynti tapahtuu 22.10 alkaen Alvarin aulassa

22.–26.10. ja 29.10. – 2.11. ja 5.- 6.11. klo 10–14

www.teekkarius140.fi

Tapahtuma on avoin kaikille teekkaribileistä kiinnostuneille, K18.

2. AYY:N KANSAINVÄLISYYSVIIKKO 12.-17.11.2012

Maailma tulee luoksesi, ota se vastaan.

Kansainvälistyminen on odottamattomia ystäviä, yllättäviä kokemuksia, kihelmöivää hauskanpitoa ja toisaalta myös avartumista, tiedostamista ja vastuuta. Mosaic vie sinut AYY:n kansainvälisyysviikolla oivaltavien ajatuksien äärelle Erkki Tuomiojan ja Tarja Cronbergin matkassa, uusien tuttavuuksien ja kielien pariin Café Linguassa, jännittävien seremonioiden ja kokeilujen maailmaan Ayydventuresissa, intiimiin tietoisuuteen Global Lives-esityksessä ja vaikka minne muualle!

Lisätietoa saat osoitteesta http://internationalweek.ayy.fi tai Mosaicin facebook-sivulta https://www.facebook.com/pages/Mosaic/339791316059416.

3. AALTO COCKTAILIN INFOILTA

Haluatko osallistua ehkäpä Aallon tyylikkäimmän kerhon, Aalto Cocktailin toimintaan?

Aalto Cocktail järjestää info-illan KY:n saunalla (KY-talon 3. krs) torstaina 18.10 klo 20. Tervetulleita ovat kylterit, teekkarit ja taikkilaiset!

Kerromme toiminnastamme ja tavoista osallistua siihen. Tie tiskin taakse alkaa jo samana iltana; hallitus opettaa halukkaille kädestä pitäen drinkkien tekoa! Aikaisempaa kokemusta coctailien tai drinkkien valmistuksesta ei tarvitse.

4. KANDISKUMPAT RAVINTOLA KÄMPISSÄ 25.10.

Kutsu kandiksi valmistuneille: torstaina 25.10.2012 klo 17 kandiskumpat ravintola Kämpissä.

Onneksi olkoon kandidaatin tutkinnosta! Se on tärkeä etappi matkalla kohti maisteriutta ja työelämää. Olemme Aalto-yliopiston Alumnisuhteissa ylpeitä saavutuksestasi ja kutsumme Sinut juhlimaan kuohuviinin äärelle. Me tarjoamme.

Tule nostamaan malja kanssamme! Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen, koska paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu 22.10. mennessä osoitteessa https://alumninet.aalto.fi/Portal/Public/Event/Apply.aspx?EventID=216

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh:  050 520 9442 ).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *