AYY valitsi hallituksen muodostajan ja edustajiston puheenjohtajan vuodelle 2013

TIEDOTE
8.11.2012
Julkaisuvapaa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) edustajisto valitsi kokouksessaan 8.11. hallituksen muodostajan ja edustajiston puheenjohtajan vuodelle 2013.

Hallituksen muodostajaksi valittiin 28-vuotias tekniikan ylioppilas Piia Näränen. Tänä vuonna Näränen on toiminut muun muassa AYY:n edustajiston ensimmäisenä varapuheenjohtajana sekä Informaatioverkostojen kilta Athenen puheenjohtajana. Lisäksi hän on koordinoinut perustieteiden korkeakoulun oppimisyhteistyöprojektia (POP: paremman oppimisen puolesta).

”AYY:n ensimmäiset kolme vuotta ovat olleet tiivistä toiminnan käynnistämisen ja suurten muutosten aikaa. Ensi vuonna AYY tyrkätään kyselyiästä eteenpäin ja lähdetään toden teolla sorvaamaan määrätietoista ylioppilaskuntaa, joka säteilee innostusta ja särmää tekemistä niin jäsenistöönsä kuin yhteiskuntaan. On aivan mahtavaa päästä tämän kasvuprosessin eturintamaan.” Näränen fiilistelee. ”Tunnelmat ovat näin välittömästi valinnan jälkeen vielä onnellisen sekavat, mutta hallituksen muodostus alkaa pian toden teolla ja uskon, että saamme kasaan erinomaisen porukan luotsaamaan ylioppilaskuntaa ensi vuonna.”

Hallituksen muodostaja tekee esityksen ylioppilaskunnan ensi vuoden hallituksesta edustajistolle, joka valitsee uuden hallituksen kokouksessaan torstaina 29.11.

Edustajiston puheenjohtajaksi vuodelle 2013 valittiin 25-vuotias tekniikan ylioppilas Martin Aalto. Aikaisemmin Aalto on toiminut muun muassa AYY:n edustajiston toisena varapuheenjohtajana, koneinsinöörikillan hallituksen opintosihteerinä ja -ministerinä sekä lukuisissa hallinnon opiskelijaedustajan tehtävissä Aalto-yliopistossa.  ”Edustajiston puheenjohtajana aion kiinnittää erityistä huomiota viestintään, jotta jokaisella AYY:n jäsenellä olisi mahdollisuus olla perillä siitä, mitä edustajistossa tapahtuu.” valinnastaan helpottunut Aalto lupaa.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja
opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja:

Hallituksen muodostaja 2013, Piia Näränen,  piia.naranen@ayy.fi, 045 1383184 Edustajiston puheenjohtaja 2013, Martin Aalto, martin.aalto@ayy.fi, 050 342 4360
Pääsihteeri Teemu Halme, teemu.halme@ayy.fi, 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *