Yhdistystiedote 24/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 24/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Enää 25 päivää yhdistyskoulutuksiin! Yhdistyskoulutukset järjestetään Design Factorylla tiistaina 4.12. klo 17.00 alkaen. Ilmoittaudu mukaan nyt osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/yhdistyskoulutus_2012/.

Tämän viikon yhdistystiedotteessa

  1. Yhdistyskoulutukset Design Factorylla 4.12
  2. Haku ayy:n luottamustoimiin ja vapaaehtoispesteihin on käynnissä
  3. AYY:n Kansainvälisyysviikko 12.-17.11.2012

1. YHDISTYSKOULUTUKSET

Tiistaina joulukuun 4. päivä järjestettävä AYY:n yhdistyskoulutus lähestyy jo kovaa vauhtia. Ilmoittautuminen on nyt avoinna osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/yhdistyskoulutus_2012/. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin, mutta aivan varmasti käsiteltäviä aiheita ovat yhdistyksen säännöt ja niiden muuttaminen, arkistointi, viestintä, taloudenhoito ja kokoustekniikka. Jos sinua kiinnstaa jokin tietty aihe, voit vielä ehdottaa omaa aihetta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

On aivan erityisen tärkeää, että yhdistysten tämän vuoden toimijat suosittelevat yhdistyskoulutusta uusille syyskokouksissa valituille tai valittaville toimijoille. Heille yhdistyskoulutus antaa luontevan startin yhdistystoimintaan.

Ilmoittaudu siis mukaan osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/yhdistyskoulutus_2012/. Lomakkeen kieli on valitettavasti ainoastaan suomi, mutta muuta kieltä käyttävät voivat ilmoittatua mukaan sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Mikäli muuta kuin suomea käyttäviä henkilöitä ilmoittautuu useita, tulemme järjestämään koulutustilaisuudessa myös englanninkielistä koulutusta.

2. HAKU AYY:N LUOTTAMUSTOIMIIN JA VAPAAEHTOISPESTEIHIN ON KÄYNNISSÄ

Tule tekemään ylioppilaskunnastasi enemmän sinun näköistä. Vuodelle 2013 on jaossa tehtäviä erilaisissa jaostoissa ja toimikunnissa sekä AYY:n hallituksessakin. Tule tekemään hommia kulttuuritapahtumista ja uusien opiskelijoiden vastaanotosta kansainvälisiin asioihin ja viestintään.

Haun tarkemman aikataulun löydät osoitteesta ayy.fi/stop. Samassa osoitteessa voit myös tutustua erilaisiin tehtäviin, joita ylioppilaskunnalla on sinulle tarjota.

3. AYY:N KANSAINVÄLISYYSVIIKKO 12.-17.11.2012

Maailma tulee luoksesi, ota se vastaan.

Kansainvälistyminen on odottamattomia ystäviä, yllättäviä kokemuksia, kihelmöivää hauskanpitoa ja toisaalta myös avartumista, tiedostamista ja vastuuta. Mosaic vie sinut AYY:n kansainvälisyysviikolla oivaltavien ajatuksien äärelle Erkki Tuomiojan ja Tarja Cronbergin matkassa, uusien tuttavuuksien ja kielien pariin Café Linguassa, jännittävien seremonioiden ja kokeilujen maailmaan Ayydventuresissa, intiimiin tietoisuuteen Global Lives-esityksessä ja vaikka minne muualle!

Lisätietoa saat osoitteesta http://internationalweek.ayy.fi tai Mosaicin facebook-sivulta https://www.facebook.com/pages/Mosaic/339791316059416.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442 ).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *