Liikuntatiedote 10/2012

Ajankohtaista tällä viikolla:

1. ETSITKÖ PELIKAVERIA SULKAPALLOON TAI SQUASHIIN?
2. PORUKALLA LIIKKUMAAN JA SAUNOMAAN OTANIEMEEN
3. LUISTELUKAUSI KÄYNNISTYMÄSSÄ HELSINGIN TEKOJÄÄRADOILLA
4. HYVINVOINTI WDC ESPOO TEEMATORILLA LIIKUNTA JA RAVINTOVIIKKO
5. OPI KAMPPAILUTAITOJA – ILMAINEN TAIDO CORE –KURSSI
6. OPISKELIJOIDEN LIIKUNTALIITON PUHEENJOHTAJAKSI VUODELLE 2013 VALITTIIN TEEMU MYLLÄRINEN

Ajankohtaista UniSport

1. ETSITKÖ PELIKAVERIA SULKAPALLOON TAI SQUASHIIN?

Unisport on keräämässä listaa henkilöistä, jotka etsivät pelikavereita squashiin tai sulkapalloon. Mikäli haluat nimesi listalle, lähetä yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tasostasi osoitteeseen erkki.somervuo@helsinki.fi

2. PORUKALLA LIIKKUMAAN JA SAUNOMAAN OTANIEMEEN

Tiesitkö, että Otahallista löytyy tilaussauna jopa 20 hengelle? Otahallissa onnistuu ilta vaikka pitkän kaavan mukaan, aluksi neuvotellen, sitten pelaillen ja lopuksi saunoen. Lue lisää Otahallin tilaussaunasta ja hinnoista täältä.

Ajankohtaista Helsingin kaupunki

3. LUISTELUKAUSI KÄYNNISTYMÄSSÄ HELSINGIN TEKOJÄÄRADALLA

Sateinen ja leuto sää on vaikeuttanut tekojääratojen avaamista tänä vuonna. Todennäköisesti luistelukausi alkaa Oulunkylässä viikolla 47 ja Kalliossa viikolla 48. Voit seurata tietoja avaamisaikatauluista kenttien omilta www-sivuilta. Lue lisää Helsingin kaupungin tekojääradoista täältä.

Ajankohtaista Espoon kaupunki

4. HYVINVOINTI WDC ESPOO TEEMATORILLA LIIKUNTA JA RAVINTOVIIKKO

Tapiolan terveysaseman valopihalla pidettävällä hyvinvointitorilla on tämän viikon teemana liikunta ja ravinto. Tori on avoinna päivittäin klo 8.30–15.30 välillä. Ohjelmassa on mm. kehonkoostumusmittauksia ja jumppaa. Käy katsomassa aikataulu ja ohjelma täältä

Tulevia tapahtumia, kursseja ja sarjoja

5. OPI KAMPPAILUTAITOJA – ILMAINEN TAIDO CORE –KURSSI

Haluatko oppia kamppailutaitoja, kehittää kuntoasi ja kehonhallintaa – aloita Taido! Syksyn seuraava ilmainen Taido Core –kurssi alkaa maanantaina 26.11.2012 klo 20.30. seuran uudella salilla, osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 25.

Kurssilla yleiskuntosi kasvaa ja vartalonhallintasi kehittyy. Taido Coressa opit lyönti- ja potkutekniikoita sekä torjuntoja. Opettelemme myös akrobatian alkeita eli kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä, jotka kuuluvat lajin erityispiirteisiin.

Treenejä on maanantaisin klo 20:30-22:00 ja keskiviikkoisin klo 19:00-20:30. Aluksi ei tarvita muita varusteita kuin verryttelyhousut ja t-paita. Kuluja tulee ainoastaan lisenssistä, joka toimii vakuutuksena lajin harrastajille. Mukaan pääsee saapumalla treeneihin.

Kuuden kuukauden kurssilisenssi maksaa 30 €, ja koko vuoden kattava harrastajalisenssi 54€. Taido Core  -kurssin ohjaajat:

Tommi Pehkonen, tommi.pehkonen@aalto.fi

Päivi Nevalainen, paivi.nevalainen@helsinki.fi Jukka Solehmainen, jukka.solehmainen@helsinki.fi

Lisätietoja: Yliopistontaido & Facebook Taidon MM-kisat 2013 pidetään Helsingissä. Katso esittelyvideo täältä.

6. OPISKELIJOIDEN LIIKUNTALIITON PUHEENJOHTAJAKSI VUODELLE 2013 VALITTIIN TEEMU MYLLÄRINEN

Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) liittokokouksessa 15.–16.11 valittiin hallitus vuodeksi 2013. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Teemu Myllärinen ISYY:sta, ja varapuheenjohtajiksi Jyrki Eriksson HYY:sta ja Vesa-Ville Väänänen OSAKO:sta. Lisäksi hallituksen jäseneksi valittiin Janne Pakarinen UniSportista.  Lue koko tiedote täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *