Hannu Jaakkola AYY:n edunvalvonta-asiantuntijaksi

Filosofian ylioppilas Hannu Jaakkola on valittu asiantuntijaksi edunvalvontatehtäviin Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaan. Hänen vastuullaan on sekä sosiaalipoliittisia että koulutuspoliittisia asioita. Jaakkola aloittaa työssään joulukuussa.

Jaakkola opiskelee Itä-Suomen yliopistossa biotieteitä. Hän on osallistunut aktiivisesti opiskelijatoimintaan ja toiminut mm. Kuopion yliopiston ylioppilaskunnan ja Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL ry:n hallituksissa. Tällä hetkellä hän työskentelee Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan edunvalvontasihteerinä.

”Uudet haasteet uudessa ylioppilaskunnassa kutkuttavat mukavasti vatsanpohjassa”, sanoo Jaakkola. ”Onneksi tiedän tulevani aktiiviseen ja monipuoliseen yhteisöön, joka on täynnä hyviä tyyppejä.”

”Hannun kaltaisen työteliään halinallen käsiin voi AYY:n edunvalvonta-asiantuntijan rukkaset ilolla asettaa”, kommentoi opintovapaalle vuodeksi siirtyvä edunvalvonta-asiantuntija Aarikka.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja:
Teemu Halme, pääsihteeri 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *