Viikkotiedote 50/2012

Tämä on AYY:n viikkotiedote 50/2012.

Olethan jo ehdottanut huomionosoituksen arvoisia henkilöitä AYY:n ansiomerkin saajiksi? Jos et vielä ole, tee se nyt osoitteessa bling.ayy.fi.

Viikkotiedote ilmestyy tännä vuonna vieä kerran. Vuoden 2013 ensimmäinen viikkotiedote ilmestyy viiikolla 3.

  1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu
  2. AYY etsii huomionosoituksen arvoisia opiskelijoita!
  3. Polyteknikkojen Kuoron Rahaston avustukset laulukaudelle 2012-2013
  4. AFYE-luento: Jazzia ja johtamista
  5. Viikkotiedotteen käytännöt tapahtumatiedotuksen osalta muuttuvat
  6. Hae asuntotoimikuntaan!
  7. AATE & Entropy workshop: valosuunnittelu 19.12. klo 18.00
  8. Koe MoAn mahdollisuudent
  9. Tule kuulemaan uusien professoreiden tervetuliaisluentoja 12. joulukuuta
  10. Autonhuollon peruskurssi 12.12. klo 18:00

1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu

VIIKKO 50

VIIKKO 51

2. AYY etsii huomionosoituksen arvoisia opiskelijoita!

Tunnollinen tiimipelaaja tai niskalimassa painava työmyyrä. Armoton aalto-hengen luoja tai kuka tahansa.

AYY hakee jäsenistöstään huomionosoituksen arvoisia henkilöitä. Huomionosoituksen saajan ei tarvitse olla norsunluutorneissa keikkunut järjestöjyrä tai AYY:n toimiston sohvia kuluttanut ikiopiskelija. Toisaalta nämä ominaisuudet eivät myöskään estä saamasta huomionosoitusta. Ensimmäistä kertaa jaettavat huomionosoitukset jaetaan juhlavassa tilaisuudessa vuonna 2013. Ehdotukset ottaa vastaan huomionosoitustyöryhmä.

Ehdotuslomakkeen löydät osoitteesta bling.ayy.fi.

Kuka saa ja kenelle annetaan? Sinä päätät! Haku auki 31.12.2012 kello 12.00 saakka.

3. Polyteknikkojen Kuoron Rahaston avustukset laulukaudelle 2012-2013

Polyteknikkojen Kuoron Rahaston tarkoituksena on stipendein ja apurahoin tukea ja edistää AYY:n ja sen piirissä toimivien yhdistysten jäsenten lauluharrastusta. Polyteknikkojen Kuoron Rahasto julistaa haettavaksi apurahat laulukaudelle 2012-2013.

Hakijoita pyydetään selvittämään lauluharrastuksensa sekä perustelemaan apurahan tarve. Hakemukseen on liitettävä hakijan henkilötunnus, verotuskunta, yhteystiedot ja tilinumero, kopio AYY:n jäsenmaksukuitista tai opiskelijakortista sekä selvitys lauluharrastuksen laulukauden syyskuu 2012 – elokuu 2013 kuluista tositteineen.

Hakemukset on toimitettava perjantaihin 14.12.2012 mennessä osoitteeseen Polyteknikkojen Kuoron Rahasto, Antti Ilmavirta, PL 69, 02151 Espoo. Hakemuksen voi myös jättää näillä yhteystiedoilla varustetussa kirjekuoressa AYY:n Otaniemen palvelupisteeseen. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen antti.ilmavirta@polyteknikkojenkuoro.fi.

Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Polyteknikkojen Kuoron Rahaston edustaja Antti Ilmavirta, 050 3291165, antti.ilmavirta@polyteknikkojenkuoro.fi

4. AFYE-luento: Jazzia ja johtamista

Aalto First Year Experience -LUENTO: Improvisoiva organisaatio – Leadership lessons from Jazz

Saksofonisti ja Sibelius-Akatemian vararehtori Jari Perkiömäki kertoo ja demonstroi soivin esimerkein yhdessä basisti Jori Huhtalan kanssa miten hyödyntää jazz-metaforaa johtamisen ja organisaation työkaluna. Luento on suomeksi.

  • Aika: 13.12. klo 16-18
  • Sijainti: Materiaalitekniikan laitoskirjasto, Learning Hub Livingroom, Vuorimiehentie 2, Espoo

Tervetuloa!

5. Viikkotiedotteen käytännöt tapahtumatiedotuksen osalta muuttuvat

Yksittäisistä tapahtumista tiedotetaan ensi vuoden alusta lähtien ensisijaisesti viikkotiedotteen ”tällä ja ensi viikolla tapahtuu” -osiossa. Maininta tapahtumasta siirtyy viikkotiedotteeseen automaattisesti AYY.fi:n tapahtumakalenterista, johon kaikilla yhdistyksillä ja järjestöillä pitäisi olla tunnukset. Yksittäisiä tapahtumia ei siis enää jatkossa julkaista omana viikkotiedotekohtanaan kuin poikkeustapauksissa erillisen harkinnan mukaan. Tarkista siis, että yhdistykselläsi/järjestölläsi/killallasi/ainejärjestölläsi on tunnukset, joilla pääset lisäämään tapahtuman AYY.fi:n tapahtumakalenteriin, ja lisää tapahtumasi kalenteriin ajoissa. Mikäli teillä ei jostain syystä vielä tunnuksia ole tai ne ovat hukkuneet, voit pyytää sellasiet viestintäasiantuntija Joonas Jylhältä (joonas.jylha@ayy.fi).

6. Hae asuntotoimikuntaan!

Haku ensi vuoden asuntotoimikuntaan on auki! Asuntotoimikunnan jäsenistä päättää asumisen yhteistyöelimen (ASY) kokous tammikuussa, ja ehdokkaaksi voi ilmoittautua lomakkeen kautta.

Asuntotoimikunnan tehtävänä on mm. valmistella ylioppilaskunnan edustajistolle muutokset asumisen ohjesääntöön, valvoa asukkaiden valinnan ja asumisoikeuden tarkistamisen toteutumista, ja käsitellä päätäntävaltaansa kuuluvat asukkailta tulleet asumiseen liittyvät valitukset, anomukset ja esitykset. Tehtäväänsä puitteissa asuntotoimikunta kokoustaa ja tekee päätöksiä noin kymmenen kertaa vuodessa.

Hakuaika päättyy 19.12. klo 16:00.

Lisätietoja AYY:n asuntosektorilta: asuminen@ayy.fi

7. AATE & Entropy workshop: valosuunnittelu 19.12. klo 18.00

Pirskeet tulossa? DJ buukattu ja vieraat kutsuttu mutta mesta on kolkko ja tylsä? Diskopallo ja värivalot liian ysäriä? Ei hätää, Aate ja Entropy auttavat!

AYY:n kulttuuriareena Aate ja elektronisen musiikin yhdistys Entropy järjestävät bilevalokoulutuksen keskiviikkona 19.12.2012. Workshopissa opetellaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tyylikkäitä valaistuskokonaisuuksia erilaisiin tarkoituksiin. Skannerit, strobot, spotit ja valokontrollerit tulevat tutuiksi.

Workshop pidetään suomeksi. Esitietoja ei tarvita.

Tervetuloa!

Aika: ke 19.12.2012 klo 18 ->

Paikka: kulttuuriareena Aate, Jämeräntaival 1 A kellarikerros, Otaniemi

Tapahtuma Facebookissa

aatemedia.fi
entropy.fi

8. Koe MoAn mahdollisuudet

Onko gradusi / dippatyösi tajuntaa räjäyttävä paketti? Onko lopputyöaiheesi kiinnostava mutta kansiossa kuiva? Miten saisit kaikki uskomaan että olet tehnyt maailmaa mullistavan tieteellisen löydön? Entä miten saisit työsi esiteltyä ihmiskunnalle?

Masters of Aalto – MoA näin ystävien kesken – mahdollistaa näyttelyn ja näyttämön jossa esitellään ennennäkemättömiä ja fantastisia opinnäytteitä Aalto-yliopiston kaikilta aloilta. MoA’13 esittelee yleisölleen osaamista, opiskelua ja tutkimusta Aallosta 8.–26.5.2013.

Osallistumalla MoAan saat tilaisuuden luoda entistä laajemman verkoston, apua oman osaamisesi esittelyyn ja visualisointiin, laajan yleisön jolle esitellä asiantuntijuuttasi, mahdollisuuden näyttää yhteiskunnalle mitä sinusta on tullut, ympäristön jossa pääset mukaan tulevaisuuden tekijöiden keskiöön sekä elämäsi tilaisuuden saada näyttelyosallistuminen CV:seen.

Jos olet valmistunut tai valmistumassa toukokuu 2012-toukokuu 2013 välisenä aikana, ilmoittaudu tai ilmianna gradu/ dippatyö.

Haku päällä BIZ, CHEM, ENG, ELEC, SCI 13.1.2013 asti!

Lisätietoja ja tarkemmat aikataulut löytyvät täältä. Lisää tietoa hausta ja mahdollisuuksista myös: katri.winqvist@aalto.fi

9. Tule kuulemaan uusien professoreiden tervetuliaisluentoja 12. joulukuuta

Aalto-yliopisto juhlistaa vakinaistettuja professoreitaan kutsumalla kaikki uudet tenure track -urajärjestelmän kautta nimetyt vakituiset Associate- tai Full-tason professorit luennoimaan omasta tutkimus- ja opetusalastaan yhteiseen monialaiseen iltapäivään. Tällä kertaa juhlistamme myös erityisesti Aalto Distinguished Professor -nimitystä.

Tervetuloa kuulemaan professoreiden tervetuliaisluentoja keskiviikkona 12.12.2012 kello 14.00 Perustieteiden korkeakoulun TUAS-taloon, Otaniementie 17.

Lisätietoja.

10. Autonhuollon peruskurssi 12.12. klo 18:00

Keskiviikkona 12.12.2012 klo 18:00 Teekkarien Autokerhon tallilla, osoitteessa Jämeräntaival 1, järjestetään Autonhuollon peruskurssi, eli mitä olisi tärkeää tietää autoa omistaessa.

Kurssin sisältö:

  • polttimoiden vaihto; kuinka helppoa / vaikeaa se on?
  • pyyhkijän vaihtaminen; mitä? Voinko vaihtaa ne ihan itse?
  • rengaspaineet; miksi minun tarvitsee tietää mitään rengaspaineista?
  • nesteiden tarkistus; mitä litkuja autossasi on ja miksi.
  • muita hyviä kysymyksiä mitä voitte keksiä itse.

Tulkaa itsenne/tyttöystävänne/kaverinne/mummonne/muun kanssa saamaan vastauksia näihin ja moneen muuhun kysymykseen. Jos teillä tai edellä mainituillanne on auto, josta on vaikka polttimot palaneet tai pyyhkijänsulat vaihtokunnossa, ilmoita siitä minulle sähköpostissa niin voin hankkia tarvikkeita omakustannehintaan, jolloin saadaan auto kuntoon ja opitaan samalla kaikki jotain uutta. Autostasi minun tarvitsee saada tietää joko rekisterinumero tai merkki & malli & vuosimalli. Kyseessä on pilottikurssi, jonka avulla kerätään kokemuksia kurssin tarpeellisuudesta. Tervetuloa!
T. TAK:n puheenjohtaja Henrik Hieta, henrik.hieta@aalto.fi

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *