Yhdessä liikkeelle – hae vertaisohjaajaksi liikuttamaan itseäsi ja muita

Haluatko vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvointiin? Kiinnostaako liikunta ja uudet lajit? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja saada kokemusta ryhmän ohjaamisesta? AYY, UniSport ja YTHS tarjoavat sinulle mahdollisuuden saada uudenlaisia opiskelijaelämyksiä.

Helmi-maaliskuun vaihteessa 2013 starttaa Otaniemessä ryhmä, jonka tavoitteena on aktivoida liikkeelle opiskelijoita, jotka kokevat yksin liikkumisen haastavaksi tai eivät saa nykyiseltä harrastukseltaan toivomaansa sosiaalista kontaktia. Kurssin pääpaino on sosiaalisten suhteiden syntymisessä ja lujittamisessa hauskan liikunnan ohella. Nyt haemme tälle ryhmälle 4-6 vertaisohjaajaa Aalto-yliopiston opiskelijoista.

Mitä vertaisohjaaja tekee?

Vertaisohjaaja kokoontuu kerran viikossa ryhmänsä kanssa kokeilemaan hauskoja uusia tai jo vähän tutumpia lajeja. Vertaisohjaajalla ei tarvitse olla kokemusta liikunnanohjaamisesta, vaan innostus uuden oppimiseen ja ryhmänohjaamiseen riittävät. Vertaisohjaajat koulutetaan tehtävään ennen kurssin alkua. Koulutus kestää yhteensä n. 4 tuntia (2 x 2h). Koulutus järjestetään Otaniemessä YTHS:n ja UniSportin tiloissa. Koulutuksessa suunnitellaan yhdessä ryhmien toimintaa sekä pohditaan ryhmäytymiseen, sitoutumiseen ja ryhmän ohjaamiseen liittyviä asioita. Ryhmät aloittavat toimintansa helmi-maaliskuun vaihteessa ja kokoontuvat 10-12 kertaa kevään aikana sovittujen aikataulujen mukaisesti. UniSport tarjoaa palvelut ryhmän käyttöön ilmaiseksi.

Mitä vertaisohjaaja saa?

  • Mahdollisuuden ilmaiseen liikkumiseen ryhmän kanssa
  • täyspainoisesta osallistumisesta ilmaisen UniSportin kausikortin vuodeksi
  • Kokemusta ryhmän suunnittelusta, organisoinnista ja ohjaamisesta
  • Työtodistuksen

Miten haen vertaisohjaajaksi?

Lähetä 23.1.2013 mennessä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen liikunta@ayy.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, miksi haluaisit vertaisohjaajaksi ja mitä tehtävältä odotat. Valinnasta ilmoitetaan sähköpostitse 30.1.2013 mennessä. Koulutukseen osallistuminen on edellytys valituksi tulemiselle. Koulutukset järjestetään viikolla 7 klo 16.00 jälkeen.

Lisätietoja Heidi Heiskaselta osoitteesta liikunta@ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *