Ehdota vuoden oppimisen edistämistekoa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta haluaa tukea oppimisen edistämiseksi tehtävää työtä kaikilla Aalto-yliopiston tasoilla. Vuoden oppimisen edistämisteko -palkinto jaetaan AYY:n vuosijuhlissa 2.2.2013.

Jokaisella aaltolaisella opiskelijasta rehtoriin on mahdollisuus vaikuttaa omaan ja muiden oppimiseen. Mikä teko on edistänyt juuri sinun oppimistasi eniten vuonna 2012?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta valitsee vuoden oppimisen edistämisteon tai teot opiskelijoiden ehdotuksista. Ehdotukset palkinnon saajiksi kerätään osoitteessa https://lomake.ayy.fi/koulutuspolitiikka/ehdota-vuoden-2012-oppimisen-edistamistekoa-nominate-the-learning-promotion-deed-of-the-year-2012-foresla-arets-garning-for-inlarningsframjande-i-aret-2012/ . Ehdottaa voi kenen tahansa aaltolaisen tekoa, joka on edistänyt aaltolaisten oppimista tavalla tai toisella.

Mene siis osoitteeseen https://lomake.ayy.fi/koulutuspolitiikka/ehdota-vuoden-2012-oppimisen-edistamistekoa-nominate-the-learning-promotion-deed-of-the-year-2012-foresla-arets-garning-for-inlarningsframjande-i-aret-2012/ ja kanna kortesi kekoon Aallon oppimisen kehityksessä! Lomake on auki 21.12.2012 – 13.1.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *