Onnistuiko designpääkaupunkivuosi tavoitteissaan? osallistu vaikuttavuusarviointiin ja voita kirjapalkinto

Onnistuiko designpääkaupunkivuosi tavoitteissaan – osallistu vaikuttavuusarviointiin ja voita kirjapalkinto

World Design Capital Helsinki 2012 -vuosi pyrki edistämään ja tukemaan designin kulttuurista, sosiaalista ja taloudellista hyödyntämistä. Tavoitteena oli muun muassa tarjota erilaisia mahdollisuuksia, joiden avulla kaupunkilaiset voivat osallistua oman elinympäristönsä kehittämiseen. Opiskelijoiden osallistuminen elinympäristön ja opiskelijoita koskevien tilanteiden ja tarpeiden suunnitteluun oli yksi keskeisiä designpääkaupunkivuoden tavoitteita.

Konsulttiyritys Deloitte tekee alkuvuoden kuluessa vaikuttavuusarvioinnin, joka selvittää miten designpääkaupunkihanke onnistui tavoitteissaan. Tutkimuksen tulokset julkaistaan maaliskuun lopussa.

– Aalto-yliopiston designpääkaupunkivuoden tavoitteena oli tehdä yhteistyötä laajasti eri yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa ja tuoda muotoiluosaaminen ja muotoilun mahdollisuudet aktiivisesti keskusteluun. Designpääkaupunkivuosi kosketti useita Aalto-yliopiston opiskelijoita, opettajia, tutkijoita ja muita henkilökunnan edustajia. Vaikka moni muotoiluvuoden hankkeista jatkuu edelleen, nyt voimme arvioida toimintaa ja sen tuloksia. Toivon, että mahdollisimman moni kertoo kokemuksiaan ja mielipiteitään, sanoo Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun dekaani Helena Hyvönen.

Miten designpääkaupunkivuosi onnistui sinun mielestäsi?

Kysely on auki 14.1.–3.2. Kyselyyn vastaaminen kestään noin 5 minuuttia. Vastaajien kesken arvotaan Aalto ARTS Booksin lahjakortti (arvo 40 euroa) sekä 5 kpl WDC-vuoden juhla-CD:tä.

Kiitos vastauksistasi!

Linkki kyselyyn: http://tinyurl.com/aezhs2q

Lisätietoja: Krista Kinnunen, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, krista.kinnunen@aalto.fi, 050 341 2256.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *