Yhdistystiedote 1/2013

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 1/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se täältä.

Hyvää vuoden 2013 alkua itse kullekin yhdistykselle! Tällä viikolla yhdistystiedotteessa tietoa muun muassa AYY:n vuosijuhlista, ensi tiistaina järjestettävästä talvipäivästä, Otaxin palveluista yhdistyksille, yhdistysoppaan jakelusta sekä Patentti- ja rekisterihallituksen käsittelyruuhkasta.

Yhdistystiedotteen sisältö

  1. AYY:n 3. vuosijuhla lauantaina 2. helmikuuta
  2. AYY:n hallitus järjestäytyi
  3. Smökin keittiökoulutus tiistaina 22. tammikuuta
  4. Yhdistysopas jaossa keskustoimistolla ja verkossa
  5. Tuo yhdistyksesi rastinpitäjäksi talvipäivään!
  6. Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 28.3. mennessä
  7. PRH:n yhdistysrekisteri pahasti ruuhkautunut
  8. AYY Uncovers – sisäpiirin tietoa työpaikoista!
  9. FC Kissojen treeniajat ovat muuttuneet

1. AYY:N 3. VUOSIJUHLAT LAUANTAINA 2. HELMIKUUTA

Tervetuloa juhlimaan AYY:n kolmatta syntymäpäivää, lauantaina 2. maaliskuuta tapahtumatalo Bankiin! Luvassa on kolmen ruokalajin illallinen, puheita, musiikkiesityksiä, stand-upia, ilmapallotaiteilija ja riemukkaat jatkot. Liput jatkoille tulevat erikseen myyntiin viikolla 4.

Illan dresscode on cocktail. Sunnuntaina 3.2. nautitaan vuosijuhlan brunssia Design Factorylla klo 12 alkaen. Brunssille on linja-autokyyditykset. Ilmoittautuminen sekä lisätiedot juhlasta löytyvät osoitteesta www.vuosijuhlat.fi ja Facebookista .

2. AYY:N HALLITUS JÄRJESTÄYTYI – TUUKKA PYKÄLÄINEN VASTAA JÄRJESTÖASIOISTA VUODEN 2013

Ylioppilaskunnan hallinto- ja toimeenpanovaltaa käyttää edustajiston valitsema hallitus, jonka toimikausi on kalenterivuosi. Hallitus hoitaa ylioppilaskunnan juoksevia asioita, vastaa toimintasuunnitelman toteuttamisesta ja edustaa ylioppilaskuntaa ulospäin. Kaikesta toiminnastaan hallitus vastaa edustajistolle. Hallituksen jäsenillä on kullakin yksi tai useampi sektori, jonka toiminnasta he vastaavat.

Vuoden 2013 hallituksessa järjestöasioista vastaa Tuukka Pykäläinen. Tuukka opiskelee teollista muotoilua Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa ja on toiminut aiemmin esimerkiksi Nuoret Designerit NUDE ry:n puheenjohtajana vuonna 2012. Tuukan tavoittaa sähköpostitse osoitteella tuukka.pykalainen@ayy.fi ja puhelimitse numerosta 0400 66 33 57. Yhteydenotoissa voitte käyttää myös vanhaa tuttua järjestösektorin osoitetta jarjestoasiat@ayy.fi.

Lisätietoja hallituksesta ja sen kokoonpanosta löydät täältä.

3. SMÖKIN KEITTIÖKOULUTUS TIISTAINA 22. TAMMIKUUTA

AYY järjestää Smökin keittiön käyttöön oikeuttavan koulutuksen seuraavan kerran tiistaina 22. tammikuuta klo 18:00 Smökin keittiössä. Tarvitset koulutuksen, jotta voit saada oikeuden käyttää itsenäisesti edellämainittua keittiötä. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu NYT lähettämällä sähköpostia tuottajalle Tuomas Saloniemelle osoitteeseen tuomas.saloniemi@ayy.fi (puhelinnumero 050 520 9435). Paikkoja koulutukseen on rajoitetusti!

4. AYY:N YHDISTYSOPAS JAOSSA KESKUSTOIMISTOLLA JA VERKOSSA

AYY julkaisi joulukuun yhdistyskoulutusten yhteydessä myös AYY:n uuden yhdistysoppaan. Opas on tarkoitettu yhdistyksille ja siitä on varattu painettua versiota noin 1 kappale per yhdistys. Voit noutaa oman kappaleesi AYY:n keskustoimistolta osoitteesta Lämpömiehenkuja 2. Vaihtoehtoisesti täsmälleen sama opas löytyy myös verkosta osoitteesta, josta voit sen itsellesi tulostaa. Verkosta löytyy myös oppaan ruotsin- ja englanninkieliset versiot.

5. TUO YHDISTYKSESI RASTINPITÄJÄKSI TALVIPÄIVÄÄN!

Kevätkausi on alkamassa ja varmana merkkinä tästä on tiistaina 22. tammikuuta Otaniemessä järjestettävä talvipäivä. Mikäli yhdistyksenne mielii pitämään rastia kyseiseen tapahtumaan, pyydämme teitä ilmoittautumaan mukaan täällä. Lomake on auki vielä lauantaihin 19.1. asti.

Rastit ovat auki klo 14.30-17.00, jatkot ovat Smökissä klo 20.00 alkaen (sisäänpääsy 3€). Tarkemmat ohjeet lähetetään rastia pitäville tahoille sähköpostitse. Lisäkysymyksiä voitte lähettää fuksimajuri Hamilkar Bergrothille osoitteeseen hamilkar.bergroth@ayy.fi.

6. OTAXIN PÄÄYLLÄPITÄJÄILMOITUKSET ON TEHTÄVÄ 28.3. MENNESSÄ

Otax on AYY:n ylläpitämä webhotellipalvelu yhdistyksille. Lisätietoja palvelusta löytyy osoitteesta täältä. Jos yhdistyksellänne on käytössä Otax huomioikaa, että Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 28.3. mennessä. Niiden tilien osalta, joilta ilmoituksia ei ole tehty, lukkiutuvat tunnukset 1.4. Kuukauden kuluttua tätä myös tilillä olevat nettisivut suljetaan.

Päivittäkää siis Otaxilla ajossa olevat PHP-sovellukset uusimpiin versioihin ja täyttäkää sitten ylläpitäjäilmoitus. Muistakaa mainita mitkä ohjelmistot ja versiot ovat ajossa. Siivotkaa myös ylimääräiset SSH-avaimet pois .ssh/authorized_keys -tiedostosta.

Ilmoituksen voi tehdä täällä. Jättäkää siis ilmoituksenne ajoissa, ja tehkää ne huolellisesti.

7. PRH:N YHDISTYSREKISTERI PAHASTI RUUHKAUTUNUT

Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämä yhdistysrekisteri on pahasti ruuhkautunut. Varsinkin sääntömuutosten käsittely kestää tällä hetkellä jopa seitsemästä yhdeksään kuukautta. Yhdistyksen perustamisilmoitukset järjestyvät yhä parissa kuukaudessa ja nimenkirjoittajien muutokset sitäkin nopeammin. Ruuhkautuminen johtuu PRH:n mukaan henkilöstöresursseista.

PRH muistuttaa, että mitä enemmän yhdistykset hoitavat asioitaan sähköisesti netin kautta, sitä joutuisammin sujuu myös käsittelevien virkamiesten työ.

Lisätietoja:

8. AYY UNCOVERS – SISÄPIIRIN TIETOA TYÖPAIKOISTA!

Ovatko työpaikkailmoitukset aina kovin samanlaisia? Onko pelkästä ilmoituksesta hankala saada selville, minkälaiseen tehtävään/organisaatioon/tiimiin tekijää halutaan mukaan? AYY haluaa auttaa!

AYY – yhteistyössä yritysten kanssa – tarjoaa AYY Uncovers –videoblogin, jossa yritysten aidot työntekijät kertovat taustastaan, nykytehtävistään sekä tulevaisuuden näkymistään videohaastatteluiden muodossa!

Lisää videoita tuotetaan sivuille niiden valmistumisen mukaan. Myös Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mistä organisaatiosta videoita tuotetaan – ehdota juuri Sinua kiinnostavaa työnantajaa sivuilta löytyvän linkin kautta!

Sivut löytyvät täältä.

9. FC KISSOJEN TREENIAJAT OVAT MUUTTUNEET

Hei kaikki naispuoliset opiskelijat, joita futiskärpänen on puraissut! Aallon naisten futisjengi, FC Kissat, on siirtynyt tammikuusta alkaen treenaamaan Unisportin tiloihin Viikkiin! Treenit ovat aina keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 Viikissä (osoite Maakaari 3). Mikäli sinua kiinnostaa futiksen pelaaminen hyvässä seurassa, olet tervetullut mukaan toimintaamme.

HALUATKO OMAN UUTISESI YHDISTYSTIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *