Ylioppilaslehti Ainon päätoimittajaksi Annaleena Kuronen

Tiedote
24.1.2013
Julkaisuvapaa heti

Kauppatieteiden kandidaatti Annaleena Kuronen on valittu ylioppilaslehti Ainon uudeksi päätoimittajaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaan. Päätoimittaja vastaa lehden sisällöstä ja toimii toimituksen esimiehenä. Kuronen aloittaa tehtävässään helmikuussa. Aikaisemmin Kuronen on toiminut muun muassa Kylteri-lehden päätoimittajana ja Ainolehden avustajana.

”Pyörryttävän huikealta tuntuu!” kommentoi päätoimittaja Kuronen tuoreeltaan valinnan jälkeen. ”Aino tulee olemaan jatkossakin journalistisesti tasokas ja terävä lehti. Nyt on tärkeää saada pitkästä ilmestymistauosta huolimatta hommat käytiin ja lukijat tarttumaan lehteen vastedeskin. Toivottavasti mahdollisimman moni aaltolainen innostuu lähtemään mukaan tekemään ylioppilaslehteämme.”

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Ylioppilaslehti Aino on AYY:n lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Uusi Aino pyrkii ilmestymään ensimmäisen kerran kevään 2013 aikana.

Lisätietoja:

Ainon päätoimittaja Annaleena Kuronen, annaleena.kuronen@aalto.fi, p.040 827 3803

Pääsihteeri Teemu Halme, teemu.halme@ayy.fi, p. 050 520 9415

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *