Yhdistystiedote 2/2013

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 2/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Yhdistystiedotteen sisältö

  1. AYY:n tilavaruskäytännöt helpottuvat
  2. Hae mukaan AYY:n sääntötoimikuntaan 6.2. mennessä
  3. Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 28.3. mennessä
  4. Yhdistysopas jaossa keskustoimistolla ja verkossa
  5. Aalto Aikikai järjestää aikidonäytöksen ma 28.1. klo 17.00 ja ottaa aloittelijoita peruskurssille
  6. Polijazzin kevätkausi alkaa!
  7. Polyteknikkojen Ilmailukerhon purjelennon teoriakurssi

1. AYY:N TILAVARAUSKÄYTÄNNÖT HELPOTTUVAT

Kaikkien AYY:n tilojen ja pakettiauton varaustilanteen voi nykyään tarkastaa sähköisesti. Reaaliaikaiset lomakkeet löytyvät osoitteesta ayy.fi/tilojen-vuokraaminen. Myös tilavarauspyynnön voi toteuttaa osoitteesta https://lomake.ayy.fi/hallinto/tilavarauspyynto/ löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Toistaiseksi molempien lomakkeiden sisältö on valitettavasti vain suomeksi.

Uudistuksella pyritään palvelemaan AYY:n jäsenistöä ja opiskelijajärjestöjä entistä paremmin ja vähentämään palvelutoimiston työkuormaa. Kommentteja ja kehitysehdotuksia uudistuksesta voit lähettää tuottaja Tuomas Saloniemelle (tuomas.saloniemi@ayy.fi, puh 050 520 9435)

Syksyä koskeva tilojen ennakkovaraustapahtuma (eli niin sanotut tilakähmyt) järjestetään näillä näkymin torstaina 16. toukokuuta 2013. AYY tiedottaa tilakähmyistä tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

2. HAE MUKAAN AYY:N SÄÄNTÖTOIMIKUNTAAN 6.2. MENNESSÄ

Oletko kiinnostunut yhdistyslaista ja aivan erityisesti ylioppilaskunnan ja opiskelijayhdistysten sääntöasioista? Tule mukaan AYY:n sääntötoimikuntaan! Sääntötoimikunta toimii sekä ylioppilaskunnan säännöstön tarkkailijana ja kehittäjänä että AYY:n piirissä toimivien yhdistysten apuna sääntöteknisissä asioissa. Sääntötoimikunnan käsialaa ovat muun muassa yhdistyksille tarjottavat mallisäännöt. Suomen yhdistyslain mukaan yhdistysten virallisten sääntöjen tulee olla suomenkielisiä ja sen vuoksi myös sääntötoimikunnan työkieli on suomi.

Sääntötoimikunnan toimikausi kestää kalenterivuoden ja toimikunnan jäsenet nimittää AYY:n hallitus.

Haku on auki 23.1. – 6.2.2013. Hae mukaan osoitteessa https://lomake.ayy.fi/rekry/saantotoimikunta-stadgekommitten-regulation-committee/.

3. OTAXIN PÄÄYLLÄPITÄJÄILMOITUKSET ON TEHTÄVÄ 28.3. MENNESSÄ

Otax on AYY:n ylläpitämä webhotellipalvelu yhdistyksille. Lisätietoja palvelusta löytyy osoitteesta /yhdistykset/it-palvelut/www-palvelut-otaxilla/. Jos yhdistyksellänne on käytössä Otax huomioikaa, että Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 28.3. mennessä. Niiden tilien osalta, joilta ilmoituksia ei ole tehty, lukkiutuvat tunnukset 1.4. Kuukauden kuluttua tätä myös tilillä olevat nettisivut suljetaan.

Päivittäkää siis Otaxilla ajossa olevat PHP-sovellukset uusimpiin versioihin ja täyttäkää sitten ylläpitäjäilmoitus. Muistakaa mainita mitkä ohjelmistot ja versiot ovat ajossa. Siivotkaa myös ylimääräiset SSH-avaimet pois .ssh/authorized_keys -tiedostosta.

Ilmoituksen voi tehdä osoitteessa http://yhdistykset.ayy.fi/yllapitajailmoitus/ – Jättäkää siis ilmoituksenne ajoissa, ja tehkää ne huolellisesti.

4. AYY:N YHDISTYSOPAS JAOSSA KESKUSTOIMISTOLLA JA VERKOSSA

AYY julkaisi joulukuun yhdistyskoulutusten yhteydessä myös AYY:n uuden yhdistysoppaan. Opas on tarkoitettu yhdistyksille ja siitä on varattu painettua versiota noin 1 kappale per yhdistys. Voit noutaa oman kappaleesi AYY:n keskustoimistolta osoitteesta Lämpömiehenkuja 2. Vaihtoehtoisesti täsmälleen sama opas löytyy myös verkosta osoitteesta, josta voit sen itsellesi tulostaa. Verkosta löytyy myös oppaan ruotsin- ja englanninkieliset versiot.

5. AALTO AIKIKAI JÄRJESTÄÄ AIKIDONÄYTÖKSEN MA 28.1. KLO 17.00 JA OTTAA ALOITTELIJOITA PERUSKURSSILLE

Aalto Aikikai järjestää aikidonäytöksen maanantaina 28.1. Jämeräntaival 5 A:n tatamisalilla. Peruskurssin treenit aloittelijoille alkavat torstaina 31.1. klo 17.00. Lisää tietoa löytyy seuran kotisivuilta: www.aaltoaikikai.ayy.fi.

6. POLIJAZZIN KEVÄTKAUSI ALKAA!

Polijazzin viikkotunnit alkavat 24.1.2013 ja jatkuvat vappuviikolle asti. Mukaan voi hyvin tulla myös kesken kauden. Uutuuslajina vakioviikkotunneilla on katutansseihin kuuluva HOUSE (alkaa poikkeuksellisesti vasta maaliskuussa). Kevään vakioviikkotuntien aikataulu on seuraava:

  • NYKYTANSSI ALKEET torstaisin klo 16.30-17.45 / Opettajana Sini Heinonen
  • NYKYTANSSI JATKO torstaisin klo 17.45-19.00 / Opettajana Sini Heinonen
  • BREAKDANCE torstaisin klo 19.00-20.15 / Opettajana Tuomo Tapanila
  • HOUSE maanantaisin 16:30-18:00 / Opettajana Helena Taylor Huom! Tunnit alkavat vasta 4.3.2013

Polijazz järjestää lisäksi tiiviskursseja eri lajeista pitkin kevättä (lajeina mm. VOGUING, TANSSI-IMPROVISAATIO, LYRICAL JAZZ, STREET ja SALSA). Ensimmäinen tiiviskurssi/tanssiworkshop järjestetään jo helmikuun alussa lajina Voguing! Tarkempaa tietoa kurssista ja sen ajankohdasta tulossa myöhemmin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Tervetuloa tanssimaan!

7. POLYTEKNIKKOJEN ILMAILUKERHON PURJELENNON TEORIAKURSSI

Polyteknikkojen Ilmailukerho ry järjestää purjelennon teoriakurssin. Teoriakurssi on helmi- maaliskuussa alustavan aikataulun mukaan ma- ja ke- iltaisin sekä parina viikonloppuna. Teoriakurssihinta 200e sisältää materiaalit ja opetuksen. Lentämistä pääsee harjoittelemaan kesällä Räyskälässä. Kurssin aloitustilaisuus on torstaina 31.1. 18:00 Otaniemessä kerhotila Murjulla (Jämeräntaival 7A).

Lisätietoa kurssista:

HALUATKO OMAN UUTISESI YHDISTYSTIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *