Liikuntatiedote 4/2013

Ajankohtaista tällä viikolla:

  1. LIIKUNTAA LÄHELLÄ SINUA- TULE KAMPUKSELLA JÄRJESTETTÄVÄÄN TAUKOJUMPPAAN
  2. SAUNAYOGAAN TÖÖLÖN KAMPUKSELLE- 4 KURSSIA KEVÄÄLLÄ
  3. VAPAITA VAKIOVUOROJA VIELÄ NELJÄLLÄ KAMPUKSELLA
  4. POLIJAZZ JÄRJESTÄÄ VOGUING TIIVISKURSSIN HELMIKUUSSA
  5. TEEKKARIPURJEHTIJOIDEN LAIVURIKURSSIT
  6. SISSOKSELTA PAINTBALL OPISKELIJATARJOUS

Ajankohtaista UniSport

1. LIIKUNTAA LÄHELLÄ SINUA- TULE KAMPUKSELLA JÄRJESTETTÄVÄÄN TAUKOJUMPPAAN

UniSport järjestää Aaltolaisille Töölön ja Otaniemen kampuksilla ilmaista ”huolettomat hartiat”-taukojumppaa. Taukojumppaa järjestetään myös Kumpulan kampuksella. Taukoliikunta kestää 15–30 minuuttia. Huolettomat hartiat jumpassa keskitytään selän ja hartioiden seutuun. Liikuntahetket järjestetään aulatiloissa, eikä niihin tarvitse liikuntavaatteita. Katso tarkemmat aikataulut täältä.

2. SAUNAYOGAAN TÖÖLÖN KAMPUKSELLE- 4 KURSSIA KEVÄÄLLÄ

Töölön kampuksella pidetään neljä saunayoga kurssia kevään aikana. Saunayoga on kokonaisvaltainen harjoitus keholle ja mielelle. Sen tarkoituksena on rauhoittaa, rentouttaa, puhdistaa ja vahvistaa. Lue lisää saunayogasta ja katso tarkemmat kurssiaikataulut täältä.

3. VAPAITA VAKIOVUOROJA VIELÄ NELJÄLLÄ KAMPUKSELLA

UniSportilla on vakiovuoroja saatavilla keväälle vielä neljällä kampuksella. Vuorot ovat tarjolla toukokuun loppuun asti ja soveltuvat futsalin, koripallon, lentopallon ja salibandyn pelaamiseen. Katso vapaana olevat vuorot täältä.

Muuta ajankohtaista

4. POLIJAZZ JÄRJESTÄÄ VOGUING TIIVISKURSSIN HELMIKUUSSA

Tule kokeilemaan uutta hittitanssia VOGUINGIA tanssiyhdistys Polijazzin tiiviskurssilla helmikuussa.

Voguing on näyttävä ja naisellinen tanssilaji New Yorkin klubeilta. Tanssissa korostuvat käsien linjakas liike sekä itsevarma asenne, ja lajissa on runsaasti vaikutteita muotimaailmasta. Polijazzin tiiviskurssilla käydään läpi perusteet kahdesta voguingtyylistä: vogue new way ja vogue femme, opetellaan poseerauksia, catwalkeja ja dippejä sekä tehdään kumpanakin päivänä lyhyt koreografia.Kahden kerran pituinen tiiviskurssi järjestetään Espoon Otaniemessä helmikuun alussa:

La 2.2. klo 12.30-14.00 Otahallin peilisali (Otaranta 6) Ma 4.2. klo 16.00-17.30 Jämeräntaival 3A:n monitoimitila.

Voguingia opettaa Lilli Huttula. Kurssin hinta on 14€. lmoittaudu mukaan irrottelemaan Voguingin parissa Polijazzin nettisivuilla. Lisätietoja Polijazzin tanssikursseista nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä Polijazz ry.

5. TEEKKARIPURJEHTIJOIDEN LAIVURIKURSSIT

Teekkaripurjehtijoiden suositut navigointikurssit alkavat helmikuussa. Saaristolaivurikurssilla opit navigoinnin ja vesiliikenteen sääntöjen perusteet, joita tarvitset vesillä olit sitten purjehtimassa tai kruisailemassa moottoriveneellä. Kurssi on tiistai-iltaisin 5.2. alkaen. Rannikkolaivurikurssi on syventävä jatkokurssi, se on maanantaisin 18.2. lähtien. Kurssien päätteeksi on virallisen Suomen Navigointiliiton saaristo- ja rannikkolaivuritentit. Hyväksytyt suoritukset näistä tenteistä ovat osavaatimuksia veneiden vuokraamisen ulkomailla! Lue lisää ja ilmoittaudu.

6. SISSOKSELTA PAINTBALL OPISKELIJATARJOUS

Paintball Sissos tarjoaa paintballsotaa opiskelijaryhmille 29€/henkilö. Hinta sisältää pelivarusteet (ase, maski, lipas ja kaasupullo), maastohaalarit ja 200 kuulaa per henkilö. Lue lisää tarjouksesta täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *