Yhdistystiedote 3/2013

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 3/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Yhdistystiedotteen sisältö

  1. AYY:n tilavaruskäytännöt helpottuvat
  2. Vielä ehdit hakea mukaan AYY:n sääntötoimikuntaan
  3. Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 28.3. mennessä
  4. AEGEE-Helsinki Second Hand Brunch
  5. VOGUING-tanssikurssi Polijazzilla

1. AYY:N TILAVARAUSKÄYTÄNNÖT HELPOTTUVAT

Kaikkien AYY:n tilojen ja pakettiauton varaustilanteen voi nykyään tarkastaa sähköisesti. Reaaliaikaiset lomakkeet löytyvät osoitteesta ayy.fi/tilojen-vuokraaminen. Myös tilavarauspyynnön voi toteuttaa osoitteesta https://lomake.ayy.fi/hallinto/tilavarauspyynto/ löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Toistaiseksi molempien lomakkeiden sisältö on valitettavasti vain suomeksi.

Uudistuksella pyritään palvelemaan AYY:n jäsenistöä ja opiskelijajärjestöjä entistä paremmin ja vähentämään palvelutoimiston työkuormaa. Kommentteja ja kehitysehdotuksia uudistuksesta voit lähettää tuottaja Tuomas Saloniemelle (tuomas.saloniemi@ayy.fi, puh 050 520 9435)

Syksyä koskeva tilojen ennakkovaraustapahtuma (eli niin sanotut tilakähmyt) järjestetään näillä näkymin torstaina 16. toukokuuta 2013. AYY tiedottaa tilakähmyistä tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

2. VIELÄ EHDOT HAKEA MUKAAN AYY:N SÄÄNTÖTOIMIKUNTAAN

Oletko kiinnostunut yhdistyslaista ja aivan erityisesti ylioppilaskunnan ja opiskelijayhdistysten sääntöasioista? Tule mukaan AYY:n sääntötoimikuntaan! Sääntötoimikunta toimii sekä ylioppilaskunnan säännöstön tarkkailijana ja kehittäjänä että AYY:n piirissä toimivien yhdistysten apuna sääntöteknisissä asioissa. Sääntötoimikunnan käsialaa ovat muun muassa yhdistyksille tarjottavat mallisäännöt. Suomen yhdistyslain mukaan yhdistysten virallisten sääntöjen tulee olla suomenkielisiä ja sen vuoksi myös sääntötoimikunnan työkieli on suomi.

Sääntötoimikunnan toimikausi kestää kalenterivuoden ja toimikunnan jäsenet nimittää AYY:n hallitus.

Haku on auki 23.1. – 6.2.2013. Hae mukaan osoitteessa https://lomake.ayy.fi/rekry/saantotoimikunta-stadgekommitten-regulation-committee/.

3. OTAXIN PÄÄYLLÄPITÄJÄILMOITUKSET ON TEHTÄVÄ 28.3. MENNESSÄ

Otax on AYY:n ylläpitämä webhotellipalvelu yhdistyksille. Lisätietoja palvelusta löytyy osoitteesta /yhdistykset/it-palvelut/www-palvelut-otaxilla/. Jos yhdistyksellänne on käytössä Otax huomioikaa, että Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 28.3. mennessä. Niiden tilien osalta, joilta ilmoituksia ei ole tehty, lukkiutuvat tunnukset 1.4. Kuukauden kuluttua tätä myös tilillä olevat nettisivut suljetaan.

Päivittäkää siis Otaxilla ajossa olevat PHP-sovellukset uusimpiin versioihin ja täyttäkää sitten ylläpitäjäilmoitus. Muistakaa mainita mitkä ohjelmistot ja versiot ovat ajossa. Siivotkaa myös ylimääräiset SSH-avaimet pois .ssh/authorized_keys -tiedostosta.

Ilmoituksen voi tehdä osoitteessa http://yhdistykset.ayy.fi/yllapitajailmoitus/ – Jättäkää siis ilmoituksenne ajoissa, ja tehkää ne huolellisesti.

4. AEGEE-HELSINKI SECOND HAND BRUNCH

AEGEE-Helsinki kutsuu sinut brunssikirppikselle sunnuntaina 3.2. klo 12 alkaen. Voit saapua paikalle kello 12 ja 16 välillä, mutta emme takaa että brunssia riittää viimeisille tulijoille 😉 Tilaisuus on kaikille avoin, voit ottaa kaverin mukaan!

Idea: Tuo omat ylimääräisiksi jääneet vaatteesi, kenkäsi ja asusteesi ilmaiselle kirppikselle, ja löydä samalla uusia täydennyksiä vaatekaappiisi muiden tavaroista. Voit joko ostaa tai vaihtaa tavaroita, kaikki on sovittavissa kyseisen tavaran myyjän kanssa. Kirppiksen yhteydessä nautitaan brunssia hyvässä seurassa.

Ohjeet: Tavaroiden etukäteen hinnoittelu on toivottavaa. Varaathan mukaasi myös käteistä ja vaihtorahaa.

Näin löydät perille: Paikka on toimistomme Gustavus Rex (Domus Academica), osoitteessa Leppäsuonkatu 11, Helsinki. Soita oven summeria ”Gustavus Rex”, niin joku tulee avaamaan oven.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/457011897687086/

5. VOGUING-TANSSIKURSSI POLIJAZZILLA

Kokeile uutta hittitanssia VOGUINGIA tanssiyhdistys Polijazzin tiiviskurssilla helmikuussa!!

Kurssikuvaus: Voguing on näyttävä ja naisellinen tanssilaji New Yorkin klubeilta. Tanssissa korostuvat käsien linjakas liike sekä itsevarma asenne, ja lajissa on runsaasti vaikutteita muotimaailmasta. Polijazzin tiiviskurssilla käydään läpi perusteet kahdesta voguingtyylistä: vogue new way ja vogue femme, opetellaan poseerauksia, catwalkeja ja dippejä sekä tehdään kumpanakin päivänä lyhyt koreografia.

Kahden kerran pituinen tiiviskurssi järjestetään Espoon Otaniemessä helmikuun alussa:

  • La 2.2. klo 12.30-14.00 Otahallin peilisali (Otaranta 6)
  • Ma 4.2. klo 16.00-17.30 Jämeräntaival 3A:n monitoimitila

Voguingia opettaa Lilli Huttula. Kurssin hinta on 14€.

HALUATKO OMAN UUTISESI YHDISTYSTIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *