Liikuntatiedote 5/2013

Ajankohtaista tällä viikolla:

  1. OTANIEMESSÄ YHTEISLENKKEJÄ AALTO RUNNERSIN KANSSA
  2. LASKETTELUMATKA TAHKOLLE 11.–14.4
  3. HELMIKUUSSA ALKAVAT LIIKUNTAKURSSIT TÖÖLÖSSÄ JA OTANIEMESSÄ
  4. HELSINGISSÄ 13 TALVIUINTIPAIKKAA
  5. ESPOON KAUPUNGIN LIIKUNTATILOJEN VARAUKSIEN HAKUAIKA 15.2 MENNESSÄ
  6. LÄHDE LIIKKUMAAN KURSSI ALKAA 26.2

Ajankohtaista UniSport

1. OTANIEMESSÄ YHTEISLENKKEJÄ AALTORUNNERSIN KANSSA

Aalto Runners järjestää Otaniemessä yhteislenkkejä. Lenkit soveltuvat jo jonkin verran juosseille ja hölkkää harrastaneille. Lenkin pituus on 5-7km ja kesto noin 60 min. Lenkit saattavat vaihdella porukan kuntotason mukaan. Lenkeillä on mahdollisuus saada opastusta sykkeistä, joten voit ottaa sykemittarin mukaan. Yhteislenkit käynnistyvät 19.2 alkaen. Yhteislenkit ovat tiistaisin klo 7.30 ja keskiviikkoisin klo 18.00. Kokoontuminen on Otahallin pääovien edessä. Lue lisää Aalto Runnersista.

2. LASKETTELUMATKA TAHKOLLE 11.–14.4

UniSport järjestää keväisen hiihtomatkan Tahkolle. Luvassa reissulla on laskettelu-, hiihto-, ja lautailukurssit (erillinen ilmoittautuminen ja maksu) sekä tietysti After Ski. Reissun hinta on 143€-178€ asiakasryhmästä riippuen. Hinta sisältää matkat ja majoituksen 6-8 hengen mökeissä. Lue lisää reissusta täältä

3. HELMIKUUSSA ALKAVAT LIIKUNTAKURSSIT TÖÖLÖSSÄ JA OTANIEMESSÄ

Helmikuussa alkaa paljon mielenkiintoisia kursseja Otaniemen ja Töölön kampuksilla. Töölössä on tarjolla mm. aikuisbalettia, kunduliinijoogaa ja bollywoodia. Otaniemessä tarjolla on selkää huoltava kurssi ja salsan alkeiskurssi. Lue lisää kurssien ajankohdista täältä.

Ajankohtaista Helsingin kaupunki

4. HELSINGISSÄ 13 TALVIUINTIPAIKKAA

Oletko kiinnostunut avantouinnista? Helsingissä on 13 eri talviuintipaikkaa. Käy katsomassa missä sinua lähin talviuintipaikka sijaitsee.

Ajankohtaista Espoon kaupunki

5. ESPOON KAUPUNGIN LIIKUNTATILOJEN VARAUKSIEN HAKUAIKA 15.2 MENNESSÄ

Espoon kaupungin liikuntatilojen varausten hakuaika umpeutuu 15.2. Muista hakea ajoissa, sillä myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Tutustu hakemiseen ja ehtoihin täällä.

Muuta ajankohtaista

6. LÄHDE LIIKKUMAAN KURSSI ALKAA 26.2

Haluatko liikkua enemmän? Kaipaatko seuraa? Onko vaikea lähteä yksin liikkeelle? Haluatko saada uusia ystäviä? Haluatko saada opastusta eri liikuntamahdollisuuksiin? Jos vastasit kyllä, osallistu Lähde Liikkumaan kurssille. Kurssi starttaa 26.2. Kurssilla on kolme vertaisohjaajien vetämää ryhmää, jotka kokoontuvat kerran viikossa hauskojen, uusien ja ehkä tuttujenkin liikuntalajien parissa. Ryhmässä pääset itse vaikuttamaan siihen, mitä tehdään ja mitä kokeillaan. Kurssi on ilmainen ja kestää 12 viikkoa.  Aiempaa kokemusta ja osaamista eri lajeista ja liikunnasta ei tarvita. Sen sijaan sitoutuminen ryhmään on välttämätöntä.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen liikunta@ayy.fi. Ilmoittautuminen päättyy pe 22.2. Lisätietoja kurssista voit kysyä osoitteesta heidi.heiskanen@ayy.fi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *