Lähde Liikkumaan kurssi starttaa 26.2

Haluaisitko liikkua enemmän? Kaipaatko seuraa? Onko vaikea lähteä yksin liikkeelle? Haluatko saada opastusta eri liikuntamahdollisuuksiin?

Jos vastasit kyllä, Lähde Liikkumaan kurssi on juuri sinua varten. Tiistaina 26.2 starttaa AYY:n, UniSportin ja YTHS:n yhteistyössä järjestämä Lähde Liikkumaan kurssi. Kurssin tarkoituksena on tutustua uusiin liikuntalajeihin ja ennen kaikkea saada kavereita, jotka innostavat toinen toisiaan liikkumaan.  Ryhmiä tulee yhteensä kolme, joista yksi järjestetään Helsingissä. Ryhmäläiset käyvät liikkumassa 1-3 krt viikossa. Kurssilaiset pääsevät itse vaikuttamaan kurssin sisältöön. Kaikki kurssille osallistuvat saavat UniSportin 3 kk:n kausikortin, jolla pääsee tutustumaan UniSportin tarjontaan.

Tule kokeilemaan yhdessä uusia elämyksiä ja saamaan uusia kavereita. Kurssi on maksuton ja kestää 12 viikkoa. Aiempaa kokemusta ja osaamista eri lajeista ja liikunnasta ei tarvita. Sen sijaan sitoutuminen ryhmään on välttämätöntä.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen liikunta@ayy.fi. Ilmoittautuminen päättyy pe 22.2. Lisätietoja kurssista voit kysyä osoitteesta heidi.heiskanen@ayy.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *