Liikuntatiedote 6/2013

Ajankohtaista tällä viikolla:

  1. U’n’I SPORT! YSTÄVÄN KANSSA LIIKKUMAAN 14.2
  2. RYHMÄLIIKUNNASSA LISÄTUNTEJA
  3. ESPOON KAUPUNGIN OHJATUSSA LIIKUNNASSA MUUTOKSIA TALVILOMAVIIKOLLA
  4. LÄHDE LIIKKUMAAN KURSSI ALKAA 26.2
  5. NICE RUN OTANIEMESSÄ 12.6
  6. OPISKELIJAT EDULLISEMMIN LÄNSIVÄYLÄJUOKSUUN 21.4

Ajankohtaista UniSport

1. U’n’I SPORT! YSTÄVÄN KANSSA LIIKKUMAAN 14.2

UniSport juhlistaa ystävänpäivää tarjouksella. Kausikorttiasiakas voi tuoda ystävän liikkumaan kanssaan veloituksetta ja ansaita samalla itselleen kuukauden lisäaikaa omaan kausikorttiin. Kampanja on voimassa ainoastaan torstaina 14.2. Vain yksi lisäkuukausi/kausikorttiasiakas. Ystävän tulee olla kausikortiton. Uutinen UniSportin sivuilla.

2. RYHMÄLIIKUNNASSA LISÄTUNTEJA

Keskustan ja Töölön kampuksilla on tarjolla lisätunteja. Töölössä on torstaisin kaksi Bodypump®-lisätuntia ja keskustassa on Bodycombat® -lisätunti maanantaina 18.2. Uutinen UniSportin sivuilla.

Ajankohtaista Espoon kaupunki

3. ESPOON KAUPUNGIN OHJATUSSA LIIKUNNASSA MUUTOKSIA TALVILOMAVIIKOLLA

Espoon kaupungin ohjatun liikunnan liikuntakursseja, kertamaksuvesijumppia, kuntosalin laiteopastuksia ja Kohti Kuntoa- liikuntailtoja ei järjestetä talvilomaviikolla. Espoon kaupunki liikunta

Muuta ajankohtaista

4. LÄHDE LIIKKUMAAN KURSSI ALKAA 26.2

Haluatko liikkua enemmän? Kaipaatko seuraa? Onko vaikea lähteä yksin liikkeelle? Haluatko saada uusia ystäviä? Haluatko saada opastusta eri liikuntamahdollisuuksiin? Jos vastasit kyllä, osallistu Lähde Liikkumaan kurssille. Kurssi starttaa 26.2. Kurssilla on kolme vertaisohjaajien vetämää ryhmää, jotka kokoontuvat kerran viikossa hauskojen, uusien ja ehkä tuttujenkin liikuntalajien parissa. Ainakin yksi ryhmä tulee toimimaan Helsingin puolella. Ryhmässä pääset itse vaikuttamaan siihen, mitä tehdään ja mitä kokeillaan. Kurssi on ilmainen ja kestää 12 viikkoa.  Aiempaa kokemusta ja osaamista eri lajeista ja liikunnasta ei tarvita. Sen sijaan sitoutuminen ryhmään on välttämätöntä.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen liikunta@ayy.fi. Ilmoittautuminen päättyy pe 22.2. Lisätietoja kurssista voit kysyä osoitteesta heidi.heiskanen@ayy.fi.

5. NICE RUN OTANIEMESSÄ 12.6

NICE RUN kiertue tulee Otaniemeen 12.6. NICE RUNissa on kyse liikkumisesta, yhdessä olemisesta ja piknikistä naisten kesken. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu.

6. OPISKELIJAT EDULLISEMMIN LÄNSIVÄYLÄJUOKSUUN 21.4

37. Länsiväyläjuoksu juostaan sunnuntaina 21.4. Aalto-yliopiston opiskelijat pääsevät osallistumaan juoksuun alennettuun hintaan. Aaltolaisten hinnat ovat seuraavat: juoksu (miehet ja naiset) 6,5km 15€, 17,4km 20€ sekä kävely (miehet ja naiset) 6,5km 5€. Ilmoittautuminen 11.4 mennessä erkki.somervuo@helsinki.fi. Laita ilmoittautumisviestiin nimi, yksikkö/laitos, matka, juoksu/kävely. Maksut tilille: Helsingin yliopisto FI22 1660 3000 0777 38, viite 99112527. Lisätietoja juoksusta täältä.

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *