AYY palkitsi vuoden 2012 oppimisen edistämisteon

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) palkitsi kolmivuotisjuhlissaan 2.2.2013 vuoden 2012 oppimisen edistämisteon. Palkinto myönnettiin Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun ”Paremman oppimisen puolesta! (POP)” – projektille.

POP -projektin tarkoitus on luoda oppimisen ympärille yhteisö ja kulttuuri. POPista tekee erinomaisen hankkeen se, että mukana ovat sekä opiskelijat että henkilökunta. POPin myötä perustieteiden korkeakoulussa on mm. perustettu Learning hub Greenhouse T-taloon ja kehitetty optimoinnin perusteet – kurssia.

AYY myönsi POPille 300 euron apurahan projektin jatkokehittämiseen ja levittämiseen Aalto-yliopiston akateemisessa yhteisössä. AYY toivottaa POPin piirissä toimiville kymmenille POPpaajille intoa ja menestystä hyvin alkaneen projektin jatkamiseen.

AYY palkitsee vuosittain oppimisen edistämisteon. Palkinnon tarkoituksena on tehdä näkyväksi ja tukea konkreettisia tekoja ja projekteja, joita Aalto-yliopistossa on tehty oppimisen edistämiseksi. Tänä vuonna myönnetty oppimisen edistämisteko -palkinto oli ensimmäinen laatuaan. Nyt jaettu uusi palkinto korvaa vuoden opettaja -palkinnon.

Seuraavan kerran oppimisen edistämisteko palkitaan AYY:n nelivuotisjuhlissa helmikuussa 2014. AYY kannustaa aaltolaisia opiskelijasta ja professorista talonmiehiin parantamaan oppimista ja oppimisen edellytyksiä Aalto-yliopistossa.

Lisätietoja: Perttu Karjalainen hallituksen jäsen, koulutuspolitiikka (etunimi.sukunimi@ayy.fi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *