Liikuntatiedote 7/2013

Ajankohtaista tällä viikolla:

  1. KUTSU MAKSUTTOMAAN OLONKEVEYS® KURSSIESITTELYYN
  2. MEILAHDESSA TRIATHLONKURSSI 2.3–25.5
  3. BLUESIN OPISKELIJATARJOUS
  4. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUS HAKU AUKEAA 1.3
  5. ILMOITTAUTUMINEN OSM-VIIKOLLE ON AVOINNA’
  6. OPISKELIJAURHEILUSEURAT VOIVAT HAKEA OKM:N SEURATUEN KEHITTÄMISTUKEA

Ajankohtaista UniSport

1. KUTSU MAKSUTTOMAAN OLONKEVEYS® KURSSIESITTELYYN

UniSportin Otaniemen toimipisteessä järjestetään tiistaina 5.3 infotilaisuus olonkeveys® painonhallintavalmennuksen pilottiryhmästä. Infotilaisuus pidetään klo 17.30-19 Otahallin kabinetti kokoustilassa. Olonkeveys® on mentaalinen painonhallintaohjelma, joka perustuu oman mielen hallintaan. Lue lisää painonhallinta valmennuspilotista täältä.

2. MEILAHDESSA TRIATHLONKURSSI 2.3–25.5

UniSportin Meilahden toimipisteessä alkaa 2.3 triathlonkurssi. Triathlonkurssi tarjoaa valmiuksia osallistua niin sprinttimatkan kuin olympiamatkankin triathloniin. Kurssilla on 12 tapaamiskertaa. Kurssilla tutustutaan mm. kuntoa kehittävän harjoittelun periaatteisiin, lajitekniikoihin ja triathloniin valmistautumiseen. Lue lisää kurssista.

Muuta ajankohtaista

3. BLUESIN OPISKELIJATARJOUS

Jääkiekkoseura Espoon Blues tarjoaa opiskelijoille ottelulippuja Barona Areenalle loppukauden runkosarjan otteluihin helmi-maaliskuussa hintaan 9€. Liput ovat ostettavissa ottelupäivänä klo 12 alkaen Barona Arenan pääovilta lipunmyynnistä opiskelijakorttia näyttäen. Alennuksen saa mainitsemalla koodi: Go Blues! Katso ottelupäivät täältä.

4. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUSHAKU AUKEAA 1.3

AYY:n yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustustenhaku käynnistyy perjantaina 1. maaliskuuta. Ilmoitus- ja hakuaika kestää perjantaista 1. maaliskuuta maanantaihin 1. huhtikuuta asti. Toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n yhdistysrekisterin ensimmäiseen luetteloon hyväksytyt yhdistykset. Yhdistysrekisterin toiseen luetteloon kuuluvat yhdistykset ja ne yhdistykset jotka eivät tänä vuonna hae rahallista avustusta täyttävät ainoastaan hakulomakkeen alussa olevan yhdistysilmoitus-osion. Huomatkaa että jokaisen AYY:n yhdistysrekisterissä olevan yhdistyksen on huolehdittava vähintään yhdistysilmoituksen tekemisestä. Kahden peräkkäisen vuoden aikana täyttämättä jäänyt yhdistysilmoitus johtaa yhdistyksen poistamiseen AYY:n yhdistysrekisteristä.

Hakulomake löytyy perjantaiaamusta 1. maaliskuuta lähtien osoitteesta https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus-2013/. Lisätietoja hausta saat osoitteesta /apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy muun muassa pisteytysmalli jolla toiminta-avustukset yhdistyksille jaetaan sekä viime vuoden avustussummat. Kannattaa myös muistaa, että toiminta-avustuksen edellytyksenä on yhdistysprofiili AYY.fi:ssä, jonka päivityksestä yhdistykset vastaavat omatoimisesti.

Hakulomakkeen hakukenttiä voit selailla jo etukäteen osoitteessa /wp-content/uploads/Avustushakulomake-2013.pdf (aukeaa pdf-tiedostona).

5. ILMOITTAUTUMINEN OSM-VIIKOLLE ON AVOINNA

Opiskelijoiden SM-kisa viikko järjestetään Jyväskylässä 20–28.4. Kyseessä on kuuden lajin megalomaaninen SM-kisa rupeama. Lajit ovat salibandy, futsal, jalkapallo, sulkapallo, squash ja pöytätennis. Ilmoittautuminen kisoihin on nyt auki. Muistathan, että voit hakea UniSportilta tukea osallistumismaksuihin. Lue UniSportin tukiperiaatteista täältä. Katso SM-kisojen tarkka aikataulu täältä.

6. OPISKELIJAURHEILUSEURAT VOIVAT HAKEA OKM:N SEURATUEN KEHITTÄMISTUKEA

Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa tänä vuonna hankeavustuksia seuratoiminnan kehittämiseen. Erityiseksi kohderyhmäksi on valittu seurat, jotka tarjoavat liikuntatoimintaa lapsille, nuorille sekä lapsiperheille. Seuratoiminnan kehittämistuen piiriin kuuluvat myös opiskelijaurheiluseurat.

OKM on laatinut seuratuen hakemiseen erityisen hakulomakkeen sekä yksityiskohtaiset hakuohjeet. Kyseessä on erityisavustus, joten huomatkaa katsoa hakulomakkeen lopusta, mitä liitteitä erityisavustuksen mukana tulee toimittaa.

Opiskelijoiden liikuntaliitto (OLL) on valmis auttamaan seuroja, jotka haluavat seuratukea hakea. Hakuaika päättyy 15.3. joten aikataulu on melko tiukka projektisuunnitelman tekemiseen. OLL suosittelee, että seurat tekevät projektisuunnitelmaa seurassa niin pitkälle kuin mahdollista, ja antavat sen sitten hyvissä ajoin sen OLL:n nähtäville, jotta OLL voi lausua ja auttaa seuraa valmistelemisessa. Seuratuen hakeminen edellyttää myös kohtalaista panostusta seuralta, sillä vähimmäissumma, jonka OKM myöntää, on 2 500 euroa, ja lisäksi hakuohjeiden mukaan seuran on sijoitettava merkittävä omarahoitusosuus projektiin.

Katso lisää opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta. Lisätietoja OLL, Vesa-Ville Väänänen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *