AYY:n toiminta-avustushaku on alkanut

AYY:n yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustusten haku on käynnistynyt tänään perjantaina 1. maaliskuuta. Ilmoitus- ja hakuaika kestää koko maaliskuun aina maanantaihin 1. huhtikuuta asti.

Toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n yhdistysrekisterin ensimmäiseen luetteloon hyväksytyt yhdistykset. Yhdistysrekisterin toiseen luetteloon kuuluvat yhdistykset ja ne yhdistykset jotka eivät tänä vuonna hae rahallista avustusta täyttävät ainoastaan hakulomakkeen alussa olevan yhdistysilmoitus osion. Huomatkaa että jokaisen AYY:n yhdistysrekisterissä olevan yhdistyksen on huolehdittava vähintään yhdistysilmoituksen tekemisestä. Kahden peräkkäisen vuoden aikana täyttämättä jäänyt yhdistysilmoitus johtaa yhdistyksen poistamiseen AYY:n yhdistysrekisteristä.

Hakulomake löytyy 1. maaliskuuta lähtien täältä. Lisätietoja hausta saat osoitteesta /apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy muun muassa pisteytysmalli, jolla toiminta-avustukset yhdistyksille jaetaan, sekä viime vuoden avustusten summat. Kannattaa myös muistaa, että toiminta-avustuksen edellytyksenä on aktiivinen yhdistysprofiili AYY.fi:ssä, jonka päivityksestä yhdistykset vastaavat omatoimisesti. Mikäli tunnukset ovat hukkuneet tai tarvitset muuten apua profiilin päivityksessä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Samasta osoitteesta saat muutenkin lisätietoja ja apua yhdistysilmoituksen ja avustustenhaun kanssa. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse numerolla 050 520 9442. Puhelimitse tavoitat järjestöasiantuntijan parhaiten arkisin klo 10-14.

Onnea avustusten hakuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *