Yhdistystiedote 5/2013

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 5/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

  1. Yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustustenhaku 2013
  2. Vapunajan tapahtumat AYY:llä
  3. Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2013-2014
  4. Tiedote asukkaille ja käyttäjille / jämeräntaival 1
  5. Töihin Teekkariwappuun 2013

1. YHDISTYSILMOITUSTEN JÄTTÄMINEN JA TOIMINTA-AVUSTUSTENHAKU KÄYNNISTYY PERJANTAINA 2013

AYY:n yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustusten haku on käynnissä ja päättyy maanantaina 1. huhtikuuta. Toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n yhdistysrekisterin ensimmäiseen luetteloon hyväksytyt yhdistykset. Yhdistysrekisterin toiseen luetteloon kuuluvat yhdistykset ja ne yhdistykset jotka eivät tänä vuonna hae rahallista avustusta täyttävät ainoastaan hakulomakkeen alussa olevan yhdistysilmoitus osion. Huomatkaa että jokaisen AYY:n yhdistysrekisterissä olevan yhdistyksen on huolehdittava vähintään yhdistysilmoituksen tekemisestä. Kahden peräkkäisen vuoden aikana täyttämättä jäänyt yhdistysilmoitus johtaa yhdistyksen poistamiseen AYY:n yhdistysrekisteristä.

Hakulomake löytyy osoitteesta https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus-2013/. Lisätietoja hausta saat osoitteesta /apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy muun muassa pisteytysmalli jolla toiminta-avustukset yhdistyksille jaetaan sekä viime vuoden avustusten määrät. Kannattaa myös muistaa, että toiminta-avustuksen edellytyksenä on yhdistysprofiili AYY.fi:ssä, jonka päivityksestä yhdistykset vastaavat omatoimisesti. Mikäli tunnukset ovat hukkuneet tai tarvitset muuten apua profiilin päivityksessä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Samasta osoitteesta saat muutenkin lisätietoja ja apua yhdistysilmoituksen ja avustustenhaun kanssa. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse numerolla 050 520 9442. Puhelimitse tavoitat järjestöasiantuntijan parhaiten arkisin klo 10 – 14.

2. VAPUNAJAN TAPAHTUMAT AYY:LLA

Vappu lähestyy kovaa vauhtia ja yhdistyksiltä onkin tullut paljon kysymyksiä vapunajan tapahtumista. AYY:n ylläpitämä wappu.fi sivusto on päivityksen alla ja aukeaa huhtikuun alussa. Sivustolla on perinteinen vappukalenteri, johon päivitetään kaikki AYY:n tapahtumat ja tietoa niistä. Tänä vuonna kaikilla yhdistyksillä on myös mahdollisuus päivittää omat avoimet vapputapahtumansa sivuston kalenteriin. Tästä seuraa lisätietoa, kun sivusto on avattu.

Alla AYY:n vapunajan tapahtumat:

  • Ti 9.4. Café Lingua
  • Ma 15.4. Merkkimyynti
  • Pe 19.4. Sikariporrasfudis
  • Pe 19.4. –  Ma 22.4. Hitchball 4000
  • Ma 22.4. Teekkarilakki 120v.
  • Ke 24.4. MP3-experiment
  • To 25.4. Akateeminen Wartti, Merkkimyynti
  • La 27.4. Sitsikilpailut
  • Ma 29.4. Fuksispeksit, YJ-alkupamaus, Hullu-Jussi
  • Ti 30.4. Lakkienjako, Wappuriehan julistus, Wappubileet
  • Ke 1.5. Kaikki iloisina Ulliksella

3. ILMOITA TAPAHTUMASI AYY:N LUKUVUOSIKALENTERIIN 2013–2014

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollisuus ilmoittaa tärkeitä tapahtumapäivämääriä ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitetyn Google Docs – tiedoston kautta tiistaihin 29.5.2012 saakka. Lisätkää tapahtumanne oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoittakaa teksti, jonka haluatte kalenteriin, ”Event name/Text” – sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioikaa ystävällisesti, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 26.5.2013 asti, johon saakka voitte käydä tekemässä tapahtumiinne muutoksia. Täyttäkää sarakkeet huolellisesti ja tarkastakaa ja tuplatarkastakaa, että tiedot ovat oikein. Muistakaa täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

Ilmoita tapahtumasi osoitteessa: http://tinyurl.com/ayycalendar2013

Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi tai 050 5209440).

4. TIEDOTE ASUKKAILLE JA KÄYTTÄJILLE / JÄMERÄNTAIVAL 1

Jämeräntaival 1:ssä aloitetaan peruskorjaus. Peruskorjaus käsittää mm. talotekniikan uusimisen (LVIS) ja huoneistojen kylpyhuoneiden sekä solukeittiöiden kalusteiden uusimisen.

Peruskorjaus on suunniteltu tehtäväksi vaiheittain kolmessa lohkossa. Työmaa-alueena oleva lohko ei ole korjaustöiden aikana normaalissa käytössä. Urakoitsija päättää tarkemman lohkojen korjausjärjestyksen. Peruskorjauksen kokonaiskesto on n. 12 kuukautta ja työt alkavat lokakuussa 2013.

Korjaustöiden johdosta asukkaiden vuokrasopimukset joudutaan irtisanomaan vaiheittain. Irtisanomisissa noudatetaan huoneenvuokralain mukaista irtisanomisaikaa, joka on vuokranantajan puolelta 6 kuukautta.

Korjaustöiden johdosta irtisanottaville asukkaille tarjotaan mahdollisuus siirtyä toiseen AYY:n soluasuntoon Teekkarikylässä. Tarkemmat ohjeet korvaavan asunnon hakemisesta ja ajantasaista tietoa peruskorjauksesta luettavissa AYY:n nettisivuilla osoitteessa: http://tinyurl.com/JMT1-peruskorjaus.

Peruskorjauksesta järjestetään tiedotustilaisuus kaikille kiinteistön asukkaille ja kiinteistössä vuokralla oleville yhdistyksille tiistaina 26.3.2013 klo 17:00-18:00 Otakaari 20 isossa sitsitilassa. Paikalla on AYY:n ja urakoitsijoiden edustajia kertomassa peruskorjauksen etenemisestä ja vastaamassa asukkaiden ja muiden vuokralaisten kysymyksiin.

5. TÖIHIN TEEKKARIWAPPUUN 2013

Huhtikuu lähestyy ja sen myötä myös Wappu tulee yhä lähemmäksi. Teekkariwappu-bileet järjestetään tänä vuonna keskustassa Helsingin Onnelassa ja paikan päällä on jälleen huikeat esiintyjät sekä mahtavat bileet. Työntekijöitä kaivataan erilaisiin tehtäviin, mukaanlukien lipunmyynti, roudaus, koristelu, tekniikka, ruuanlaitto ja pakulla ajelu.

Töihin pystyy ilmoittautumaan perjantaina 29.3. klo 12.00 alkaen tämän linkin takaa https://lomake.ayy.fi/jtmk/toihin-teekkariwappuun-2013/. Kannattaa suhtautua avoimesti eri tehtäviin, niin on todennäköisempää päästä töihin.

Palkkioksi saa ilmaisen sisäänpääsyn VIP-ovesta, haalarimerkin, toisen kahdesta vaaleanpunaisen nyörin ansaitsemiseen vaadittavasta työkerrasta, työntekijäjatkot bileiden jälkeen sekä legendaarisen Wappukorin!

Mahdollisia kysymyksiä voi esittää wapputirehtöörille (markku.leppala@ayy.fi) tai Lakinlaskijaistirehtöörille (elli.taimela@ayy.fi). Lomakejärjestelmä suljetaan siinä vaiheessa, kun meillä on tarpeeksi työntekijöitä. Senkin jälkeen voi meihin kyllä olla vielä mailitse

yhteydessä, jos haluaa biletmk-maililistalle. Listalla olijat saavat jatkossa nopeammin tietoa työvoimarekryistä.

Hauskaa Wapun odottelua!

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *