Yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustustenhaku päättyy maanantaina 1.4.

AYY:n yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustusten haku päättyy maanantaina 1. huhtikuuta. Maanantai on vielä hakupäivä, joten haku siis päättyy vasta maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Rahallisia toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n yhdistysrekisterin ensimmäiseen luetteloon hyväksytyt yhdistykset. Yhdistysrekisterin toiseen luetteloon kuuluvat yhdistykset ja ne yhdistykset jotka eivät tänä vuonna hae rahallista avustusta täyttävät ainoastaan yhdistysilmoituslomakkeen. Huomatkaa että jokaisen AYY:n yhdistysrekisterissä olevan yhdistyksen on huolehdittava vähintään yhdistysilmoituksen tekemisestä. Kahden peräkkäisen vuoden aikana täyttämättä jäänyt yhdistysilmoitus johtaa yhdistyksen poistamiseen AYY:n yhdistysrekisteristä. Huomioikaa myös että mikäli haette rahallista toiminta-avustusta, ei yhdistysilmoituslomaketta tarvitse enää erikseen täyttää.

Lomakkeet löytyvät osoitteesta https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus-2013/. Lisätietoja hausta saat osoitteesta /apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy muun muassa pisteytysmalli jolla toiminta-avustukset yhdistyksille jaetaan sekä viime vuoden avustusten määrät. Kannattaa myös muistaa, että toiminta-avustuksen edellytyksenä on yhdistysprofiili AYY.fi:ssä, jonka päivityksestä yhdistykset vastaavat omatoimisesti. Mikäli tunnukset ovat hukkuneet tai tarvitset muuten apua profiilin päivityksessä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Samasta osoitteesta saat muutenkin lisätietoja ja apua yhdistysilmoituksen ja avustustenhaun kanssa. Voit ottaa yhteyttä arkisin myös puhelimitse numerolla 050 520 9442. Puhelimitse tavoitat järjestöasiantuntijan parhaiten arkisin klo 10 – 14.

Hakulomakkeen hakukenttiä voit selailla jo etukäteen osoitteessa /wp-content/uploads/Avustushakulomake-2013.pdf (aukeaa pdf-tiedostona).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *