Yhdistystiedote 6/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 6/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se itsellesi täältä.

Vappu lähestyy ja sen myötä tiedotteessa on paljon vappu-asiaa liittyen mm. Hullu Jussiin, merkkimyyntiin, sitsikilpailuihin ja Äpy-diileihin. Wappu.fi –sivusto on myös jälleen avattu. Voit käydä lisäämässä sivulla olevaan kalenteriin yhdistyksenne vapunajan tapahtumat.

Tiedotteen sisältö

  1. Merkkimyynti maanantaina 15. ja torstaina 25. huhtikuuta
  2. Hullu Jussin rastit
  3. AYY Shop avautuu – yhdistyksillä mahdollisuus asettaa omia tuotteita myyntiin
  4. Sitsikilpailut lauantaina 27. huhtikuuta
  5. Tee oma Äpy-diilisi osoitteessa diili.apy.fi
  6. Muista ilmoittaa yhdistyksen tapahtumat AYY:n 2013-2014 taskukalenteriin
  7. Joogan tiiviskurssit Polijazzilla

1. MERKKIMYYNTI MAANANTAINA 15. JA TORSTAINA 25. HUHTIKUUTA

Wappu tekee vähitellen tulojaan ja onkin mitä paras aika kerryttää yhdistykselle pientä lisätienestiä. Teekkarijaosto järjestää merkkimyynnin M-salin edessä maanantaina 15.4. sekä Akateemisen Wartin yhteydessä torstaina 25.4. Tapahtumassa myydään siis teidän merkkejänne itse määräämillänne hinnoilla. Kaikki tapahtuman tuotot tulevat suoraan teille (-5 %, jolla katetaan kassavirtakulut ja hävikit) ja saatte luonnollisesti myymättä jääneet merkit takaisin. Merkkien maksimimäärä on 50. Kiltamerkeissä ja muissa suosituissa merkeissä maksimimäärä on 100.

Teidän osuutenne tässä kaikessa on yhtä simppeli kuin Äpyn myynti.

  • Täytätte oheisen lomakkeen
  • Saavutte lämppärille (lämpömiehenkuja 2) ja suuntaatte kohti Valtakuntaa, jossa palautatte täyttämänne oheislappusen ja myytäväksi tarkoitetut merkit (erilaiset erikseen) huoneesta löytyvään esteettistä silmää miellyttävään pahvilaatikkoon.

Ennen 13.4. palautetut merkit ehtivät 15.4. pidettävään myyntiin. Virallinen DL on 19.4. eli sitä ennen palautetut sekä aikaisemmasta myynnistä yli jääneet merkit myydään 25.4.

HUOM! Koska tämä tieto tavoittaa teidät näin myöhään, niin 15.4. järjestettävään myyntiin saa vielä merkkinsä mukaan, jos ne toimittaa sunnuntaina 14.4. kello 15-18 välisenä aikana lämppärille edellä kerrottujen ohjeiden mukaisesti. Lämppäri ei kuitenkaan ole virallisesti auki viikonloppuisin, jotenka soita numeroon +358 503011931 (Kim Kavander) tai +358 407276021 (Juha Jokela), niin tulemme avaaman oven.

Merkkinne saatte takaisin, kunhan merkkimyynnistä vastuussa olevat henkilöt päihittävät wappuliskonsa.

HUOM! Merkkimyynnistä maksettavat tuotot maksetaan tilisiirrolla yhdistyksen tilille. Toisin sanoen merkkimyynnissä ei voida myydä yksityishenkilöiden merkkejä. AYY:n käyttämästä järjestelmästä johtuen yhdistyksen ilmoittaman tilin tulee olla yhdistyksen eikä yksityisen henkilön.

2. HULLU JUSSIN RASTIT

Wappu on yllättävän pian täällä ja sen myötä lähestyy myös wappu-kansan odottama perinteinen Hullu Jussi! Kyseisessä tapahtumassa 4-10 hengen joukkueet kiertävät ympäri Otaniemeä suorittaen erinäisiä rasteja ja kilpaillen ”hulluimman teekkariporukan” tittelistä. Kysymys kuuluukin: haluaisiko teidän yhdistyksenne pitää rastia, kun selvitetään ”hulluinta teekkariporukkaa”?

Mikäli kiinnostuitte ja haluatte järjestää rastin Otaniemen yössä sekä pitää samalla hulvattoman hauskaa, niin ilmoittautukaa osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussin-rastit-crazy-johns-checkpoints/ perjantaihin 19.4. mennessä. Jos yhdistyksellänne ei ole kerhotilaa, ja haluatte pitää rastin sisätiloissa, ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian, niin pyrimme järjestämään tarvittavat tilat.

Kertaus: Mitä, missä, milloin?

  • Aika: 29.4.2013 klo n. 22.00-1.00, yöjäynän alkupamauksen jälkeen
  • Paikka: Ympäri Otaniemeä
  • Konsepti: Kaveriporukat kiertävät rasteja Otaniemessä taistellen ”hulluimman teekkariporukan” tittelistä. Voittaja julkaistaan Wappuriehan julistuksessa.

Bonuksena tarjoamme parhaan rastin pitäneelle yhdistykselle yhden Otarannan kattosaunan käyttökerran ilmaiseksi ensi kesäksi tai syksyksi! Lisätietoa voit kysyä teekkarikulttuuritirehtööreiltä (juha.jokela@ayy.fi ja kim.kavander@ayy.fi). Ilmoittautuneille on luvassa lisäinfoa myöhemmin.

3. AYY SHOP AVAUTUU PIAN – YHDISTYKSILLÄ MAHDOLLISUUS ASETTAA OMIA TUOTTEITA MYYNTIIN

AYY:n uusi verkkokauppa AYY Shop avautuu huhtikuun loppupuoliskolla. AYY:n yhteydessä toimivilla yhdistyksillä on mahdollisuus laittaa omia tuotteittaan myyntiin uuteen verkkokauppaan.

Lue yhdistyksille suunnattu tiedote kokonaisuudessaan ayy.fistä.

4. SITSIKILPAILUT ALVARIN AUKIOLLA LAUANTAINA 27. HUHTIKUUTA

Wappuviikon lauantaina 27.4. sitsataan taas kovaa ja korkealta, kun Sitsikisat täyttävät Alvarin aukion! Näissä perinteikkäissä riemukarkeloissa on vapaus päästää mielikuvitus valloilleen ja toteuttaa villeimmätkin sitsifantasiansa. Löytyykö tänä Wappuna juuri teidän joukkueeltanne paras idea, meininki ja toteutus? Kuka kohottaa sitsaamisen käsitteen uusiin sfääreihin? Valjastaaksenne akateemisen pöytäjuhlan rajattoman potentiaalin, toimikaa seuraavasti:

  1. Kootkaa hilpeä joukko innokkaita sitsaajia
  2. Revitelkää itsellenne verrattomat sitsit teemoineen, puitteineen ja tarjoiluineen
  3. Ilmoittakaa joukkueenne mukaan kisaan keskiviikkoon 24.4. klo 23.59 mennessä täällä.
  4. Toteutus Alvarin aukiolla lauantaina 27.4. alkaen klo 14!

Arvovaltainen tuomaristo tulee valitsemaan sekä voittajat että kunniamaininnan ansaitsevat joukkueet. Palkintojen jako tapahtuu Wappuriehan julistuksessa 30.4.

Muistakaa – näissä kilpailuissa tärkeintä on hyvä meininki ja se, että jätetään Alvari siistiksi.

5. TEE OMA ÄPY-DIILISI OSOITTEESSA DIILI.APY.FI

Oletko unelmoinut Äpy-diilin teosta kuin athenelainen uudesta Applen tuotteesta tai kemmalainen suuremmasta käymisastiasta? No tietenkin olet!

Odotus on päättynyt, sillä Äpyn Diilikone on nyt täällä. Ota enimmäiset askeleet matkalla kohti Äpymiljoonia, ja navigoi osoitteeseen diili.apy.fi räätälöimään itsellesi tai kaveriporukallesi sopiva diili. Hauskaa matkaa!

Muistathan että voit käydä allekirjoittamassa tai tekemässä diilisi Äpy-päivystyspisteellä jo tästä päivästä lähtien aina tiistaisin ja torstaisin päälfkalla kello 10-12 ja keskiviikkoisin kätevästi Täffän spagettijonossa kello 11-13.

6. MUISTA ILMOITTAA YHDISTYKSEN TAPAHTUMAT AYY:N 2013-2014 TASKUKALENTERIIN

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollisuus ilmoittaa tärkeitä tapahtumapäivämääriä ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitetyn Google Docs – tiedoston kautta tiistaihin 29.5.2012 saakka. Lisätkää tapahtumanne oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoittakaa teksti, jonka haluatte kalenteriin, ”Event name/Text” – sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioikaa ystävällisesti, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 26.5.2013 asti, johon saakka voitte käydä tekemässä tapahtumiinne muutoksia. Täyttäkää sarakkeet huolellisesti ja tarkastakaa ja tuplatarkastakaa, että tiedot ovat oikein. Muistakaa täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

Ilmoita tapahtumasi täällä.

Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi tai 050 5209440).

7. JOOGAN TIIVISKURSSIT POLIJAZZILLA

Lähde kokeilemaan Vinyasa Flow -joogaa Polijazzin kahden kerran tiiviskursseilla toukokuussa! Tunnit sopivat sekä aloittelijoille että joogaa aiemmin harrastaneille.

Kurssikuvaus: Vinyasa tarkoittaa Hatha-joogan tekniikkaa, jossa käytetään omaa hengitystä rytmittämään joogaharjoitusta. Liikkeet sidotaan yhteen jatkuvaksi sarjaksi oman hengityksen tahdissa. Vinyasa Flow -tunneilla tutustumme aurinkotervehdysten myötä virtaavaan, energiseen ja dynaamiseen joogamuotoon. Käymme läpi muutamia pranayama- eli hengitysharjoituksia sekä meditaatiotekniikoita. Perustana tulee silti toimimaan mielekäs ja haastava asana-sarja.

Tunneille tarvitset joustavat, mukavat vaatteet sekä joogamaton.

Toukokuun kurssi (yht. 2 x 2h):

  • Pe 10.5. klo 16.30-18.30 Monitoimitila (Jämeräntaival 3A).
  • La 11.5. klo 12-14 Otahallin peilisali (Otaranta 6).

Hinta 15 € per kurssi (jäsen/ei-jäsen).

Kurssin opettaja Mathilda Kurki on koulutukseltaan tanssija ja joogan maailmaan hän ajautui ensimmäistä kertaa 12-vuotiaana silloisen tanssiopettajansa rohkaisemana. Joogaohjaajaksi hän valmistui vuonna 2010 Yoga Nordicin ohjaajakoulutuksen suorittaneena. Vuodesta 2010 alkaen Mathilda on opettanut joogaa Suomessa, Espanjassa ja Intiassa ja toimii tällä hetkellä Yoga Nordicin ohjaajana Helsingin studiolla. Mathilda hakee tunneillensa inspiraatiota useista eri joogamuodoista, kuten Astangasta, Yin joogasta ja Iyengar joogasta.

Ilmoittaudu mukaan jooga-kursseille Polijazzin nettisivuilla.

Lisätietoja Polijazzin tanssikursseista nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä Polijazz ry.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *