AYY:n pääsihteeriksi Janne Koskenniemi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Tiedote
16.4.2013
Julkaisuvapaa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on kokouksessaan 16.4. valinnut Janne Koskenniemen AYY:n uudeksi pääsihteeriksi.

Aikaisemmin Koskenniemi on työskennellyt AYY:n hallintopäällikkönä. Muuta kokemusta hän on kerännyt muun muassa Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) ja Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYY) hallituksista.

”Helkkarin mahtava fiilis!” sanoo Koskenniemi tuoreeltaan valinnan jälkeen. Koskenniemi aloittaa työnsä perehtymällä kevään ja kesän aikana ja hänen kautensa kestää elokuuhun 2016.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Pääsihteeri toimii aatteellisen toiminnan esimiehenä ja linkkinä ylioppilaskunnan eri toimijoiden välillä. Pääsihteeri osallistuu AYY:n taloushallintoon ja hallituksen, edustajiston sekä taloustoimikunnan kokouksiin ja toimintaan. Pääsihteerin tehtäviin kuuluu keskeisenä osana myös sidosryhmätyöskentely ja ylioppilaskunnan edustaminen.

Lisätietoja:

Istuva pääsihteeri Teemu Halme, teemu.halme@ayy.fi, p. 050 520 9415
Uusi pääsihteeri Janne Koskenniemi, janne.koskenniemi@ayy.fi, p. 050 520 9434

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *