Laura Keski-Hakuni AYY:n sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi

Toukokuussa valtiotieteiden kandidaatiksi valmistuva Laura Keski-Hakuni on valittu sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaan. Hän vastaa mm. opiskelijoiden terveyteen, hyvinvointiin sekä opiskelukykyyn liittyvistä asioista sekä liikunnan edunvalvontaan liittyvistä kysymyksistä. Hän aloittaa työssään vapun jälkeen.

Keski-Hakuni opiskelee Helsingin yliopistossa yleistä valtio-oppia (politiikan tutkimuksen linja) sivuaineinaan sosiaalipolitiikka, sukupuolentutkimus ja yhteiskuntahistoria. Hänellä on ollut merkittäviä luottamustoimia laaja-alaisesti eri puolilla ylioppilaskuntayhteisöä. Hän on mm. toiminut Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry:ssä sosiaalipoliittisen sihteerin sijaisena, hallituksen jäsenenä ja liiton varapuheenjohtajana, AYY:n eduskuntavaalivaikuttamisen suunnittelijana sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtajana ja sosiaalipoliittisena vastaavana.

”On mahtavaa päästä takaisin tekemään tärkeää työtä AYY:n hienon porukan kanssa.” Laura kommentoi.

”Laura tekee AYY:n edunvalvonnan palapelistä jälleen kokonaisen ja hän tulee täydentämään tiimiämme mainiosti!” iloitsee AYY:n hallituksen sosiaalipoliittinen vastaava Laura Euro.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja:

Hallituksen sosiaalipoliittinen vastaava Laura Euro, laura.euro@ayy.fi, 050 520 9429
Pääsihteeri Teemu Halme, teemu.halme@ayy.fi, 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *