Yhdistystiedote 8/2013

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 8/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tiedotteen sisältö

  1. AYY päätti vuoden 2013 toiminta-avustuksista
  2. Tilakähmyt starttaavat toden teolla heti vapun jälkeen
  3. Vielä ehdit ilmoittaa tapahtumasi AYY:n paperikalenteriin
  4. Vapun tapahtumat osoitteessa wappu.fi

1. AYY PÄÄTTI VUODEN 2013 TOIMINTA-AVUSTUKSISTA

AYY:n toiminta-avustusten ja korotettujen avustusten haku oli käynnissä maaliskuun ajan ja päättyi 1. huhtikuuta 2013. AYY:n järjestösektori kävi hakemukset läpi ja sektorin esitysten pohjalta hallitus teki avustuksista päätökset kokouksessaan 19/2013 (keskiviikkona 24. huhtikuuta 2013). Avustuspäätökset löytyvät nyt kokonaisuudessaan AYY.fi:stä osoitteesta /toiminta-avustukset-2013/. Avustusta hakeneille yhdistyksille ilmoitetaan tuloksista myös yhdistyskohtaisesti.  Maksut pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti. AYY:n hallitus päättää ensi viikolla miten toimitaan sellaisten yhdistysten osalta, jotka unohtivat hakea toiminta-avustusta määräaikaan mennessä.

Mahdolliset tiedustelut ja lisäkysymykset voitte osoittaa järjestösektorille osoitteeseen jarjestosektori@ayy.fi.

2. TILAKÄHMYT STARTTAAVAT TODEN TEOLLA HETI VAPUN JÄLKEEN

Ensi syksyn tilakähmyt ovat taas ovella. Tällä kertaa kähmitään ajanjaksoa 19.8.2013-12.1.2014. Kaikki kulkee niin kuin ennenkin. Tilakähmyjen aikataulu on seuraava:

  • 17.4.-24.4. AYY:n omat toimijat
  • 25.4.-3.5. Erityisasemayhdistykset
  • 4.5.-11.5 Muut yhdistykset
  • 16.5. Tilakähmytilaisuus

Tilakähmyjen pitopaikka ilmoitetaan lähempänä tilaisuutta. Tilakähmylomake on osoitteessa http://yhdistykset.ayy.fi/tilakahmyt/. Aina varausvaiheen päättymisen jälkeen laitetaan AYY:n verkkosivuille excel, josta näkyy tehdyt varaukset jotta päällekäisyyksiä voi jo etukäteen välttää.

Lisätietoja saat osoitteesta /syksyn-2013-tilakahmyt-jarjestetaan-huhti-toukokuussa/ (tiedot sivulla vain suomeksi) sekä AYY:n tuottaja Tuomas Saloniemeltä (etunimi.sukunimi@ayy.fi, 050 520 9435).

3. VIELÄ EHDIT ILMOITTAA TAPAHTUMASI AYY:N PAPERIKALENTERIIN

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollisuus ilmoittaa tärkeitä tapahtumapäivämääriä ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitetyn Google Docs – tiedoston kautta tiistaihin 29.5.2012 saakka. Lisätkää tapahtumanne oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoittakaa teksti, jonka haluatte kalenteriin, ”Event name/Text” – sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioikaa ystävällisesti, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 26.5.2013 asti, johon saakka voitte käydä tekemässä tapahtumiinne muutoksia. Täyttäkää sarakkeet huolellisesti ja tarkastakaa ja tuplatarkastakaa, että tiedot ovat oikein. Muistakaa täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

Ilmoita tapahtumasi osoitteessa: http://tinyurl.com/ayycalendar2013. Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi tai 050 5209440).

4. VAPUN TAPAHTUMAT OSOITTEESSA WAPPU.FI

Muistakaa että wappu.fi – sivusto on auki koko vapunajan ja sieltä löydät kätevästi kaikki vapun tapahtumat yhdestä paikasta. Sivustolla voitte myös kätevästi ilmoittaa yhdistyksenne mahdolliset omat tapahtumat, jotka sijoittuvat vapunaikaan.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *