Yhdistystiedote 10/2013

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 10/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

  1. Toiminta-avustukset saapuvat yhdistysten tileille toukokuun aikana
  2. Yhdistystiedote jää kesätauolle ensi viikon jälkeen
  3. Ilmoita yhdistyksesi tapahtumat viimeistään nyt ayy:n taskukalenteriin
  4. Tule mukaan teekkaripurjehtijoiden esittelypurjehduksille
  5. KYL julkaisee uraauurtavan runolevyn kesäkuussa
  6. Tule tekemään Espoo Ciné -festivaalia!

1. TOIMINTA-AVUSTUKSET SAAPUVAT YHDISTYSTEN TILEILLE TOUKOKUUN AIKANA

AYY:n toiminta-avustukset ja korotetut avustukset ovat lähteneet maksuun viikolla 19. Avustusten pitäisi saapua yhdistysten tileille viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Mahdolliset tiedustelut ja lisäkysymykset voitte osoittaa järjestösektorille osoitteeseen jarjestosektori@ayy.fi.

2. YHDISTYSTIEDOTE JÄÄ KESÄTAUOLLE ENSI VIIKON JÄLKEEN

Yhdistystiedote ilmestyy vielä ensi viikon perjantaina 24. toukokuuta, mutta jää tämän jälkeen kesätauolle ja ilmestyy taas syyskuussa. Jos haluat saada uutisen tai vaikka yhdistyksesi kesän tapahtumista tietoa viimeiseen tiedotteeseen, lähetä lyhyt tiedotteesi osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

3. ILMOITA YHDISTYKSESI TAPAHTUMAT VIIMEISTÄÄN NYT AYY:N TASKUKALENTERIIN

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollisuus ilmoittaa tärkeitä tapahtumapäivämääriä ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitetyn Google Docs – tiedoston kautta tiistaihin 29.5.2012 saakka. Lisätkää tapahtumanne oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoittakaa teksti, jonka haluatte kalenteriin, ”Event name/Text” – sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioikaa ystävällisesti, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 26.5.2013 asti, johon saakka voitte käydä tekemässä tapahtumiinne muutoksia. Täyttäkää sarakkeet huolellisesti ja tarkastakaa ja tupla tarkastakaa, että tiedot ovat oikein. Muistakaa täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

Ilmoita tapahtumasi osoitteessa: http://tinyurl.com/ayycalendar2013. Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi tai 050 5209440).

4. TULE MUKAAN TEEKKARIPURJEHTIJOIDEN ESITTELYPURJEHDUKSILLE

Kiinnostaako purjehdus? Haluaisitko päästä kokeilemaan? Tule mukaan Teekkaripurjehtijoiden eli tuttavallisemmin TRIP:n esittelypurjehdukselle!

Esittelypurjehdukset on tarkoitettu erityisesti uusille opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille opiskelijoille, jotka eivät vielä ole TRIP:n jäseniä. Esittelypurjehdukset ovat ilmaisia ja niihin voi osallistua ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Purjehdukset järjestetään useimmiten iltaisin ja mukana on usein kipparin lisäksi myös perämies. Purjehdukselle mahtuu kerrallaan mukaan 4-5 henkeä. Purjehduksella nostetaan purjeet ja pyörähdetään lähivesillä muutaman tunnin ajan. Myös rantautuminen saareen tai Suomenlinnaan kuuluu usein esittelypurjehduksen ohjelmaan.

Lisätietoa sekä ilmoittautumislinkki vapaana oleville paikoille löytyy oheista linkkiä seuraamalla TRIP:n kotisivuilta: http://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=200. Lämpimästi tervetuloa purjehtimaan koko TRIP:n hallituksen puolesta!

5. KYL JULKAISEE URAAUURTAVAN RUNOLEVYN KESÄKUUSSA

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat (KYL) julkaisee kesäkuussa Larin-Kyöstin runoihin tehdyistä mieskuorosävellyksistä koostuvan levyn. Levy on suomalaisessa kuoromusiikissa uraauurtava, sillä sen keskiössä ovat puhtaasti yhden runoilijan tekstit ja niistä koostuva löytöretki ihmiselämän moninaisiin tarinoihin.

Levynjulkistuskonsertti pidetään Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun juhlasalissa (Runeberginkatu 14-16, Helsinki) keskiviikkona 5.6.2013 klo 19:00. Lippuja (15/10€) voi ostaa Lippupalvelusta (http://www.lippupalvelu.fi/artist/kyl-lippuja/873378), suoraan kuorolaisilta tai ovelta ennen tapahtuman alkua. Kuoroa johtaa totuttuun tapaan Matti Apajalahti.

6. TULE TEKEMÄÄN ESPOO CINÉ -FESTIVAALIA!

Espoo Ciné Film Festivalin (16.-25.8.2013) tekemiseen osallistuu joka vuosi iso joukko vapaaehtoisia talkoolaisia, joita ilman festivaalia ei yksinkertaisesti olisi olemassa. Talkoolaiset saavat katsoa festarin leffoja ilmaiseksi, ruoan kaikkina työpäivinä, staff-t-paidan sekä festivaalin katalogin, pyydettäessä saa tietysti myös työtodistuksen. Ja kun festari on saatu loppuun on luvassa talkoolaisten oma karonkka. Moni talkoolainen viihtyykin niin hyvin, että palaa vuosi toisensa jälkeen rakentamaan porukassa vuoden lämminhenkisintä festivaalia.

Tule mukaan syksyn ensimmäisen elokuvafestivaalin vilskeeseen ja pääset kulissien taakse katsomaan, miten 25 000 kävijän elokuvafestivaalia pyöritetään. Työtehtäviä on monenlaisia aina lipunmyynnistä infotiskiin ja somistukseen. Mukaan pääsee kunhan on täysi-ikäinen, tekevällä asenteella matkassa ja on valmis uhraamaan aikaansa hyvässä seurassa. Apua tarvitaan ennen kaikkea festivaalin aikana, mutta myös muutamaa viikkoa ennen festivaalia.

Lisätiedot ja ilmoittautumislomake osoitteessa: http://www.espoocine.fi/2013/talkoolaiset.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *