Johanna Pietiläinen AYY:n hallintopäälliköksi

Filosofian maisteri Johanna Pietiläinen on valittu Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) hallintopäälliköksi. Hallintopäällikkö vastaa pääsihteerin alaisuudessa ylioppilaskunnan hallinnon käytännön asioista ja toimii hallintoasioissa pääsihteerin varahenkilönä. Lisäksi hallintopäällikkö toimii ylioppilaskunnan jäsenpalvelukokonaisuudesta (pois lukien asuntoasiat) ja sen kehittämisestä vastaavana työntekijänä. Pietiläinen aloittaa perehtymisen tehtäväänsä kesäkuun aikana.

Oppinsa Pietiläinen on saanut Jyväskylän yliopistosta, jossa hän opiskeli pääaineenaan yleistä historiaa. Sivuaineinaan hän on lukenut muun muassa hallinto-, yhteiskunta- ja kasvatustieteitä. Valmistumisensa jälkeen hän on työskennellyt opettajana. Aikaisemmin Pietiläinen on työskennellyt muun muassa festivaali- ja lehdistösihteerinä sekä vt. toiminnanjohtajana ”Musiikin aika”-festivaaleilla.  Ylioppilasliikkeessä Pietiläinen on toiminut Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana sekä useissa Jyväskylän yliopiston luottamustoimissa.

”Mahtavaa saada Johanna osaksi tiimiämme! Odotamme innolla hänen otteitaan jäsenpalveluiden kehittämisessä.” kommentoi AYY:n hallituksen varapuheenjohtaja Jori Jämsä.

”Olen tosi iloinen aloittaessani AYY:llä, ja tartunkin toimeeni intoa puhkuen!” Pietiläinen sanoo.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Teemu Halme, teemu.halme@ayy.fi, 050 520 9415
Hallituksen varapuheenjohtaja Jori Jämsä, jori.jamsa@ayy.fi, 050 520 9426

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *