AYY hakee kansainvälisten asioiden asiantuntijaa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. AYY toimii kolmella kampuksella ja Otaniemessä sijaitsevalla keskustoimistolla. Yhteensä AYY työllistää n. 50 henkeä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava.

Haemme nyt joukkoomme kansainvälisten asioiden asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen noin 10.10.2013 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Asiantuntijan toimenkuvaan kuuluu vaikuttaminen esimerkiksi kansainvälisten opiskelijoiden integraatioon, työllistymiseen ja toimeentuloon sekä muut kansainvälistymiseen liittyvät asiat. Lisäksi asiantuntija koordinoi ylioppilaskunnan kolmikielisyyskäytäntöjä, kansainvälistä opiskelijatutorointia sekä osallistuu kansainvälisen sektorin vapaaehtoisten toimintaan.

Työhön kuuluu monipuolisesti asioihin perehtymistä, ylioppilaskunnan linjausten valmistelua ja linjausten mukaista vaikuttamistyötä sekä kansainvälisten opiskelijoiden näkökulman edustamista eri sidosryhmien tapaamisissa. Työ sisältää myös paikallisten ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa toimimista. Edunvalvontaa tehdään paikallisesti Aalto-yhteisössä. Pääasiallinen työntekopaikka on AYY:n keskustoimisto Otaniemessä, mutta työ sisältää mm. pääkaupunkiseudun sisällä liikkumista.

Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii itsenäistä otetta, innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta, päätösten tehokasta toimeenpanoa sekä ajoittain joustavuutta työajoissa. Edellytämme hakijalta kansainvälistä kokemusta, korkeakouluopintoja ja vastuualueiden tuntemusta. Lisäksi edellytämme erinomaista suullista ja kirjallista englannin taitoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Ruotsin taito sekä ylioppilaskunta- tai järjestökokemus katsotaan eduksi.

Työaika tehtävässä on 37,5 tuntia viikossa ja palkka Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkausjärjestelmän ryhmän III mukainen. Tehtävään valittavalla on mahdollisuus hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan AYY:n pääsihteerille Janne Koskenniemelle 25.9.2013 kello 16.00 mennessä osoitteeseen paasihteeri(at)ayy.fi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut pyritään järjestetämään 26.10.-2.10., minkä jälkeen AYY:n hallitus tekee päätöksen valittavasta henkilöstä.

Lisätietoja toimesta antavat pääsihteeri Janne Koskenniemi (janne.koskenniemi(at)ayy.fi, 050 520 9415) ja kansainvälisten asioiden asiantuntija Hanna Sauli (hanna.sauli(at)ayy.fi, 050 520 9446).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *