AYY ja Tieto yhteistyöhön – Tieto-sauna avaa ovensa Otarannassa

Tiedote tieto-100mm-rgb-magenta
AYY ja Tieto Oyj
25.9.2013
Julkaisuvapaa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) ja Pohjoismaiden suurin  tietotekniikkapalveluyritys Tieto aloittavat yhteistyön. AYY:n Otarannassa sijaitseva kattosauna tunnetaan jatkossa nimellä Tieto-sauna. Tilan brändääminen Tieto-saunaksi on osa laajempaa yhteistyökokonaisuutta, jonka tarkoituksena on tuoda suomalaista ja kansainvälistä IT-alaa lähemmäs AYY:n jäseniä. IT-alalle työllistymisestä ja -alalla työskentelemisestä Tieto tulee kertomaan muun muassa Aino –lehdessä, Tieto-saunassa ja AYY:n blogissa.

”Yhteistyökumppaneiksi pyrimme saamaan eri toimialoilta Suomen huippua. IT-alalta Tieto oli selkeä valinta. Odotan innolla alkavaa laajaa yhteistyötä.” sanoo AYY:n yrityssuhdejaosto Auran puheenjohtaja Tino Kantola.

”Aallon ylioppilaskunta on Tiedolle luonnollinen yhteistyökumppani. Etsimme jatkuvasti uusia, nuoria osaajia ja Aalto-yliopiston opiskelijat ovat meille tärkeä kohderyhmä. Uskomme, että saamme yhteistyöstä hyviä kontakteja ja toteutettua kiinnostavia projekteja. Haluamme tulla yrityksenä tutuksi Aallon opiskelijoille. Kehitämme yhteiskuntaa ja yrityksiä IT:n avulla ja tarjoamme paljon kiinnostavia palveluita eri toimialoille, joten uramahdollisuudet Tiedolla ovat laajat.” kertoo Tieto Oyj:n HR specialist Viktoria Petrell.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Tieto on Pohjoismaiden suurin tietotekniikkapalveluyritys, joka tarjoaa täyden elinkaaren IT-palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille ja tuotekehityspalveluita viestintäteknologian ja sulautettujen järjestelmien alueella. Yhtiön tuotekehitysliiketoiminta ja toimituskeskukset toimivat maailmanlaajuisesti. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 15 000 ammattilaista yli 20 maassa.

Tilaa Tiedon uutiskirje ja kuule lisää ajankohtaisista tapahtumista ja rekrytointikampanjoista http://tieto-oyj.mailpv.net/

Lisätietoja:

AYY:n hallituksen yrityssuhteista vastaava jäsen Tuisku Suomala, tuisku.suomala@ayy.fi
AYY:n yrityssuhdejaosto Auran puheenjohtaja Tino Kantola, tino.kantola@ayy.fi