Yhdistystiedote 12/2013

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 12/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tällä viikolla yhdistystiedotteessa asiaa mm. TTER:n avustushausta, AYY:n viikkotiedotteen tapahtumatiedottamisesta sekä Polin Appron ennakkolipunmyynnistä yhdistyksille.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

  1. TTER:n avustushaut ovat jälleen auki
  2. Tapahtumatiedottamisesta AYY.fi:ssä ja AYY:n viikkotiedotteessa
  3. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan
  4. Tule mukaan Aalto Challenge -tapahtumaan
  5. Polin Appro 2013 – Ennakkolipunmyynti yhdistyksille
  6. Taistelu Otaniemen herruudesta
  7. Entropyn VJ-työpaja lokakuussa
  8. Elokuvakerho montaasin kaitafilmikurssi

1. TTER:N AVUSTUSHAUT OVAT JÄLLEEN AUKI

Teekkaritoiminnan edistämisrahaston avustushaut ovat jälleen auki. Jatkuva haku on auki koko lukuvuoden ja vuoden 2013 kolmannen hakukierroksen hakuaika päättyy tulevana sunnuntaina 29.9.2013 klo 23.59. Lukuvuoden 2013–2014 kaikkien hakukierrosten hakuajat ja ohjeet hakemuksen tekoon löydät TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tsekkaa myös Facebook-sivut osoitteessa www.facebook.com/tterahasto.

2. TAPAHTUMATIEDOTTAMISESTA AYY.FI:SSÄ JA AYY:N VIIKKOTIEDOTTEESSA

AYY.fi:n sähköinen tapahtumakalenteri on uudistunut kesän aikana. Tässä yhteydessä on hyvä muistuttaa yhdistyksiä siitä, että jokainen yhdistys vastaa itse omien tapahtumiensa lisäämisestä AYY.fi:n sähköiseen tapahtumakalenteriin. Tämä onnistuu yhdistyksille luoduilla tunnuksilla, joilla hallinnoidaan myös AYY.fi:stä löytyvää omaa yhdistysprofiilia. AYY:n viikkotiedotteeseen ei yleensä lisätä erikseen informaatiota yksittäisistä tapahtumista, vaan tiedottaja poimii viikkotiedotteeseen tapahtumat AYY.fi:n tapahtumakalenterista. Jos siis haluatte yhdistyksenne tapahtuman AYY:n viikkotiedotteeseen, riittää että lisäätte tapahtuman AYY.fi:n tapahtumakalenteriin omilla tunnuksillanne. Mikäli tunnukset ovat hukkuneet tai tarvitsette apua tapahtuman lisäämisessä, voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

3. EHDOTA UUSIA ARWOISIA PYÖREÄN TORNIN KILTAAN

Ehdotuksia PTK:n arwoisiksi voi tehdä 10. lokakuuta 2013 klo 10:11 asti sähköpostiosoitteeseen ehdota-arwoisia@list.ayy.fi. Ehdotuksessa tulee olla ehdotettavan henkilön nimi, sähköpostiosoite, kuva ja perustelut mahdolliselle valitsemiselle sekä ehdotuksen tekijöiden yhteystiedot. Arwoisaksi voidaan kutsua opintojensa loppuvaiheessa olevia tai vastavalmistuneita, ylioppilaskunnassa tai sen piirissä toimivissa yhdistyksissä jatkuvaa harrastuneisuutta ja mielenkiintoa opiskelija- ja teekkaritoimintaa kohtaan osoittaneita henkilöitä. Ehdotuksen voi tehdä yksittäinen henkilö, kilta, yhdistys, tai useampi henkilö, kilta tai yhdistys yhdessä. Lisätietoja osoitteessa www.ptk.ayy.fi.

4. TULE MUKAAN AALTO CHALLENGE -TAPAHTUMAAN

Kymmenen Aallon liikuntayhdistystä on kevään ja kesän aikana suunnitellut yhdessä AYY:n kanssa syksylle 2013 tapahtumaa, jonka tavoitteena on tehdä Aallossa toimivien liikuntayhdistysten toimintaa paremmin tutuksi kaikille Aallon opiskelijoille. Aalto Challenge -nimen saanut tapahtuma järjestetään keskiviikkona 2. lokakuuta Otaniemessä osana Voi hyvin Aallossa -viikkoa. Aalto Challenge koostuu rentotunnelmaisesta messutapahtumasta, jossa yhdistykset voivat kertoa toiminnastaan ja järjestää pienimuotoisia lajikokeiluja Alvarin aukiolla Otaniemessä sekä kilpailuhenkisemmästä suunnistusmoniottelusta, jossa joukkueet suorittavat yhdistysten järjestämiä rasteja tarkoitukseen sopivilla paikoilla Otaniemen ympäristössä (samaan tapaan kuin KY City Challenge). Ilmoittautumisohjeet sekä lisätiedot tapahtumasta löydät osoitteesta http://aaltochallenge.ayy.fi/.

5. POLIN APPRO 2013 – ENNAKKOLIPUNMYYNTI YHDISTYKSILLE

Polin Appro järjestetään teekkariperinneviikolla 6.11.2013, ja yhdistyksillä on mahdollisuus ostaa lippupaketteja ennakkoon 1.10. klo 00:01 – 11.10. klo 23:59 välisenä aikana osoitteessa: http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/polinappro2013/. Ennakkoon ostettujen lippupakettien hinnat määräytyvät ostettujen lippujen määrästä. Jokaisesta lunastetusta 10:stä lipusta yksi on ennakkomyynnissä ilmainen. Yhden lipun hinta on 10 €, joten esimerkiksi 20 ennakkolippua maksaa 180 euroa. Tilaus on sitova, eikä lippuja voi palauttaa. Ohjeet lippujen lunastukseen lähetetään tilauksen tekemisen jälkeen. Tapahtuma on K-18. Ennakkotilaukseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä: saila.nojonen@ayy.fi Lisätietoja tapahtumasta ja lipunmyynnistä löydät osoitteesta www.polinappro.fi sekä tapahtuman facebook-sivulta: http://www.facebook.com/events/1420848151474027/.

6. TAISTELU OTANIEMEN HERRUUDESTA

Aalto-Liike haastaa Aallon piirissä toimivat yhdistykset ja muut henkilöryhmittymät kasaamaan joukkueen Taisteluun Otaniemen Herrudesta, torstaina 3. lokakuuta. Kymmenen hengen joukkueet kisaavat infrapuna-laser -asein yhteensä kahdeksan tuntia kestävässä turnauksessa Otaniemenessä. Ilmoita joukkueesi mukaan osoitteessa https://lomake.ayy.fi/aalto-liike/toh-2/. Yhden joukkueen osallistumismaksu on 100 €.  Käytännön info, otteluohjelma ja alueen kartta löytyy osoitteesta https://lomake.ayy.fi/aalto-liike/toh2info/. Tapahtuma löytyy myös Facebookista osoitteesta https://www.facebook.com/events/478114852273576/.

7. ENTROPYN VJ-TYÖPAJA LOKAKUUSSA

Entropy ry järjestää lokakuussa kolmena torstaina VJ-työpajan, jossa käydään läpi VJ (video jockey)-toiminnan perusteita ja kuullaan suomalaisten VJ-artistien kertomuksia omasta tyylistään ja työskentelystään. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus työstää omia esityksiään järjestäjien mentoroimana. Työpaja on ilmainen ja suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille, esitietovaatimuksia ei ole! Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet: http://entropy.fi/en/2013/09/vj-tyopaja-lokakuussa/.

8. ELOKUVAKERHO MONTAASIN KAITAFILMIKURSSI

Viikonloppuna 4.–6.10. järjestettävällä elokuvanteon peruskurssilla käydään läpi käsikirjoittamisen, kuvakerronnan, valaisun ja kuvauksen alkeet sekä kuvataan ryhmissä lyhytelokuvat 8 mm värifilmille. Kurssi tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä leffa vuosi vuodelta harvinaisemmalle kaitafilmille. Filmit lähetetään kehitettäväksi laboratorioon, jonka jälkeen ne leikataan Montaasin filmileikkaamossa ryhmien erikseen sopimana ajankohtana. Leikkaaminen tapahtuu ns. klassisella menetelmällä, eli pätkimällä ja teippaamalla. Kurssilla on 15 paikkaa ja sen hinta on 20 euroa Montaasin jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit hoitaa jäsenmaksun, 10 euroa, samalla kurssimaksun kanssa. Jäseneksi voit liittyä osoitteessa: montaasi.ayy.fi. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen montaasi(at)list.ayy.fi.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *