Yhdistystiedote 13/2013

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 13/2013. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tällä viikolla yhdistystiedotteessa asiaa mm. AYY:n viikkotiedotteen tapahtumatiedottamisesta, Polin Appron ennakkolipunmyynnistä ja kandikyselystä.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

  1. Tapahtumatiedottamisesta AYY.fi:ssä ja AYY:n viikkotiedotteessa
  2. AYY:n rekrytointisivut vuodelle 2014 ovat auenneet
  3. Ylioppilaskunnan keskustoimisto muuttaa osoitteeseen Otakaari 11
  4. Polin Appro 2013 – Ennakkolipunmyynti yhdistyksille
  5. Auta Aalto-yliopistoa, AYY:tä ja kaikkia opiskelijoita levittämällä sanomaa kandikyselystä
  6. Teekkariperinnejuhla 2013
  7. Polijazzin lokakuun kurssit

1. TAPAHTUMATIEDOTTAMISESTA AYY.FI:SSÄ JA AYY:N VIIKKOTIEDOTTEESSA

AYY.fi:n sähköinen tapahtumakalenteri on uudistunut kesän aikana. Tässä yhteydessä on hyvä muistuttaa yhdistyksiä siitä, että jokainen yhdistys vastaa itse omien tapahtumiensa lisäämisestä AYY.fi:n sähköiseen tapahtumakalenteriin. Tämä onnistuu yhdistyksille luoduilla tunnuksilla, joilla hallinnoidaan myös AYY.fi:stä löytyvää omaa yhdistysprofiilia. AYY:n viikkotiedotteeseen ei yleensä lisätä erikseen informaatiota yksittäisistä tapahtumista, vaan tiedottaja poimii viikkotiedotteeseen tapahtumat AYY.fi:n tapahtumakalenterista. Jos siis haluatte yhdistyksenne tapahtuman AYY:n viikkotiedotteeseen, riittää että lisäätte tapahtuman AYY.fi:n tapahtumakalenteriin omilla tunnuksillanne. Mikäli tunnukset ovat hukkuneet tai tarvitsette apua tapahtuman lisäämisessä, voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

2. AYY:N REKRYTOINTISIVUT VUODELLE 2014 OVAT AUENNEET

AYY on jäsentensä tekemä ja kokema. Jokainen aktiivinen AYY:läinen voi omalla panoksellaan tehdä ylioppilaskunnastaan itselleen ja ennen kaikkea yhteisölleen tärkeän, tarpeellisen, sopivan, kiinnostavan ja luotettavan edunvalvojan, palveluntarjoajan ja yhteisön. Vaikuttamis- ja osallistumistapoja on monia, valitse siis sinulle sopivin! AYY:n rekrytointisivut vuodelle 2014 ovat auenneet osoitteessa ayy.fi/stop. Käy tutustumassa ensi vuoden vapaaehtoispesteihin ja hae itsellesi sopivaa tehtävää.

Tule mukaan myös AYY:n rekry-iltaan tiistaina Otaniemen Rantasaunalle klo 17 alkaen. Luvassa ohjelmaa, pientä naposteltavaa ja mahdollisuus tutustua vuoden 2013 toimijoihin. Löydät  tapahtuman tiedot myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/442845252500384/.

3. YLIOPPILASKUNNAN KESKUSTOIMISTO MUUTTAA OSOITTEESEEN OTAKAARI 11

Ylioppilaskunnan keskustoimisto muuttaa Lämpömiehenkujalta osoitteeseen Otakaari 11, jossa sijaitsee jo ennestään AYY:n Otaniemen palvelupiste. Koko kesän käynnissä ollut remontti tulee aiheuttamaan joitakin poikkeusjärjestelyitä asunto- ja jäsenpalveluissa loka-marraskuun aikana. Jatkossa yhdistysten on siis helpompi tavoittaa järjestösektori ja esimerkiksi tila- ja tietotekniikka-asioista vastaavat AYY:läiset saman katon alta. Lämpömiehenkujalta muutetaan Otakaarelle lopullisesti marraskuun puoleen väliin mennessä.

4. POLIN APPRO 2013 – ENNAKKOLIPUNMYYNTI YHDISTYKSILLE

Polin Appro järjestetään teekkariperinneviikolla 6.11.2013, ja yhdistyksillä on mahdollisuus ostaa lippupaketteja ennakkoon 1.10. klo 00:01 – 11.10. klo 23:59 välisenä aikana osoitteessa: http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/polinappro2013/. Ennakkoon ostettujen lippupakettien hinnat määräytyvät ostettujen lippujen määrästä. Jokaisesta lunastetusta 10:stä lipusta yksi on ennakkomyynnissä ilmainen. Yhden lipun hinta on 10 €, joten esimerkiksi 20 ennakkolippua maksaa 180 euroa. Tilaus on sitova, eikä lippuja voi palauttaa. Ohjeet lippujen lunastukseen lähetetään tilauksen tekemisen jälkeen. Tapahtuma on K-18. Ennakkotilaukseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä: saila.nojonen@ayy.fi

Lisätietoja tapahtumasta ja lipunmyynnistä löydät osoitteesta www.polinappro.fi sekä tapahtuman facebook-sivulta: http://www.facebook.com/events/1420848151474027/.

5. AUTA AALTO-YLIOPISTOA, AYY:TÄ JA KAIKKIA OPISKELIJOITA LEVITTÄMÄLLÄ SANOMAA KANDIKYSELYSTÄ

AYY ja Aalto-yliopisto toivovat, että aktiiviset opiskelijavaikuttajat, rummuttaisivat eteenpäin sanaa kandien valtakunnallisesta palautekyselystä vuoden 2013 keväällä kandeiksi valmistuneille. Kyse on keskeisestä kanavasta kehittää yliopistoa palautteen pohjalta ja ainoasta sellaisesta, jonka perusteella yliopisto saa suoraan rahaa valtiolta.

Mistä tässä on kyse? Ohessa nettisivuiltammekin löytyvä teksti (/kevaalla-2013-kandiksi-valmistunut-vastaa-aalto-yliopiston-kandikyselyyn/), jota sopii levittää eteenpäin tuoreille kevään kandeille.

6. TEEKKARIPERINNEJUHLA 2013

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan Teekkarijaostolla on mitä suurin ilo ja kunnia kutsua kaikki teekkarit ja teekkareiden ystävät viettämään Teekkariperinnejuhlaa perjantaina 8.11.2013. Pöytäjuhlaa vietetään kello 18 alkaen Hotelli Haagassa, Itäisessä Satamakaupungissa.

Perinteinen silliaamiainen nautitaan Servin mökissä lauantaina 9.11. kello 12 alkaen. Illalliskortin hinta on opiskelijoille 85 euroa ja valmistuneelle 105 euroa. Silliaamiaisen hinta on 12 euroa. Ilmoittautuminen on avoinna 8.10. kello 12.00 alkaen osoitteessa: teekkariperinnejuhla.ayy.fi

Teekkariperinnejuhla Facebookissa: https://www.facebook.com/events/631906696832102/?ref=5
Teekkarisillis Facebookissa: https://www.facebook.com/events/223952717770436/?ref=5

7. POLIJAZZIN LOKAKUUN KURSSIT

Polijazzilla alkaa lokakuussa kaksi uutta kiinnostavaa tiiviskurssia.

HIP-HOPIN TIIVISKURSSILLA tutustutaan kokeneen Jedy Peng Kongin ohjauksessa Hip-Hopin perusteisiin. Kurssi alkaa 18. lokakuuta ja se järjestetään aina perjantaisin klo 17.15 – 18.45. Lisätiedot: /hiphopin-tiiviskurssi-polijazzilla/.

Lisäksi Heini Kiuru pitää odotetut tiiviskurssit reggaetonista ja dancehallista Polijazzilla. Tule itse kokemaan, mistä reggaetonissa ja dancehallissa on kyse! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajeista. Molemmat kurssit alkavat 26. lokakuuta. Reggaeton järjestetään aina lauantaisin klo 12-13, Dancehall puolestaan lauantaisin klo 13-14. Lisätiedot: /reggaeton-ja-dancehall-tiiviskurssit-polijazzilla/.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *